Florin Barbu: Bugetul ministerului Agriculturii în acest an a fost unul istoric, de peste 2% din PIB

Florin Barbu: Bugetul ministerului Agriculturii în acest an a fost unul istoric, de peste 2% din PIB
📅 2024-10-27

Sprijinul pentru fermierii români, în acest an, a fost de peste 6,7 miliarde de euro (bani europeni şi buget naţional), după ce bugetul Ministerului a fost unul istoric, de peste 2% din PIB, spune ministrul Agriculturii, Florin Barbu.

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, spune că pentru fermierii români e important să îşi vândă producţia în pieţe şi târguri.

„Adică în acele locuri pe care PNL le-a închis în pandemie, alături de biserici, lăsând deschise cazinourile şi păcănelele. Că tot vorbeşte domnul Ciucă de sărbători şi Dumnezeu. Îi aduc aminte domnului candidat de pe locul 5 că rostirea adevărului este o dovadă şi de onoare şi de credinţă, iar adevărul este unul singur: în mandatul premierului Marcel Ciolacu, cu PSD la ministerul Agriculturii, fermierii au primit cel mai mare sprijin din ultimii 50 de ani”, spune Barbu.

Potrivit acestuia, bugetul ministerului Agriculturii în acest an a fost unul istoric, de peste 2% din PIB, ceea ce a permis să ducă sprijinul pentru fermieri la peste 6,7 miliarde de euro (bani europeni + buget naţional).

FOTO. Femeia despre care bărbații nu cred că e reală când o văd cum arată

PROSPORT.RO

Ținuta atipică aleasă de Daniela Iliescu la nunta lui Iancu Sterp cu Denisa Coțolan. Invitații au rămas mască!

CANCAN.RO

Am făcut calculul. Ce PENSIE primește un român, dacă a lucrat 35 de ani cu carte de muncă

GANDUL.RO

 
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

Compania Rheinmetall a deschis prima sa fabrică de armament în Ucraina. Reacţia lui Dmitri Medvedev

Rheinmetall a dat în funcţiune prima sa fabrică în Ucraina, iar o a doua unitate este în curs de finalizare, conform interviului acordat de Armin Papperger, CEO-ul Rheinmetall, postului TSN.

Războiul din Ucraina, ziua 977. Serviciile de informaţii estoniene: Forţele lui Putin au 40.000 de victime în această lună / Armata Kremlinului avansează spre Pokrovsk / Invadatorii atacă noaptea, ca hoţii / Yermak: Coreea de Nord e acum parte din conflict

Potrivit informaţiilor estoniene, victimele trupelor ruse ar putea ajunge la aproximativ 40.000 în octombrie.

JD Vance spune că Trump nu va retrage SUA din NATO, dar aliaţii europeni trebuie să aloce mai mulţi bani pentru apărare / Vance afirmă că Washingtonul va trebui să coopereze cu Putin pentru a pune capăt războiului din Ucraina

Dolj: Un adolescent de 15 ani a murit în urma unui accident cu motocicleta

Un adolescent în vârstă de 15 ani a murit, duminică, după ce motocicleta pe care o conducea a lovit un cap de pod, în satul Zăval, judeţul Dolj.

Florin Barbu: Bugetul ministerului Agriculturii în acest an a fost unul istoric, de peste 2% din PIB

Sprijinul pentru fermierii români, în acest an, a fost de peste 6,7 miliarde de euro (bani europeni şi buget naţional), după ce bugetul Ministerului a fost unul istoric, de peste 2% din PIB, spune ministrul Agriculturii, Florin Barbu.

Atacurile israeliene au ucis zeci de persoane în nordul Fâşiei Gaza, potrivit medicilor

Atacurile militare israeliene au ucis cel puţin 45 de palestinieni în Fâşia Gaza duminică, majoritatea în nordul enclavei, au declarat oficiali palestinieni din domeniul sănătăţii, în timp ce eforturile de a asigura o încetare a focului în războiul care durează de peste 1 an au fost...

Timiş: Şofer înregistrat cu aparatul radar în timp ce circula cu peste 200 km/oră

Efectul Trump: Acţiunile companiilor europene dependente de export scad înaintea alegerilor din SUA. Candidatul Partidului Republican promite noi taxe vamale

Perspectiva ca Donald Trump să impună o serie de noi taxe vamale dacă va câştiga alegerile prezidenţiale din SUA de luna viitoare a afectat acţiunile companiilor europene sensibile la export, cum ar fi producătorii de automobile şi grupurile de produse de lux.

Şeful Băncii Centrale a Irlandei: Europa rămâne cel mai bun loc în care să trăieşti

Şeful băncii centrale a Irlandei a avertizat împotriva concentrării doar asupra problemelor Europei, spunând că aceasta este încă cea mai buna zonă din lume în care să locuieşti, scrie Bloomberg.

Forţele kurde din Siria neagă orice legătură cu atacul de la Ankara

Şeful Forţelor Democratice Siriene (SDF) a declarat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, că nu are nicio legătură cu atacul armat de miercuri, care a ucis cinci persoane la o firmă de apărare din apropierea Ankarei, relatează AFP.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.