Prestație din altă lume în derby-ul zilei din handbalul românesc » A apărat 23 de aruncări

Prestație din altă lume în derby-ul zilei din handbalul românesc » A apărat 23 de aruncări
📅 2024-10-17

Gloria Bistrița s-a impus în deplasarea de la Râmnicu Vâlcea, din runda cu numărul 7 a „Ligii Florilor”, scor 32-28. Brazilianca Renata de Arruda (25 de ani) a făcut minuni în poarta oaspetelor.

SCM Râmnicu Vâlcea și Gloria Bistrița au avut un parcurs similar în debutul sezonului, câte 5 victorii și un eșec. Cele două pretendente la tronul lui CSM București au oferit un spectacol plăcut, un handbal în viteză, demn de cea mai bogată ligă a planetei.

Renata de Arruda, prestație miraculoasă în Vâlcea - Bistrița

Gazdele au condus o singură dată, cu 1-0, apoi au fost într-o permanentă cursă de urmărire. Asta pentru că Renata de Arruda a făcut cu adevărat minuni între buturi. Brazilianca a scos mingi imposibile, din toate unghiurile și pozițiile posibile.

Gloria a intrat în avantaj la cabine, scor 15-12. Ecartul a crescut în startul părții secunde, până la 7 goluri.

Revenirea vâlcencelor s-a lovit de același zid. De Arruda a apărat 3 lovituri de la 7 metri și a încheiat cu 23 de parade, o prestație rară în handbalul profesionist.

Ieri, în derby-ul pe care CSM București îl câștiga în fața Rapidului, scor 29-24, un alt portar din Brazilia ieșea în evidență, Gabrielei Dias Moreschi.

Gloria Bistrița, în spatele campioanei CSM București

Gloria Bistrița, vicecampioana României, ocupă locul secund și în acest moment. Are 18 puncte, 3 în spatele liderului CSM București. Râmnicu Vâlcea rămâne cu 15 puncte.

Formația pregătită de Florentin Pera nu are timp de odihnă. Duminică, de la ora 15:00, are meci în Norvegia, contra lui Storhamar, în runda cu numărul 6 a grupei A din Liga Campionilor.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri gsp

Soția fotbalistului care a semnat astăzi cu FCSB câștigă 500 de euro zilnic dintr-o meserie a viitorului

Simona Pechal, soția lui Lukas Zima, portarul care a semnat astăzi cu FCSB, impresionează în lumea afacerilor și modei. Bruneta este de o frumusețe răpitoare și se bucură de succes. Lukas Zima, portarul ceh care tocmai a pus semnătura pe contractul cu FCSB, nu impresionează doar pe teren, ci și î...

La feminin cu MARIA MIHALACHE: „Am făcut comoție cerebrală în timpul cursei! M-am trezit la spital cu o pancartă pe care scria «winner»” (ep 16)

„Am trecut linia de finiș și am făcut comoție cerebrală” » Povestea impresionantă a celei mai rapide atlete din România, Maria Mihalache: „M-am trezit la spital, cu o pancartă mică pe care scria «winner»”

Maria Mihalache (21 de ani), multiplă campioană națională la atletism, cu peste 150 de medalii adunate la concursuri interne și internaționale, a fost invitata din această săptămână a emisiunii „La feminin”. Pasionată de modă, având prezentări la activ, Maria strălucește pe pista de atletism, aco...

Pierdere imensă pentru CFR Cluj! » S-a accidentat și nu va putea juca în meciul cu Petrolul

Mijlocașul Panagiotis Tachtsidis (33 de ani) ar fi suferit o accidentare și nu va putea juca pentru CFR Cluj în meciul de pe terenul celor de la Petrolul Ploiești, programat sâmbătă, 19 octombrie, de la 21:00, în runda cu numărul #13 din Superliga. Tachtsidis este unul dintre titularii incontest...

Dan Șucu distruge doi foști conducători ai Rapidului: „Nenorocirile create de ei ne-au costat 3 milioane de euro în doi ani”

Dan Șucu, patronul de la Rapid, a atacat doi foști conducători ai echipei din Giulești, pe Dinu Gheorghe și Constantin Zotta. Șucu a răspuns mai multor întrebări primite de la suporterii Rapidului într-un video pe contul de YouTube al clubului. Patronul a fost întrebat dacă se sfătuiește cu perso...

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.