Alegeri SUA. Obama susţine că restaurantul fast-food la care a lucrat Trump era închis

Alegeri SUA. Obama susţine că restaurantul fast-food la care a lucrat Trump era închis
📅 2024-10-23

McDonald's a ajuns în centrul atenţiei campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale din SUA. Asta după ce zilele trecute, candidatul republican Donald Trump a făcut o oprire de campanie la un McDonald's din Pennsylvania. El a prăjit cartofi şi a servit la ghişeu.

Vizita a avut un rol dublu: să fie văzut de oameni şi să scoată în evidenţă faptul că adversara sa, democrata Kamala Harris, nu a lucrat la compania celebră în tinereţe. Trump a acuzat-o pe Kamala că a minţit în legătură cu jobul său din tinereţe, ceea ce a atras reacţia unui alt lider democrat implicat în campania electorală, fostul preşedinte Barack Obama.

În timpul unui miting din Michigan, Obama a spus că Trump „s-a prefăcut că lucrează la McDonald’s deoarece restaurantul era închis”, potrivit Sky News. El i-a luat apărarea colegei de partid spunând că „a lucrat la McDonald’s când era la facultate pentru a-şi plăti cheltuielile”.

„Nu s-a prefăcut că lucrează la McDonald’s când era închis”, a adăugat Obama atacându-l pe Trump.

Potrivit unor informaţii, sucursala McDonald's din Pennsylvania nu a funcţionat în regim normal în timpul evenimentului electoral al lui Trump din motive de securitate.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

Fenomen spectaculos pe malul Mării Negre: valurile au emis lumină

Un fenomen spectaculos s-a produs în noaptea de marţi spre miercuri la Marea Neagră. Valurile care au ajuns la ţărmul românesc au fost luminate. Specialiştii spun că fenomenul se numeşte bioluminiscenţă.

Regele Charles al Marii Britanii va primi titlul de înalt şef în Samoa

Alegeri SUA. Obama susţine că restaurantul fast-food la care a lucrat Trump era închis

Preşedintele Klaus Iohannis face o vizită în Muntenegru pentru consultări cu omologul Jakov Milatović

Preşedintele României, Klaus Iohannis, va face miercuri o vizită oficială în Muntenegru, la invitaţia preşedintelui Jakov Milatović, a transmis marţi Administraţia Prezidenţială.

Ceaţă densă în mai multe judeţe ale ţării. A fost emis cod galben

Administraţia Naţională de Meteorologie avertizează că miercuri dimineaţă este ceaţă densă în mai multe zone ale României. Meteorologii au emis cod galben de ceaţă.

Hashem Safi al-Din, care urma să devină şeful Hezbollah, ucis într-un atac aerian al israelienilor

Războiul din Ucraina, ziua 972. Putin se întâlneşte joi cu Guterres / NATO avertizează: prezenţa trupelor nord-coreene pe front reprezintă o escaladare / Polonia vrea acces la anexele secrete ale Planului de victorie prezentat de Zelenski / G7 intenţionează să menţină îngheţate activele ruseşti după război

Messi, Ronaldo şi James depăşiţi de un nume surprinzător în topul celor mai vandabili sportivi

Victor Negrescu prezintă priorităţile legislativului european: Sănătate, Tineret şi Educaţie

În ciuda unor negocieri dificile, priorităţile legislativului european sunt creşterea cu 110 milioane de euro pentru programele din domeniul sănătăţii, iar pe lângă respingerea tăierilor propuse de Consiliu, solicităm suplimentarea programelor de tineret şi educaţie, afirmă Victor N...

Pentagon: Audit pentru a se asigura că armele destinate Israelului sunt utilizate corespunzător

Inspectorul general al Pentagonului, Robert Storch, a anunţat marţi un audit de supraveghere al departamentul de apărare a ajutorului militar acordat de SUA Israelului.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.