Pierdere imensă pentru CFR Cluj! » S-a accidentat și nu va putea juca în meciul cu Petrolul

Pierdere imensă pentru CFR Cluj! » S-a accidentat și nu va putea juca în meciul cu Petrolul
📅 2024-10-17

Mijlocașul Panagiotis Tachtsidis (33 de ani) ar fi suferit o accidentare și nu va putea juca pentru CFR Cluj în meciul de pe terenul celor de la Petrolul Ploiești, programat sâmbătă, 19 octombrie, de la 21:00, în runda cu numărul #13 din Superliga.

Tachtsidis este unul dintre titularii incontestabili ai echipei conduse de Dan Petrescu. Grecul a adunat în acest sezon 12 meciuri, un gol și o pasă decisivă în toate competițiile.

CFR Cluj, fără Panagiotis Tachtsidis cu Petrolul

Panagiotis Tachtsidis, mijlocașul de la CFR Cluj

Panagiotis Tachtsidis ar fi suferit o accidentare ușoară, care nu îi va permite să fie pe teren în meciul care se va disputa în acest weekend, conform spotmedia.ro. Aceeași sursă susțină că mijlocașul grec va putea juca în meciul cu Sepsi, care se va disputa pe 25 octombrie.

Panagiotis Tachtsidis ajungea la CFR Cluj în iulie 2023, după ce se despărțise de Khor Fakkan, din Emiratele Arabe Unite. Contractul său cu echipa din Gruia este valabil până în vara anului 2026. Are o cotă de piață de 750.000 de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

A jucat în sezonul trecut 37 de meciuri în toate competițiile, în care a adunat 7 goluri și 4 pase decisive.

Acesta are un CV impresionant pentru nivelul fotbalului românesc. A jucat de-a lungul carierei pentru AEK Atena, Genoa, Cesena, AC Roma, Grosetto, Hellas Verona, Catania, Torino, Cagliari, Olympiakos, Nottingham Foresc, Lecce și Al Fayha.

Are 25 de meciuri și un gol în tricoul naționalei Greciei, pentru care a debutat în 2012.

Tachtsidis a fost foarte aproape să se despartă de CFR Cluj în vară, după ce a fost implicat într-un scandal în urma căruia Adrian Mutu a plecat din Gruia, dar Dan Petrescu a a insistat ca grecul să rămână.

Ceilalți mijlocași centrali ai celor de la CFR Cluj sunt: Kader Keita, Andrei Artean, Alin Fica, Robert Filip, Damjan Djokovic și Tudor Lucaci

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri gsp

Soția fotbalistului care a semnat astăzi cu FCSB câștigă 500 de euro zilnic dintr-o meserie a viitorului

Simona Pechal, soția lui Lukas Zima, portarul care a semnat astăzi cu FCSB, impresionează în lumea afacerilor și modei. Bruneta este de o frumusețe răpitoare și se bucură de succes. Lukas Zima, portarul ceh care tocmai a pus semnătura pe contractul cu FCSB, nu impresionează doar pe teren, ci și î...

„Am trecut linia de finiș și am făcut comoție cerebrală” » Povestea impresionantă a celei mai rapide atlete din România, Maria Mihalache: „M-am trezit la spital, cu o pancartă mică pe care scria «winner»”

Maria Mihalache (21 de ani), multiplă campioană națională la atletism, cu peste 150 de medalii adunate la concursuri interne și internaționale, a fost invitata din această săptămână a emisiunii „La feminin”. Pasionată de modă, având prezentări la activ, Maria strălucește pe pista de atletism, aco...

La feminin cu MARIA MIHALACHE: „Am făcut comoție cerebrală în timpul cursei! M-am trezit la spital cu o pancartă pe care scria «winner»” (ep 16)

Pierdere imensă pentru CFR Cluj! » S-a accidentat și nu va putea juca în meciul cu Petrolul

Mijlocașul Panagiotis Tachtsidis (33 de ani) ar fi suferit o accidentare și nu va putea juca pentru CFR Cluj în meciul de pe terenul celor de la Petrolul Ploiești, programat sâmbătă, 19 octombrie, de la 21:00, în runda cu numărul #13 din Superliga. Tachtsidis este unul dintre titularii incontest...

Dan Șucu distruge doi foști conducători ai Rapidului: „Nenorocirile create de ei ne-au costat 3 milioane de euro în doi ani”

Dan Șucu, patronul de la Rapid, a atacat doi foști conducători ai echipei din Giulești, pe Dinu Gheorghe și Constantin Zotta. Șucu a răspuns mai multor întrebări primite de la suporterii Rapidului într-un video pe contul de YouTube al clubului. Patronul a fost întrebat dacă se sfătuiește cu perso...

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.