Hermannstadt-CFR şi FCSB-Petrolul, partidele programate sâmbătă în Superligă

Hermannstadt-CFR şi FCSB-Petrolul, partidele programate sâmbătă în Superligă
📅 2024-09-21

Meciul FC Hermannstadt-CFR Cluj este programat de la ora 18.30.

Sibienii nu au mai pierdut pe teren propriu din 6 mai 2024, când au fost învinşi de Poli Iaşi, cu 1-0. De atunci, au înregistrat acasă 13 victorii şi 10 rezultate de egalitate, scrie Liga Profesionistă de Fotbal.

FC Hermannstadt şi CFR s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de 10 ori, de două ori au câştigat sibienii, de şase ori s-au impus clujenii, iar alte două partide s-au terminat la egalitate.

În a doua partidă a zilei, programată la 21.30, FCSb întâlneşte pe teren propriu Petrolul Ploieşti.

Două victorii (3-2 cu Farul, 2-0 cu UTA), un egal (1-1 cu Universitatea Cluj) şi două înfrângeri este palmaresul înregistrat de bucureşteni pe teren propriu în acest sezon. De partea cealaltă, prahovenii au pierdut prima deplasare din campionatul curent, 1-4 cu Dinamo, după care au urmat afară o remiză albă cu Universitatea Craiova şi două succese, 2-1 cu Unirea Slobozia şi 2-0 cu FC Botoşani.

Este a 13-a partidă pe care roş-albaştrii o dispută din postura de gazde pe noua arenă ,,Steaua" din Ghencea, media asistenţei înregistrată până acum fiind de 16.918 spectatori / meci, potrivit LPF.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

Hezbollah confirmă moartea unui alt comandant de rang înalt

Hezbollah a anunţat că un al doilea comandant de rang înalt, Ahmed Wahbi, a fost ucis în atacul Israelului asupra Beirutului de vineri, scrie Sky News.

Scandal în China. Urşii panda au început să latre. Grădina Zoo a recuscut că urşii panda erau defapt câini vopsiţi

Vizitatorii unei grădini zoologice din China au fost indignaţi după ce au descoperit că aşa-numiţii „panda” pe care îi admirau erau doar câini "stilizaţi".

Hermannstadt-CFR şi FCSB-Petrolul, partidele programate sâmbătă în Superligă

Hermannstadt-CFR Cluj şi FCSB-Petrolul ploieşti sunt partidele programate sâmbătă în Superligă.

DJ Mahmut Orhan mixează în Piaţa Constituţiei de Zilele Bucureştiului

DJ Mahmut Orhan mixează sâmbătă în Piaţa Constituţiei de Zilele Bucureştiului, iar duminică pe scenă vor fi cei de la Subcarpaţi, a anunţat joi primarul general Nicuşor Dan.

Accident între un autocar şi un autoturism pe DN 28, în Iaşi. Patru persoane, duse la spital

Patru persoane au fost rănite şi au fost duse la spital, în urma unui accident produs sâmbătă dimineaţa între un autocar şi un autoturism pe DN 28, în judeţul Iaşi.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..