Început de coșmar pentru West Ham în Premier League, iar antrenorul demis în vară iese la atac: „Acasă eram buni contra lor, dezamăgitor”

Început de coșmar pentru West Ham în Premier League, iar antrenorul demis în vară iese la atac: „Acasă eram buni contra
📅 2024-09-21

După înfrângerile cu Aston Villa și Manchester City, West Ham a pierdut pe teren propriu și cu Chelsea, 0-3. Este prima dată când „ciocănarii” sunt învinși în primele 3 partide acasă într-un sezon de campionat.

Etapa 5 de Premier League, iar singurele puncte adunate de West Ham în acest sezon au fost culese în deplasare. Pe teren propriu, London Stadium, echipa lui Julen Lopetegui a pierdut pe rând cu Aston Villa (1-2), Manchester City (1-3), iar astăzi la scor de neprezentare cu Chelsea.

Este prima dată în istoria clubului când West Ham pierde primele 3 meciuri de acasă într-un sezon de campionat, conform BBC, iar Julen Lopetegui, antrenorul instalat în vară, nu este menajat deloc.

West Ham, premieră negativă: 3 înfrângeri din 3 acasă! Concluziile lui David Moyes

David Moyes, cel care i-a pregătit pe „ciocănari” în ultimii ani, înainte de fi înlocuit cu Julen Lopetegui, nu l-a menajat pe iberic.

„Cred că a fost o evoluție slabă și că vor fi dezamăgiți, pentru că am avut rezultate destul de bune cu Chelsea pe London Stadium de-a lungul anilor. Am avut probleme pe Stamford Bridge, dar acasă am fost destul de buni contra lor. Dezamăgitor, și să primească acel al treilea gol imediat după pauză...”, a comentat Moyes la beIN Sports.

În cei 5 ani și jumătate petrecuți pe banca lui West Ham, David Moyes a adus un trofeu în vitrina clubului, Conference League în 2023. În campionat, cea mai bună clasare cu scoțianul la cârmă a fost locul 6 în sezonul 2020/2021.

Jarrod Bowen: „Le-am arătat prea mult respect adversarilor”

Iată cum a comentat căpitanul Jarrod Bowen meciul disputat astăzi: „Nu am fost în joc în niciun moment, ceea ce este un lucru groaznic de admis. Au înscris goluri ușoare, două cadouri din partea noastră. Trebuie să fii concentrat în fiecare moment.

Pe teren am simțit că le-a fost ușor să joace între linii, a fost o zi dezamăgitoare per ansamblu. Ca jucător și căpitan trebuie să conduci și să-i aduni pe toți. Până la urmă, le-am arătat prea mult respect adversarilor”.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri gsp

FCSB, rămasă în 10 oameni cu Petrolul! Favoritul lui Becali a fost eliminat, apoi s-a apucat să dea autografe la margine

Mihai Popescu (31 de ani), fundașul central venit în această vară de la Farul, a văzut „roșu” direct în prima repriză a meciului dintre FCSB și Petrolul Ploiești, din runda cu numărul #10 din Superliga. Mihai Popescu a debutat în tricoul celor de la FCSB etapa trecută, în remiza cu CFR Cluj, scor...

Fenerbahce - Galatasaray 1-3 » Jose Mourinho, umilit în derby-ul Istanbulului

Galatasaray a câștigat derby-ul Istanbulului cu 3-1, pe terenul rivalilor de la Fenerbahce, într-o partidă din etapa a 6-a din campionatul Turciei. Oaspeții au deschis scorul în minutul 20, după autogolul portarului lui Fenerbahce, Dominik Livakovic. Goalkeeper-ul croat a plonjat pentru a bloca ș...

Scandal în peluză la FCSB - Petrolul » Gaze și scandări acide: „Stat polițienesc!”

Incidente între ultrași și jandarmi în prima repriză a meciului dintre FCSB și Petrolul. Galeria Petrolului nu este ferită de scandaluri. În urmă cu două etape, presa locală a relatat cum parte o dintre fanii Petrolului deplasați la Botoșani s-au luat la bătaie cu jandarmii. Scandal în peluză la ...

Scandal în galeria oaspeților. Suporterii ploieșteni nu mai stau unii lângă alții

Două accidentări în 14 minute în FCSB - Petrolul! » Și-au pierdut cel mai bun om în startul meciului

Cei de la Petrolul Ploiești au fost măcinați de accidentări în primele minute ale meciului cu FCSB, din runda cu numărul #10. Imediat după startul partidei, Gicu Grozav a fost implicat într-un duel cu Valentin Crețu, fundașul dreapta de la FCSB, în urma căruia a căzut prost, lovindu-se la glezna ...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..