Zelenski va prezenta „planul de victorie” la reuniunea de la Ramstein

Zelenski va prezenta „planul de victorie” la reuniunea de la Ramstein
📅 2024-10-05

„Vom prezenta planul de victorie, paşi clari, specifici pentru un sfârşit just al războiului”, a scris el.

Ucraina, care se opune de aproape 1.000 de zile invaziei Rusiei, un vecin mult mai mare, a prezentat în ultimele luni un plan de încheiere a războiului.

Detaliile nu au fost făcute publice, dar Zelenski l-a prezentat preşedintelui american Joe Biden, precum şi ambilor candidaţi principali la alegerile prezidenţiale din ţară, când a vizitat Washingtonul luna trecută.

Purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat al SUA a declarat că planul conţine „o serie de paşi productivi” pe care SUA se vor angaja alături de Ucraina.

Cu toate acestea, The Wall Street Journal a citat oficiali americani anonimi care au declarat că planul era o cerere reambalată pentru mai multe arme şi o ridicare a restricţiilor privind utilizarea rachetelor cu rază lungă de acţiune şi că nu avea o strategie cuprinzătoare.

 

 

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

Războiul din Ucraina, ziua 955. The Times: Jumătate din obuzele utilizate de Rusia în Ucraina provin din Coreea de Nord / Polonia, pregătită să antreneze voluntari pentru Legiunea Ucraineană / Pierderi masive ale trupelor ruseşti de elită lângă Vuhledar

Israelul a confirmat că Hashem Safieddine, favorit să conducă Hezbollah, a fost ucis

Israelul a confirmat că Hashem Safieddine, favorit pentru a-i succeda secretarului general al Hezbollah, Sayyed Hassan Nasrallah, a fost ucis joi într-un atac israelian în Beirut, potrivit Haaretz.

Maugein, simbolul acordeonului francez, îşi încetează activitatea după 105 ani

Zelenski va prezenta „planul de victorie” la reuniunea de la Ramstein

Ucraina îşi va prezenta „planul de victorie” la o reuniune periodică a aliaţilor săi la Ramstein, în Germania, pe 12 octombrie, a declarat sâmbătă preşedintele Volodimir Zelenski într-o postare pe Telegram.

Cod galben de inundaţii pentru râuri din mai multe judeţe ale ţării

Vor fi scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri pe unele râuri din mai multe bazine hidrografice din ţară, cu posibile depăşiri ale cotelor de atenţie, avertizează, sâm...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..