A fost externat astronautul SpaceX care a fost spitalizat cu o „problemă medicală” după amerizare

A fost externat astronautul SpaceX care a fost spitalizat cu o „problemă medicală” după amerizare
📅 2024-10-27

Unul dintre astronauţi a rămas vineri la spitalul Ascension Sacred Heart Pensacola din cauza unei „probleme medicale”, în timp ce ceilalţi trei au zburat la Centrul Spaţial Johnson al NASA din Houston după o evaluare a stării lor de sănătate la acelaşi spital, care se află în apropiere de locul de amerizare a capsulei, în Golful Mexic.

Membrul rămas al echipajului a fost externat din unitatea medicală şi s-a întors la Houston sâmbătă, potrivit NASA.

Agenţia spaţială nu a oferit detalii suplimentare despre astronautul care a avut probleme medicale, precizând vineri într-o declaraţie doar că membrul echipajului este „în stare stabilă” şi „sub observaţie, ca măsură de precauţie”.

„Pentru a proteja intimitatea medicală a membrului echipajului, detaliile specifice privind starea sau identitatea persoanei nu vor fi împărtăşite”, a declarat şefa departamentului de ştiri al NASA, Cheryl Warner.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

A fost externat astronautul SpaceX care a fost spitalizat cu o „problemă medicală” după amerizare

Trei astronauţi NASA şi un cosmonaut rus au fost transferaţi la o unitate medicală, în loc să se întoarcă la baza lor din Houston, după ce capsula SpaceX în care se aflau a amerizat vineri. Unul dintre ei a fost internat din cauza unei „probleme medicale”, dar a fost externat sâmbăt...

Războiul din Ucraina, ziua 977. Serviciile de informaţii estoniene: Forţele lui Putin au 40.000 de victime în această lună / Armata Kremlinului avansează spre Pokrovsk / Invadatorii atacă noaptea, ca hoţii

Potrivit informaţiilor estoniene, victimele trupelor ruse ar putea ajunge la aproximativ 40.000 în octombrie.

România colaborează cu partenerii Schengen pentru combaterea criminalităţii

În perioada 11 – 24 octombrie 2024, poliţiştii români, alături de partenerii din statele membre Schengen, au desfăşurat o acţiune coordonată care a dus la identificarea a 1.287 de persoane, 112 autovehicule şi 79 de documente căutate, informează IGPR.

Rusia lansează un atac cu drone asupra Kievului pentru a doua noapte consecutivă, spune Ucraina

Rusia a lansat o serie de atacuri cu drone asupra Kievului pentru a doua noapte consecutivă, a declarat duminică administraţia militară a capitalei ucrainene, citată de Reuters.

Preşedintele Iranului avertizează Israelul cu privire la posibile atacuri viitoare

Preşedintele Iranului a avertizat duminică împotriva unor noi atacuri asupra ţării sale, după ce Israelul a ţintit sâmbătă, în primele ore ale dimineţii, situri militare prin lovituri aeriene, relatează Sky News.

Regele Charles va relua călătoriile în străinătate anul viitor, după o pauză cauzată de cancer

Regele Charles va reveni la călătoriile regulate în străinătate anul viitor, după pauza pe care a luat-o de la diagnosticarea sa cu cancer, a declarat un oficial de la palat, citat de The Guardian.

Incendiu la o casă din Azuga: O femeie de 87 de ani, transportată la spital cu arsuri

O femeie de 87 de ani a suferit arsuri pe aproximativ 23% din corp, după ce un incendiu s-a produs la o casă din localitatea Azuga, informează duminică ISU Prahova.

Peste 120 de morţi şi zeci de răniţi după ce furtuna tropicală Trami a lovit Filipine

Peste 120 de persoane au fost ucise şi zeci sunt date dispărute, după inundaţiile şi alunecările de teren care au lovit Filipine în urma furtunii tropicale Trami, relatează Sky News.

China condamnă vânzarea de rachete americane către Taiwan

China a condamnat, sâmbătă seara, vânzarea de sisteme de rachete sol-aer americane către Taiwan, aprobată cu o zi înainte de Washington, denunţând o acţiune care „afectează grav relaţiile „sino-americane” şi „pune în pericol pacea” în regiune, potrivit AFP.

5 beneficii ale postului intermitent, în afară de pierderea în greutate

Studii recente arată că această abordare alimentară ar putea reprezenta şi unul dintre secretele unei vieţi mai lungi.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.