Regulă nouă la rugby. Eliminarea de 20 de minute, aplicată în timpul meciurilor test din noiembrie

Regulă nouă la rugby. Eliminarea de 20 de minute, aplicată în timpul meciurilor test din noiembrie
📅 2024-10-18

Six Nations Rugby, care organizează meciurile test sub denumirea „Autumn Nations Series”, a anunţat vineri că noul sistem de cartonaşe roşii de 20 de minute va fi aplicat în noiembrie.

Federaţia Internaţională de Rugby doreşte ca un jucător exclus să poată fi înlocuit după 20 de minute, permiţând coechipierilor săi să nu mai termine meciul în inferioritate numerică. Totuşi, arbitrii păstrează puterea de a impune eliminarea definitivă dacă situaţia o impune.

„Cartonaşul roşu de 20 de minute se referă la un act de joc greşit care nu este nici deliberat, nici intenţionat. În aceste circumstanţe, jucătorul va fi exclus din terenul de joc pentru restul jocului, însă echipa va putea să trimită pe teren un alt jucător după 20 de minute”, a explicat Six Nations Rugby prin intermediul unui comunicat de presă, potrivit Le Figaro.

Federaţiile franceze şi irlandeze, dar şi unele sindicate ale jucătorilor au anunţat că se opun modificării. Federaţia Internaţională de Rugby mai doreşte ca arbitrii să poate explica la microfon unele decizii luate pe teren. De asemenea, ar putea fi introduse noi reguli de cronometrare pentru mai multe faze de joc.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

Wayne Rooney, antrenorul echipei engleze Plymouth, suspendat un meci

Wayne Rooney, antrenorul echipei de fotbal engleze Plymouth Argyle, a primit o suspendare de un meci pentru comportament necorespunzător în timpul meciului câştigat cu 2-1 pe teren propriu împotriva echipei Blackburn Rovers, într-un meci din Championship (liga a doua engleză). ...

Acte notariale gratuite pentru reconstituirea documentelor pierdute.

Ministerul Justiţiei publică un proiect pentru cetăţenii afectaţi de dezastre naturale.

România U21-Elveţia U21, în topul asistenţelor din ultima etapă a calificărilor pentru EURO 2025

Meciul de marţi, de pe Stadionul Giuleşti, s-a încheiat cu victoria cu 3-1 a tricolorilor, care şi-au asigurat astfel calificarea la turneul final.

Regulă nouă la rugby. Eliminarea de 20 de minute, aplicată în timpul meciurilor test din noiembrie

Progrese remarcabile pentru pacientul cu primul transplant de faţă şi ochi din lume

Pacientul care a beneficiat de primul transplant combinat de faţă şi ochi din lume face progrese semnificative. Bărbatul în vârstă de 46 de ani, operat în 2023 la NYU Langone Health din New York, uimeşte echipa medicală prin evoluţia sa.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.