Victorie uriaşă pentru Jaqueline Cristian: a bătut-o pe Barbora Krejcikova, campioana de la Wimbledon, revenind miraculos în fiecare set

Victorie uriaşă pentru Jaqueline Cristian: a bătut-o pe Barbora Krejcikova, campioana de la Wimbledon, revenind miraculo
📅 2024-09-28

Barbora Krejcikova, 28 de ani şi locul 10 mondial, nu se simte deloc bine când dă ochii cu adversare din ţara noastră.

La US Open a învins-o Gabriela Ruse, iar la turneul de la Beijing, aflat în derulare, a capotat în faţa unei alte românce, Jaqueline Adina Cristian.

Sportiva din Republica Cehă, campioana en-titre de la Wimbledon, conducea, în jocul de azi, cu 6-1, 3-1 şi părea că se îndreaptă spre un succes confortabil.

Cristian n-a fost iarăşi de acord şi a întors soarta setului secund, pe care l-a câştigat cu 6-4.

În decisiv, românca de 26 de ani, aflată pe locul 80 WTA, părea că nu mai are suflu. Barbora avea avantaj lej, 4-1, dar spiritul de luptătoare al Adinei a triumfat.

Ea s-a impus cu 7-5, după ce, la scorul de 4-5, a salvat 4 mingi de meci pe propriul serviciu. Partida s-a terminat după aproape 3 ore de joc.

În primul tur, Cristian trecuse cu 6-1, 7-6 (5) de unguroaica Anna Bondar.

În 16-imi, românca dă peste o altă cehoaică, Karolina Muchova, 28 de ani, 49 WTA. Muchova vine după semifinale la US Open, iar la competiţia din China are două victorii în minimum de seturi.

 

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

După ce s-a declarat de partea Kamalei Harris, popularitatea vedetei Taylor Swift a luat-o la vale

Numărul alegătorii republicani care o judecă negativ sunt în creştere, arată cifrele.

Alerte de viituri pentru 20 de bazine hidrografice şi râurile din Dobrogea

Hidrologii au instituit alerte cod portocaliu şi galben de viituri pentru 20 de bazine hidrografice şi râurile din Dobrogea.

Rafale de vânt de 80 km/h pun în gardă ministerul Energiei. Ia naştere un nou comandament

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, anunţă încheierea unui nou comandament energetic, menit să pregătească ţara pentru condiţiile meteorologice extreme prognozate în următoarele zile.

Apele Române ridică diguri pentru a preveni inundaţiile

Apele Române Buzău-Ialomiţa intervine pentru a proteja zonele vulnerabile de-a lungul Dunării, în contextul creşterii alarmante a debitelor fluviului.

Victorie uriaşă pentru Jaqueline Cristian: a bătut-o pe Barbora Krejcikova, campioana de la Wimbledon, revenind miraculos în fiecare set

Jaqueline Cristian este în 16-imile de finală ale turneului WTA de la Beijing (China), după o victorie uluitoare astăzi, în 3 seturi, scor 1-6, 6-4, 7-5, cu cehoaica Barbora Krejcikova, deţinătoarea titlului de la Wimbledon.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..