Un lider PNL anunţă o „mega-taxă” care vizează 650.000 de deţinători de aparate de marcat în România

Un lider PNL anunţă o „mega-taxă” care vizează 650.000 de deţinători de aparate de marcat în România
📅 2024-10-22

„Mega-taxă dată de o surprinzătoare alianţă PSD-USR-AUR în comisia de buget-finanţe a Camerei Deputaţilor, care vizează 650.000 de deţinători de aparate de marcat în România. Urmare a propunerii USR, susţinută de parlamentarii PSD, deşi punctul de vedere al guvernului Ciolacu este unul negativ, cei 650.000 de deţinători de aparate electronice de marcat vor trebui să achite noi biruri. Unul, pentru noul soft, care este diferit de cel de acum, iar al doilea, pentru reavizare. <…iniţiativa va avea un impact negativ asupra utilizatorilor, costurile urmând să fie suportate de aceştia>, se precizează în punctul de vedere al guvernului”, scrie pe Facebook deputatul PNL Florin Roman.

El apreciază că acest lucru înseamnă „costuri suplimentare de circa 65 de milioane de lei, suportate de mediul privat, dar şi o birocraţie suplimentară, pentru că bonul fiscal este înlocuit cu factură fiscală, iar proiectul iniţial, unul bun la început, este acum complet viciat”.

„Deşi am solicitat PSD să nu treacă peste punctul de vedere al premierului Ciolacu a făcut-o, iar jocul USR este cu atât mai surprinzător cu cât susţin în permanenţă că nu vor noi taxe. Tot guvernul Ciolacu susţine în scris că dezvoltarea soluţiei software durează minim 3 luni, iar reavizarea tehnică a celor 161 modele, încă 1 an. Sigur, totul pe banii privaţilor! Că aşa vrea PSD, dar nu vrea Ciolacu:)) Mai înţelegeţi ceva?”, încheie Roman.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

Procurorul general al Ucrainei demisionează pe fondul scandalului privind statutul de invalid

Procurorul general al Ucrainei, Andriy Kostin, a declarat marţi că a demisionat, în urma unui scandal intern în care zeci de oficiali sunt acuzaţi că au abuzat de poziţia lor pentru a primi statutul de invalid şi a evita serviciul militar, relatează Reuters.

Ministrul apărării naţionale s-a întâlnit cu conducerea industriei de apărare din Turcia

Consolidarea cooperării bilaterale în domeniul apărării a fost subiectul unei întâlniri între ministrul apărării naţionale, Angel Tîlvăr, şi Haluk Görgün, preşedintele Agenţiei pentru Industria de Apărare din Turcia, desfăşurată marţi la Istanbul.

Un lider PNL anunţă o „mega-taxă” care vizează 650.000 de deţinători de aparate de marcat în România

Vicepreşedintele PNL Florin Roman anunţă o „mega-taxă dată de o surprinzătoare alianţă PSD-USR-AUR în comisia de buget-finanţe a Camerei Deputaţilor, care vizează 650.000 de deţinători de aparate de marcat în România”.

Autorităţile israeliene spun că o dronă Hezbollah a vizat sâmbătă casa lui Netanyahu

Norvegia raportează două cazuri de infectare cu mpox

Doi pacienţi din Norvegia au fost diagnosticaţi cu virusul mpox de clada II, a anunţat marţi municipalitatea din Oslo, citată de Reuters.

Mai mult de 100.000 de palestinieni au fost răniţi în Gaza din octombrie anul trecut

Peste 100.000 de palestinieni au fost răniţi de când Israelul a lansat războiul împotriva Hamas în Gaza, pe 7 octombrie anul trecut, potrivit Ministerului Sănătăţii din enclavă, citat de CNN.

Alexandr Stoianoglo a boicotat referendumul pro-UE, deşi fiica lui a studiat în Olanda şi lucrează la BCE. Contracandidatul Maiei Sandu a recunoscut că are şi cetăţenia română

Democraţii îi cer lui Biden să militeze pentru accesul jurnaliştilor în Gaza

Războiul din Ucraina, ziua 972. Putin se întâlneşte joi cu Guterres / NATO avertizează: prezenţa trupelor nord-coreene pe front reprezintă o escaladare / Polonia vrea acces la anexele secrete ale Planului de victorie prezentat de Zelenski / G7 intenţionează să menţină îngheţate activele ruseşti după război

Al Pacino şi-a donat onorariul primit pentru „Cruising” din cauza controverselor legate de film

Al Pacino a donat salariul din filmul „Cruising” către organizaţii caritabile, simţind că filmul a exploatat comunitatea LGBTQ+, scrie Deadline.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.