Scoțienii l-au tăvălit pe „antrenorul din jilț al Stelei”: „Becali, nebunul cu gura mare”

Scoțienii l-au tăvălit pe „antrenorul din jilț al Stelei”: „Becali, nebunul cu gura mare”
📅 2024-10-25

Ziarele scoțiene nu l-au iertat pe Gigi Becali, patronul FCSB, pentru declarațiile deplasate făcute înaintea meciului pierdut în fața lui Rangers (0-4).

Cine râde la urmă râde mai bine. Scoțienii n-au uitat proverbul și, după Rangers - FCSB (4-0), i-au plătit-o cu vârf și îndesat lui Gigi Becali, care făcuse show pe seama echipei lui Ianis Hagi înaintea meciului de pe Ibrox Park.

The Scotish Sun: „L-au făcut pe patronul Stelei să-și mănânce cuvintele”

„Cerny luminează Ibrox, iar oamenii lui Clement îl fac pe patronul cu gura mare al echipei românești să-și mănânce cuvintele”, a titrat, sugestiv, tabloidul The Scotish Sun, care și-a centrat aproape toată cronica partidei pe Becali.

Același cotidian scrie că „nebunul Gigi Becali s-a lăudat că va reuși să o bată pe Rangers din patul său. După ce Jack Butland a fost aproape prins dormind, vedetele patronul de la Steaua au primit în schimb o trezire bruscă”.

The Scotish Sun: „Gură-mare Becali i-a batjocorit două săptămâni pe Light Blues”

Și explică atacul la adresa latifundiarului din Pipera: „Gură-mare Becali a petrecut două săptămâni batjocorindu-i pe Light Blues. Mai întâi, excentricul om de afaceri a dezvăluit că va antrena Steaua din jilțul său. Apoi, cu 72 de ore înainte de începerea meciului, el și-a desemnat cu nerușinare echipa de start.

Dar a avut o noapte albă după ce Tom Lawrence a deschis scorul, apoi Vaclav Cerny a reușit o dublă și Hamza Igamane a marcat primul său gol pentru Rangers, oferind echipei lui Philippe Clement, în plină criză, semnalul de trezire dorit”.

The Scotish Sun despre golul anulat lui David Miculescu: „Gers a supraviețuit unei mari sperieturi”

Scotish Sun face referire și la golul anulat FCSB în debutul partidei: „Cu toate acestea, cât de diferit ar fi putut fi totul. Gers - Butland în special - a supraviețuit unei mari sperieturi timpurii când David Miculescu a avut un gol controversat anulat. Din acel moment, Rangers nu a mai privit înapoi.

Înțepați de criticile care s-au abătut asupra lor în urma înfrângerii lamentabile de duminică de la Kilmarnock, ei s-au ridicat și au început să joace după sperietura lui Butland. Steaua a fost exact ceea ce Becali a spus că va fi”.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri gsp

Golul lui Miculescu cu Rangers trebuia VALIDAT » Specialistul a dat verdictul: „Condiții regulamentare”

Adrian Porumboiu, 74 ani, unul dintre cele mai importante nume din arbitrajul românesc all-time, a comentat faza litigioasă din prologul partidei dintre Rangers și FCSB, când David Miculescu i-a sustras balonul goalkeeper-ului Jack Butland și a marcat cu poarta goală. „A fost gol corect, marcat î...

Scoțienii l-au tăvălit pe „antrenorul din jilț al Stelei”: „Becali, nebunul cu gura mare”

Ziarele scoțiene nu l-au iertat pe Gigi Becali, patronul FCSB, pentru declarațiile deplasate făcute înaintea meciului pierdut în fața lui Rangers (0-4). Cine râde la urmă râde mai bine. Scoțienii n-au uitat proverbul și, după Rangers - FCSB (4-0), i-au plătit-o cu vârf și îndesat lui Gigi Becali,...

Azi, la GSP Live, despre Rangers - FCSB 4-0 și runda #14 din Liga 1

Alexandru Barbu revine cu o nouă ediție GSP Live, astăzi, de la 11:00, alături de jurnalistul GSP Adrian Duță. GSP Live, emisiunea realizată din studioul Gazetei Sporturilor și moderată de Alexandru Barbu, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 11:00, pe pagina de Facebook, canalul de Y...

Imagini de basm! Jose Mourinho locuiește într-un loc uluitor în Istanbul » Cât poate plăti antrenorul lui Fenerbahce

Jose Mourinho (61 de ani) duce o viață luxoasă la Istanbul. Antrenorul lui Fenerbahce locuiește într-unul dintre cele mai scumpe hoteluri din regiune. Jose Mourinho a fost instalat în vară pe banca lui Fenerbahce. Are obiectivul titlul în Turcia, iar fanii speră ca aura lui europeană să îi ducă ...

Etapa #11 din Liga 2 începe cu Șelimbăr - FC Argeș » Programul complet și clasamentul

Șelimbăr - FC Argeș este primul meci al etapei cu numărul 11 din Liga 2. Partida se disputa azi de la ora 16:00. Runda se încheie cu meciul dintre Csikszereda și FCU Craiova, duminică, de la ora 11:00. Csikszereda conduce clar clasamentul ligii secunde, cu 25 de puncte obținute în 9 meciuri, urma...

EXCLUSIV Larisa Iordache: „Fiecare antrenor pe care eu l-am întâlnit în viața mea m-a șlefuit”

EXCLUSIV Larisa Iordache: „Ce-aș schimba în viața mea? Să petrec mai mult timp cu mama. În rest, nimic!”

EXCLUSIV Larisa Iordache și experiența din America Express: „Au fost momente când ne-a fost teamă, dar aveam securitate după noi”

EXCLUSIV Larisa Iordache: „Aurul olimpic este pe drum! Copilul nostru este medalia noastră prețioasă”

EXCLUSIV Alimentul care nu lipsește din alimentația Larisei Iordache: „Nu mă dau la o parte nici de la fast-food-uri!”

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.