Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene

Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
📅 2024-04-28

Imaginile prezentate public şochează, pe fondul ofensivei israeliene pe care IDF o poartă din Gaza de câteva luni, ca răspuns la atacurile din 7 octombrie.

Armata Israelului nu-i găseşte pe ostaticii pe care ar trebui să-i elibereze, în schimb, au găsit motive să petreacă, imagini care nu cadrează cu tabloul din ultimele săptămâni, care arată foametea care se profilează şi ameninţă mii de oameni în Gaza.

Postări cu jocurile folosind lenjeria femeilor palestiniene au obţinut zeci de mii de vizualizări, după ce au fost postate de Younis Tirawi, care se descrie drept un reporter palestinian.

În unele dintre aceste videoclipuri, un soldat este văzut pozând cu un manechin feminin pe tanc, în timp ce se preface că este iubita lui. În altul, soldaţii sunt surprinşi în ipostaze nedemne, purtând lenjerie de damă.

Agenţia Reuters a cerut IDF să comenteze imaginile. Armata a răspuns printr-o declaraţie în care asigură că investighează atent cazul.

„În unele dintre cazurile analizate, comportamentul soldaţilor a fost inadecvat şi va fi tratat în consecinţă”, se arată în comunicat.

IDF a refuzat să precizeze dacă vreunul dintre soldaţii prezentaţi în videoclipurile şi fotografiile în cauză a fost pedepsit şi cum anume.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

Războiul din Ucraina, ziua 794. SUA au anunţat un ajutor militar de şase miliarde de dolari pentru Kiev / Forţele ruse încearcă să încercuiască oraşul Ceasiv Iar

Irakul incriminează relaţiile între persoane de acelaşi sex. Pedeapsa maximă: 15 ani de închisoare

Studiu: Un sfert dintre bugetari consideră că au competenţe digitale avansate

Ce e nevoie să ştii să te angajezi la stat? Un sfert dintre bugetari consideră că au competenţe digitale avansate pentru că ştiu să navigheze pe Internet, susţine Ziarul Financiar.

FCSB e noua campioană a României la fotbal masculin

Hamas a publicat un videoclip în care apar doi ostatici din Gaza

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..