Premierul spaniol îşi suspendă îndatoririle publice: Am nevoie să mă opresc şi să mă gândesc

Premierul spaniol îşi suspendă îndatoririle publice: Am nevoie să mă opresc şi să mă gândesc
📅 2024-05-18

Premierul spaniol Pedro Sanchez a anunţat miercuri că îşi va suspenda îndatoririle publice până săptămâna viitoare pentru a decide dacă vrea să continue să conducă guvernul, după ce un tribunal a lansat o anchetă preliminară care o vizează pe soţia sa, scrie Reuters.

Premierul spaniol îşi suspendă îndatoririle publice: Am nevoie să mă opresc şi să mă gândesc

„Am nevoie să mă opresc şi să mă gândesc”, a spus Sanchez într-o scrisoare împărtăşită pe contul său de pe platforma X. „Am nevoie urgentă de un răspuns la întrebarea dacă merită (...) să continui să conduc guvernul sau să renunţ la această onoare”, a adăugat el.

Premierul a precizat că îşi va anunţa luni decizia.

Anunţul şocant a fost făcut după ce un tribunal spaniol a anunţat miercuri că a lansat o anchetă preliminară pentru a stabili dacă soţia lui Sanchez, Begona Gomez, a comis o infracţiune de trafic de influenţă şi corupţie în afacerile sale private.

Instanţa care o investighează pe Gomez nu a oferit mai multe detalii, spunând doar că a fost făcută în urma unei plângeri formulate de grupul Mâini curate, al cărui lider are legături cu extrema dreaptă.

Mâini curate a declarat că Gomez şi-ar fi folosit influenţa în calitate de soţie a prim-ministrului pentru a obţine sponsorizări pentru un curs niversitar pe care îl conducea.

Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona Halep! Ce zice „regele mezelurilor” de relație

PROSPORT.RO

Mircea Geoană nici nu și-a depus candidatura, dar caraghiosul grăsuț a intrat în scenă. Penibilul ministru milionar, păzit de bodyguard în restaurant! 😂😂😂

CANCAN.RO

Un bărbat deghizat în FEMEIE a reușit să fure 20.000 de lei de la indivizii pe care îi seducea: „M-a abordat o doamnă, m-a hipnotizat pe loc”

GANDUL.RO

 
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

Turiştii ucişi în Afganistan erau spanioli

Războiul din Ucraina, ziua 815. Explozie la Academia Militară din Sankt Petersburg / Marea Britanie anunţă noi sancţiuni vizând comerţul de „arme pentru petrol” dintre Rusia şi Coreea de Nord

Ion Cristoiu: Scriam în decembrie 1993: „Politicienii occidentali trebuie să-şi dea seama că nu vor mai putea trata Rusia, cel puţin pe faţă, ca pe o putere de mîna a doua”

Actorul Dabney Coleman a murit la 92 de ani

Dabney Coleman, actorul care a adus pe ecrane o notă glorioasă de şmecherie în interpretarea unor răufăcători comici, în filme precum „9 to 5” şi „Tootsie”, a murit la vârsta de 92 de ani.

Goldman Sachs caută să extindă liniile de credit pentru capital privat

Banca americană de investiţii Goldman Sachs intră pe piaţa împrumuturilor pentru fondurile de capital privat şi pentru managerii de active, plănuind o extindere în străinătate, contribuind astfel la umplerea golului lăsat de turbulenţele de la băncile regionale şi de vânzarea Credit...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..