Imagini de basm! Jose Mourinho locuiește într-un loc uluitor în Istanbul » Cât poate plăti antrenorul lui Fenerbahce

Imagini de basm! Jose Mourinho locuiește într-un loc uluitor în Istanbul » Cât poate plăti antrenorul lui Fenerbahce
📅 2024-10-25

Jose Mourinho (61 de ani) duce o viață luxoasă la Istanbul. Antrenorul lui Fenerbahce locuiește într-unul dintre cele mai scumpe hoteluri din regiune.

Jose Mourinho a fost instalat în vară pe banca lui Fenerbahce. Are obiectivul titlul în Turcia, iar fanii speră ca aura lui europeană să îi ducă departe în Europa League.

Antrenorul portughez câștigă aproape 10 milioane de euro în fiecare sezon. Își permite să spargă sume considerabile pentru confortul personal.

GALERIE FOTO. Jose Mourinho, cazat într-o locație de lux în Istanbul

De la venirea în Turcia, Mourinho locuiește în „Four Seasons Hotel” din Istanbul, o locație cu vedere la Bosfor. Conform Daily Mail, „The Special” One plătește peste 1.000 de euro pentru fiecare noapte de cazare.

Clădirea este una istorică, ridicată în urmă cu mai bine de 100 de ani. Detaliile epocii au fost păstrate în fiecare etapă de renovare. Printre dotări se numără o piscină exterioară, una interioara, un spa și o sală de fitness.

Jose Mourinho, eliminat în Fenerbahce - Manchester United

Jose Mourinho a avut o seară plină în Europa League. Fenerbahce a remizat pe teren propriu contra lui Manchester United, scor 1-1. Antrenorul portughez a fost eliminat și a văzut finalul partidei din tribune.

La final, în stilul lui caracteristic, a susținut o conferință de presă interesantă: „Peste 2 ani, dacă voi pleca de aici, sper să merg în Premier League la o echipă care nu evoluează în cupele europene”.

Formația din Turcia este neînvinsă în actuala grupă, are 5 puncte în primele 3 partide.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri gsp

Golul lui Miculescu cu Rangers trebuia VALIDAT » Specialistul a dat verdictul: „Condiții regulamentare”

Adrian Porumboiu, 74 ani, unul dintre cele mai importante nume din arbitrajul românesc all-time, a comentat faza litigioasă din prologul partidei dintre Rangers și FCSB, când David Miculescu i-a sustras balonul goalkeeper-ului Jack Butland și a marcat cu poarta goală. „A fost gol corect, marcat î...

Scoțienii l-au tăvălit pe „antrenorul din jilț al Stelei”: „Becali, nebunul cu gura mare”

Ziarele scoțiene nu l-au iertat pe Gigi Becali, patronul FCSB, pentru declarațiile deplasate făcute înaintea meciului pierdut în fața lui Rangers (0-4). Cine râde la urmă râde mai bine. Scoțienii n-au uitat proverbul și, după Rangers - FCSB (4-0), i-au plătit-o cu vârf și îndesat lui Gigi Becali,...

Azi, la GSP Live, despre Rangers - FCSB 4-0 și runda #14 din Liga 1

Alexandru Barbu revine cu o nouă ediție GSP Live, astăzi, de la 11:00, alături de jurnalistul GSP Adrian Duță. GSP Live, emisiunea realizată din studioul Gazetei Sporturilor și moderată de Alexandru Barbu, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 11:00, pe pagina de Facebook, canalul de Y...

Imagini de basm! Jose Mourinho locuiește într-un loc uluitor în Istanbul » Cât poate plăti antrenorul lui Fenerbahce

Jose Mourinho (61 de ani) duce o viață luxoasă la Istanbul. Antrenorul lui Fenerbahce locuiește într-unul dintre cele mai scumpe hoteluri din regiune. Jose Mourinho a fost instalat în vară pe banca lui Fenerbahce. Are obiectivul titlul în Turcia, iar fanii speră ca aura lui europeană să îi ducă ...

Etapa #11 din Liga 2 începe cu Șelimbăr - FC Argeș » Programul complet și clasamentul

Șelimbăr - FC Argeș este primul meci al etapei cu numărul 11 din Liga 2. Partida se disputa azi de la ora 16:00. Runda se încheie cu meciul dintre Csikszereda și FCU Craiova, duminică, de la ora 11:00. Csikszereda conduce clar clasamentul ligii secunde, cu 25 de puncte obținute în 9 meciuri, urma...

EXCLUSIV Larisa Iordache: „Fiecare antrenor pe care eu l-am întâlnit în viața mea m-a șlefuit”

EXCLUSIV Larisa Iordache: „Ce-aș schimba în viața mea? Să petrec mai mult timp cu mama. În rest, nimic!”

EXCLUSIV Larisa Iordache și experiența din America Express: „Au fost momente când ne-a fost teamă, dar aveam securitate după noi”

EXCLUSIV Larisa Iordache: „Aurul olimpic este pe drum! Copilul nostru este medalia noastră prețioasă”

EXCLUSIV Alimentul care nu lipsește din alimentația Larisei Iordache: „Nu mă dau la o parte nici de la fast-food-uri!”

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.