Lui Guardiola i se rupe inima, după plecarea unui colaborator apropiat de la Manchester City

Lui Guardiola i se rupe inima, după plecarea unui colaborator apropiat de la Manchester City
📅 2024-10-18

„O parte din mine pleacă, aş spune. El este un prieten de-al meu şi unul dintre arhitecţii uneia dintre cele mai bune echipe din toate timpurile de la Barcelona, iar acum aici”, a declarat Guardiola într-o conferinţă de presă, conform AFP.

Begiristain, care ocupă funcţia de director de fotbal la City din 2012, a jucat un rol important în aducerea lui Guardiola la club în 2016. Cei doi au o istorie comună încă din perioada Barcelona, unde Begiristain i-a oferit lui Guardiola primul său post de manager.

Sub conducerea lor, Manchester City a câştigat şase titluri în Premier League şi prima Ligă a Campionilor din istoria clubului.

Hugo Viana de la Sporting Lisabona îl va înlocui pe Begiristain. Întrebat despre propriul său viitor la club, Guardiola a evitat să ofere detalii: „Eu trebuie să decid. Nu vreau să vorbesc despre asta. Am spus asta de multe ori şi sper că nu mă veţi mai întreba".

Tehnicianul în vârstă de 53 de ani nu a ajuns încă la un acord cu privire la prelungirea contractului, după ce în sezonul trecut a dat de înţeles că s-ar putea apropia de sfârşitul perioadei sale în Anglia.

Au existat informaţii conform cărora Viana l-ar aduce la City pe Ruben Amorim, şeful foarte bine cotat al Sportingului, dacă Guardiola decide să plece.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

Ucraina cere „o reacţie puternică” din partea aliaţilor faţă de desfăşurarea Coreei de Nord

Ministrul ucrainean de Externe, Andriy Sybiga, a cerut vineri o „reacţie imediată şi puternică” din partea aliaţilor Kievului, după ce a devenit evident ajutorul dat de Coreea de Nord pentru Rusia, oferindu-i trupe şi arme.

Bursa de la Bucureşti a scăzut în fiecare şedinţă din această săptămână

Indicele de referinţă BET al Bursei de Valori Bucureşti a înregistrat o scădere de 0,23% în şedinţa de tranzacţionare de vineri, 18 octombrie 2024, fiind a cincea sesiune consecutivă de scăderi, arată datele agregate de ZF de la BVB.

Cum se raportează Putin la G20 din Brazilia, unde riscă arestarea

Cu mandat de arestare pus pe capul lui de Curtea Penală Internaţională (CPI), preşedintele rus nu va merge la G20, care se ţine în Brazilia.

Lui Guardiola i se rupe inima, după plecarea unui colaborator apropiat de la Manchester City

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, a comentat anunţul plecării directorului de fotbal Txiki Begiristain la sfârşitul sezonului curent: „O parte din mine pleacă, aş spune”.

O banană în fiecare zi este bună pentru om sau este prea mult? Răspunsurile experţilor

Deseori prezente în alimentaţia sportivilor datorită conţinutului de potasiu, bananele sunt utile pentru refacerea musculară şi prevenirea crampelor, dar prezintă şi puncte negative.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.