Pilot McLaren în pole-position la Singapore! Calificări de coșmar pentru Ferrari

Pilot McLaren în pole-position la Singapore! Calificări de coșmar pentru Ferrari
📅 2024-09-21

Lando Norris (24 de ani, McLaren) va pleca din pole-position duminică, ora 15:00, în Marele Premiu de Formula 1 din Singapore, fiind cel mai rapid în calificările de astăzi. Imediat din urma lui vor pleca Max Verstappen (26, Red Bull Racing) și perechea Mercedes, Lewis Hamilton și George Russell.

Weekendul trecut a fost dezamăgitor pentru Lando Norris, locul 2 în clasamentul general al piloților, încrezător în șansele de a-l detrona pe liderul Max Verstappen. Doar al 16-lea în urma calificărilor din Baku, britanicul a trecut linia de finiș al patrulea.

Norris n-a mai „comis-o” în calificări astăzi, pe circuitul stradal Marina Bay. În Singapore, pilotul papaya a fost cel mai rapid, coborând la 1:29.525 în cel mai bun tur al lui.

Lando Norris în pole-position la Singapore!

Duminică, în cursa programată la ora 15:00 în România, Norris va pleca de pe prima poziție pe grilă. Imediat din urma lui va lua startul principalul rival, Max Verstappen, cu două zecimi de secundă mai lent în Q3.

Ultima sesiune a calificărilor, Q3, a fost haotică, dată peste cap de accidentul timpuriu al lui Carlos Sainz, care a pierdut controlul asupra monopostului chiar înainte să-și înceapă turul rapid. Ibericul care conduce pentru Scuderia Ferrari a intrat în parapet și a provocat apariția steagului roșu, ceea ce a întrerupt sesiunea minute bune.

254de puncte are Lando Norris înaintea cursei. Liderul Max Verstappen este la 313

Calificări de coșmar pentru Scuderia Ferrari la Singapore

A fost o zi de coșmar pentru Ferrari, pentru că celălalt pilot al echipei, Charles Leclerc, va pleca doar de pe locul 9, singurul lui timp fiind anulat pentru că a depășit limitele circuitului cu toate cele 4 roți în virajul 2.

În schimb, o zi foarte bună pentru Mercedes: Lewis Hamilton va pleca de pe locul 3, George Russell de pe poziția 4. Iată rezultatele din calificări:

sursă foto: X @ F1

În 2023, cursa din Singapore a fost câștigată de Carlos Sainz. A fost singura victorie din acel sezon obținută de un alt pilot decât Max Verstappen și Sergio Perez.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri gsp

Dan Petrescu, după un nou pas greșit: „Dacă juca echipa mea precum Sibiul, eram criticat nonstop!”

Dan Petrescu, 56 de ani, antrenorul lui CFR Cluj, a comentat remiza cu Hermannstadt, 0-0, declarându-se surprins de stilul de joc al sibienilor. CFR Cluj a expediat peste 20 de șuturi spre poarta adversă, dar nu a putut obține victoria la Sibiu. A fost doar 0-0, iar formația din Gruia a urcat pe ...

Marius Măldărășanu, după ce Hermannstadt a remizat cu CFR Cluj: „Îmi doresc să depășim această barieră”

Marius Măldărășanu (49 de ani), antrenorul celor de la Hermannstadt, a tras concluziile, după ce echipa lui a remizat cu CFR Cluj, scor 0-0, în runda cu numărul #10 din Superliga. Marius Măldărașanu recunoaștecă sibienii și-au respectat prea mult adversarii în acest meci și consideră că prima re...

Marele Liță Dumitru pariază pe Daniel Bîrligea: „Are un avantaj față de Louis Munteanu. 10 procente peste!”

Fostul mare fotbalist Liță Dumitru, 74 de ani, revenit vara aceasta în fotbalul românesc, în calitate de director tehnic la Concordia Chiajna, a vorbit despre două dintre mutările importante realizate de granzii din România în ultima perioadă, Louis Munteanu la CFR Cluj și Daniel Bîrligea la FCSB...

Marele Liță Dumitru pariază pe Bîrligea: „Are un avantaj față de Louis Munteanu. Are mai multe calități, 10 procente peste”

Ciprian Deac, după ce CFR s-a încurcat la Sibiu: „E păcat, pierdem puncte și asta se vede” + Pe cine vede în cursa pentru titlu

Ciprian Deac (38 de ani), extrema dreaptă de la CFR Cluj, crede că echipa lui ar fi meritat să câștige meciul de pe terenul celor de la Hermannstadt, scor 0-0, din runda cu numărul #10 din Superliga. Ciprian Deac crede că echipa lui a dominat copios meciul de la Sibiu și ar fi meritat să plece c...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..