USR o cheamă pe Roxana Mînzatu în Parlament să spună ce vrea să facă în calitate de comisar european

USR o cheamă pe Roxana Mînzatu în Parlament să spună ce vrea să facă în calitate de comisar european
📅 2024-09-21

Deputatul USR Iulian Bulai, membru al Comisiei pentru afaceri europene din Camera Deputaţilor, solicită ca Roxana Mînzatu, desemnată drept comisar european din partea României, să meargă în Parlament pentru a-şi prezenta viziunea pentru portofoliul primit.

„În numele USR am invitat în Parlament comisarul desemnat de către Guvernul României, doamna Roxana Mînzatu, pentru că avem nevoie de mai multă claritate pe conţinutul portofoliului obţinut. Dialogul, schimbul de opinii şi întrebările legitime adresate doamnei comisar desemnat sunt parte a rolului Parlamentului României. Considerăm această invitaţie drept o oportunitate de a informa mai bine românii atât cu privire la portofoliul obţinut, cât şi cu privire la persoana desemnată”, a declarat deputatul.

Solicitarea USR, adresată preşedintei Comisiei pentru afaceri europene, conform procedurii, vine în contextul în care Rozana Mînzatu a primit portofoliul Oameni, Competenţe şi Pregătire în viitoarea Comisie Europeană.

USR reamiteşte că ultimele două propuneri pentru comisar european din partea României, Corina Creţu şi Adina Vălean, au fost prezente în Parlament la audieri.

„Audierea Roxanei Mînzatu ar trebui să aibă loc în şedinţa Comisiilor reunite pentru afaceri europene şi Politică Externă şi este extrem de importantă în condiţiile în care, în ciuda propagandei PSD, România nu a primit un post de comisar cu greutate, <ceva în economie>, după cum le promitea premierul Ciolacu românilor”, se arată într-un comunicat al USR.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

USR o cheamă pe Roxana Mînzatu în Parlament să spună ce vrea să facă în calitate de comisar european

USR îi cere Roxanei Mînzatu să meargă în Parlament să prezinte ce vrea să facă în calitate de comisar european din partea României.

Hezbollah confirmă moartea unui alt comandant de rang înalt

Hezbollah a anunţat că un al doilea comandant de rang înalt, Ahmed Wahbi, a fost ucis în atacul Israelului asupra Beirutului de vineri, scrie Sky News.

Scandal în China. Urşii panda au început să latre. Grădina Zoo a recuscut că urşii panda erau defapt câini vopsiţi

Vizitatorii unei grădini zoologice din China au fost indignaţi după ce au descoperit că aşa-numiţii „panda” pe care îi admirau erau doar câini "stilizaţi".

Hermannstadt-CFR şi FCSB-Petrolul, partidele programate sâmbătă în Superligă

Hermannstadt-CFR Cluj şi FCSB-Petrolul ploieşti sunt partidele programate sâmbătă în Superligă.

DJ Mahmut Orhan mixează în Piaţa Constituţiei de Zilele Bucureştiului

DJ Mahmut Orhan mixează sâmbătă în Piaţa Constituţiei de Zilele Bucureştiului, iar duminică pe scenă vor fi cei de la Subcarpaţi, a anunţat joi primarul general Nicuşor Dan.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..