Olaf Scholz, mesaj pentru Iran în urma atacurilor israeliene: Trebuie să înceteze acum

Olaf Scholz, mesaj pentru Iran în urma atacurilor israeliene: Trebuie să înceteze acum
📅 2024-10-26

Cancelarul german Olaf Scholz a declarat sâmbătă că mesajul său către Iran este unul clar: „Nu putem continua cu astfel de mişcări masive de escaladare, acest lucru trebuie să înceteze acum”, relatează The Guardian.

Mesajul său vine în urma atacurilor israeliene asupra siturilor militare iraniene, care au avut loc sâmbătă dimineaţă. Între timp, guvernul taliban al Afganistanului a condamnat loviturile Israelului, afirmând că acestea vor exacerba violenţa în Orientul Mijlociu.

Loviturile sunt „o încercare de a agrava violenţa în regiune, ceea ce complică şi intensifică şi mai mult situaţia nefavorabilă din regiune”, se arată într-o declaraţie a Ministerului afgan de Externe.

Cel puţin cinci explozii au fost auzite sâmbătă în apropierea capitalei iraniene Teheran, potrivit presei locale.

FOTO. Imagini incendiare cu cea mai frumoasă participantă la Power Slap

PROSPORT.RO

Este oficial! Acestor 1.000.000 de pensionari români li se va mări din nou pensia, în 2025 

CANCAN.RO

Câți ani are Mihai Găinușă, de fapt. Este cel mai bătrân concurent de la Asia Express 2024. Când au aflat, colegii au rămas mască

GANDUL.RO

 
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

Ministerul Finanţelor a publicat planul de reducere a deficitului bugetar: Documentul deschide larg calea modificării sistemului de impozitare, dar prevede şi limitarea creşterii de salarii în sectorul public

Ministerul Finanţelor a publicat în transperenţă decizională, vineri seara, Planul Bugetar-Structural Naţional pe termen mediu 2025-2031, document care va ghida politica fiscală a statului în următorii ani.

Olaf Scholz, mesaj pentru Iran în urma atacurilor israeliene: Trebuie să înceteze acum

Cancelarul german Olaf Scholz a declarat sâmbătă că mesajul său către Iran este unul clar: „Nu putem continua cu astfel de mişcări masive de escaladare, acest lucru trebuie să înceteze acum”, relatează The Guardian.

Deputatul Iulian Bulai conduce misiunea APCE de supraveghere a alegerilor parlamentare din Georgia

Deputatul USR Iulian Bulai conduce o delegaţie a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) pentru monitorizarea alegerilor parlamentare din Georgia.

Ursula von der Leyen a anulat întâlnirea cu premierul Serbiei, după ce acesta a avut o întrevedere cu un ministru rus

La scurt timp după ce a salutat la Belgrad un „parteneriat (...) care se consolidează cu Serbia, al cărei viitor este în Uniunea Europeană”, preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a refuzat să se întâlnească cu premierul sârb, care tocmai se întâlnise cu un ministru rus...

Fraţii Menendez au construit un spaţiu verde în închisoare, după modelul norvegian

La aproape 30 de ani după ce şi-au ucis părinţii, fraţii Erik şi Lyle Menendez, al căror caz se află din nou în centrul atenţiei după serialul Netflix bazat pe faptele lor, au lansat un proiect de „înfrumuseţare” a închisorii din California în care execută pedepse pe viaţă, relateaz...

Zaharova citează din Churchill şi aruncă flăcări spre Zelenski

Kremlin spune că planul lui Zelenski a condamnat oamenii la război.

Doi soldaţi iranieni au fost ucişi în loviturile israeliene - raport

Doi soldaţi iranieni au fost ucişi în atacul Israelului asupra Iranului în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, relatează agenţia de ştiri Tasnim, citând o declaraţie a armatei.

Iranul ştie că, dacă loveşte din nou, Israelul va riposta şi mai dur

Zborurile civile decolează, conform programului, afirmă autoritatea aeronautică iraniană, iar traficul se desfăşoară normal, afirmă canalele de televiziune iraniene, care transmit imagini din provinciile aflate acum în ochii lumii.

O casă minusculă cu fresce mitologice, descoperită în ruinele vechiului oraş roman Pompei

O casă mică, plină cu fresce care înfăţişează personaje mitologice, este cea mai recentă descoperire din ruinele vechiului oraş roman Pompei, potrivit The Guardian.

Războiul din Ucraina, ziua 976. Trupe nord-coreene se îndreaptă spre Kursk / Ucraina anunţă că Rusia a pierdut 687.600 de soldaţi din 24 februarie 2022 / Moscova se făleşte că a cucerit unui sat din regiunea Doneţk

Zelenski spune că trupele nord-coreene vor activa în Ucraina încă de duminică.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.