Simona Pechal, soția lui Lukas Zima, e de o frumusețe răpitoare

Simona Pechal, soția lui Lukas Zima, e de o frumusețe răpitoare
📅 2024-10-17

Simona Pechal, soția lui Lukas Zima, portarul care a semnat astăzi cu FCSB, impresionează în lumea afacerilor și modei. Bruneta este de o frumusețe răpitoare și se bucură de succes.

Lukas Zima, portarul ceh care tocmai a pus semnătura pe contractul cu FCSB, nu impresionează doar pe teren, ci și în viața personală. Atenția publicului se îndreaptă și către soția sa, Simona Pechal, care este de o frumusețe răpitoare și are succes în afaceri.

Simona Pechal, soția lui Lukas Zima, este o femeie de o eleganță rară și este un stilist personal de succes, cu studii în prestigioasa „capitală a modei”, Milano. Cei doi au împreună un băiat, iar familia lor emană stil și clasă, atât pe rețelele de socializare, cât și în viața de zi cu zi. Simona are o bază solidă de fani pe Instagram, unde este urmărită de peste 4.000 de persoane, și postează frecvent despre tendințele din lumea modei.

Simona Pechal, soția lui Lukas Zima, e personal shopper

Cariera Simonei Pechal în modă este impresionantă. Ea lucrează ca personal shopper, atât în Cehia, cât și în orașe precum Milano și Paris, iar serviciile sale sunt extrem de apreciate. În plus, tânăra stilistă a colaborat cu numeroase vedete internaționale și a fost prezentă la ședințe foto cu modele celebre, lucrând totodată și cu reviste de prestigiu, cum ar fi Elle, care îi solicită adesea sfaturi legate de tendințele vestimentare actuale.

Simona Pechal câștigă considerabil din meseria sa, având potențialul de a obține chiar și 500 de euro pe zi din activitatea de personal shopper, un domeniu care presupune alegerea celor mai potrivite ținute pentru clienți. Succesul ei în acest domeniu, împreună cu frumusețea și eleganța sa, o fac o prezență remarcabilă în lumea modei internaționale.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri gsp

Soția fotbalistului care a semnat astăzi cu FCSB câștigă 500 de euro zilnic dintr-o meserie a viitorului

Simona Pechal, soția lui Lukas Zima, portarul care a semnat astăzi cu FCSB, impresionează în lumea afacerilor și modei. Bruneta este de o frumusețe răpitoare și se bucură de succes. Lukas Zima, portarul ceh care tocmai a pus semnătura pe contractul cu FCSB, nu impresionează doar pe teren, ci și î...

„Am trecut linia de finiș și am făcut comoție cerebrală” » Povestea impresionantă a celei mai rapide atlete din România, Maria Mihalache: „M-am trezit la spital, cu o pancartă mică pe care scria «winner»”

Maria Mihalache (21 de ani), multiplă campioană națională la atletism, cu peste 150 de medalii adunate la concursuri interne și internaționale, a fost invitata din această săptămână a emisiunii „La feminin”. Pasionată de modă, având prezentări la activ, Maria strălucește pe pista de atletism, aco...

La feminin cu MARIA MIHALACHE: „Am făcut comoție cerebrală în timpul cursei! M-am trezit la spital cu o pancartă pe care scria «winner»” (ep 16)

Pierdere imensă pentru CFR Cluj! » S-a accidentat și nu va putea juca în meciul cu Petrolul

Mijlocașul Panagiotis Tachtsidis (33 de ani) ar fi suferit o accidentare și nu va putea juca pentru CFR Cluj în meciul de pe terenul celor de la Petrolul Ploiești, programat sâmbătă, 19 octombrie, de la 21:00, în runda cu numărul #13 din Superliga. Tachtsidis este unul dintre titularii incontest...

Dan Șucu distruge doi foști conducători ai Rapidului: „Nenorocirile create de ei ne-au costat 3 milioane de euro în doi ani”

Dan Șucu, patronul de la Rapid, a atacat doi foști conducători ai echipei din Giulești, pe Dinu Gheorghe și Constantin Zotta. Șucu a răspuns mai multor întrebări primite de la suporterii Rapidului într-un video pe contul de YouTube al clubului. Patronul a fost întrebat dacă se sfătuiește cu perso...

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.