Iranul ştie că, dacă loveşte din nou, Israelul va riposta şi mai dur

Iranul ştie că, dacă loveşte din nou, Israelul va riposta şi mai dur
📅 2024-10-26

Zborurile civile decolează, conform programului, afirmă autoritatea aeronautică iraniană, iar traficul se desfăşoară normal, afirmă canalele de televiziune iraniene, care transmit imagini din provinciile aflate acum în ochii lumii.

Iranul ştie că, dacă loveşte din nou, Israelul va riposta şi mai dur

Atacurile Iranului asupra „centrelor militare” au fost „interceptate cu succes” de apărarea aeriană a ţării - este versiunea oficială a ceea ce s-a întâmplat în primele ore ale dimineţii de sâmbătă în cele trei valuri de atacuri israeliene, relatează BBC.

Până acum, s-a vorbit doar de „pagube limitate” şi de moartea a doi soldaţi iranieni.

După prima lovitură în mare măsură simbolică a Israelului din aprilie, Iranul a respins semnificaţia acesteia şi a tras o linie sub ea. De data aceasta, ar putea exista din nou o rampă de ieşire.

Teheranul va trebui, de asemenea, să evalueze cât de mult a fost afectată apărarea sa aeriană, ştiind că, dacă loveşte din nou, Israelul va riposta - şi mai puternic.

Republica Islamică, care nu doreşte să fie atrasă într-un război total şi mai periculos, va cântări, de asemenea, costul politic - pe plan intern şi în regiune - al reacţiei sau nu, înainte de a lua o decizie cu privire la următoarea sa mişcare.

FOTO. Imagini incendiare cu cea mai frumoasă participantă la Power Slap

PROSPORT.RO

Este oficial! Acestor 1.000.000 de pensionari români li se va mări din nou pensia, în 2025 

CANCAN.RO

Câți ani are Mihai Găinușă, de fapt. Este cel mai bătrân concurent de la Asia Express 2024. Când au aflat, colegii au rămas mască

GANDUL.RO

 
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

Zaharova citează din Churchill şi aruncă flăcări spre Zelenski

Kremlin spune că planul lui Zelenski a condamnat oamenii la război.

Doi soldaţi iranieni au fost ucişi în loviturile israeliene - raport

Doi soldaţi iranieni au fost ucişi în atacul Israelului asupra Iranului în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, relatează agenţia de ştiri Tasnim, citând o declaraţie a armatei.

Iranul ştie că, dacă loveşte din nou, Israelul va riposta şi mai dur

Zborurile civile decolează, conform programului, afirmă autoritatea aeronautică iraniană, iar traficul se desfăşoară normal, afirmă canalele de televiziune iraniene, care transmit imagini din provinciile aflate acum în ochii lumii.

O casă minusculă cu fresce mitologice, descoperită în ruinele vechiului oraş roman Pompei

O casă mică, plină cu fresce care înfăţişează personaje mitologice, este cea mai recentă descoperire din ruinele vechiului oraş roman Pompei, potrivit The Guardian.

Războiul din Ucraina, ziua 976. Trupe nord-coreene se îndreaptă spre Kursk / Ucraina anunţă că Rusia a pierdut 687.600 de soldaţi din 24 februarie 2022 / Moscova se făleşte că a cucerit unui sat din regiunea Doneţk

Zelenski spune că trupele nord-coreene vor activa în Ucraina încă de duminică.

Guvernul britanic cere punerea piciorului pe frână, după atacarea Iranului: o nouă escaladare nu este în interesul nimănui

Prim-ministrul Keir Starmer spunând că Iranul nu ar trebui să răspundă la loviturile israeliene, la începutul unei conferinţe de presă pe care a susţinut-o în Samoa, scrie BBC.

Comportamentul agresiv în trafic poate fi sesizat prin Hub-ul de servicii al MAI

Pe aplicaţia Ministerului Afacerilor Interne (MAI), hub.mai.gov.ro, la secţiunea ESAR (sesizări abateri rutiere) se vor putea transmite, de duminică, informaţii despre comportamentul agresiv în conducerea vehiculelor pe drumurile publice, informează, sâmbătă, Poliţia Română. ...

5 trucuri sugerate de ştiinţă pentru a reduce dependenţa de smartphone şi de computer

Un nou studiu confirmă ineficienţa confiscării dispozitivelor pentru a reduce dependenţa de utilizarea acestora.

Simona Halep reia urcuşul spre vârful ierarhiei la turneul WTA de la Hong Kong

Organizatorii turneului au efectuat sâmbătă dimineaţă tragerea la sorţi a tabloului principal, iar Simona Halep va juca în primul tur contra chinezoaicei Yue Yuan, locul 44 mondial.

România, pe podium la Campionatul Mondial de Lupte Seniori U23 de la Tirana

România urcă pe podium la Campionatul Mondial de Lupte Seniori U23 de la Tirana, după ce Kateryna Zelenykh a câştigat medalia de bronz la categoria 65 kg.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.