Accident pe Calea Victoriei, în Capitală: unul dintre şoferi era băut

Accident pe Calea Victoriei, în Capitală: unul dintre şoferi era băut
📅 2024-10-27

Brigada Rutieră a fost sesizată, duminică, prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecţia Calea Victoriei cu strada Sevastopol.

„Un bărbat în vârstă de 29 de ani, a condus un autovehicul pe Calea Victoriei dinspre Piaţa Victoriei către bd. Dacia, iar când a ajuns la intersecţia cu str. Sevastopol a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 58 de ani. În urma accidentului rutier au rezultat exclusiv pagube materiale”, arată Brigada Rutieră.

Şoferii celor două maşini implicate au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul indicat pentru bărbatul în vârstă de 29 de ani fiind de 0.53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost dus la sediul INML pentru prelevarea mostrelor biologice.

Traficul rutier pe Calea Victoriei este restricţionat pe banda 2 şi pe pista pentru biciclete.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

Şeful Băncii Centrale a Irlandei: Europa rămâne cel mai bun loc în care să trăieşti

Şeful băncii centrale a Irlandei a avertizat împotriva concentrării doar asupra problemelor Europei, spunând că aceasta este încă cea mai buna zonă din lume în care să locuieşti, scrie Bloomberg.

Forţele kurde din Siria neagă orice legătură cu atacul de la Ankara

Şeful Forţelor Democratice Siriene (SDF) a declarat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, că nu are nicio legătură cu atacul armat de miercuri, care a ucis cinci persoane la o firmă de apărare din apropierea Ankarei, relatează AFP.

Accident pe Calea Victoriei, în Capitală: unul dintre şoferi era băut

Ruşii au ocupat satul Levadne, din regiunea Zaporojie, şi avansează pe direcţiile Pokrovsk şi Vuledar. Zelenski transmite că Ucraina va trebui să lupte cu nord-coreenii în Europa

Războiul din Ucraina, ziua 977. Serviciile de informaţii estoniene: Forţele lui Putin au 40.000 de victime în această lună / Armata Kremlinului avansează spre Pokrovsk / Invadatorii atacă noaptea, ca hoţii / Yermak: Coreea de Nord e acum parte din conflict

Potrivit informaţiilor estoniene, victimele trupelor ruse ar putea ajunge la aproximativ 40.000 în octombrie.

Premiile Astra Film Festival 2024. „Alice On & OFF”, „Tata”, „Maia – portret cu mâini” şi „Moartea lui Zagor” printre laureaţii ediţiei. Festivalul continuă online cu o selecţie de 39 de filme

Cele mai bune filme documentare ale ediţiei Astra Film Festival 2024 au fost desemnate sâmbătă seara, la Filarmonica de Stat din Sibiu - Sala Thalia, unde cineaştii şi publicul au sărbătorit filmul documentar printr-o Gală de premiere dinamică şi emoţionantă.

Liderul suprem al Iranului, prima reacţie publică după atacurile israeliene

Liderul suprem al Iranului, ayatollahul Ali Khamenei, a făcut duminică primele sale comentarii publice de la atacurile aeriene israeliene asupra ţării sale, relatează The Guardian.

Internaţionalul român Deian Sorescu a marcat pentru Gaziantepspor

În etapa a 10-a din Turcia, trupa din Gaziantep, cu Florin Maxim şi cu Deian Sorescu titulari, a trecut azi cu 3-1, pe teren propriu, de Konyaspor.

Elon Musk ar fi lucrat ilegal în Statele Unite în anii 1990

O investigaţie publicată duminică de Washington Post arată că Elon Musk, susţinător principal al lui Donald Trump în cursa pentru alegerile prezidenţiale şi critic al imigraţiei, a lucrat ilegal în SUA la sosirea sa în ţară, în anii 1990, relatează AFP.

Israelul loveşte Gaza şi Libanul după atacurile asupra Iranului

Israelul a bombardat duminică ţinte ale Hezbollah şi Hamas în Liban şi Gaza, la o zi după ce loviturile sale asupra Iranului au stârnit temeri legate de începutul unui război mai amplu, relatează AFP.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.