„Bă, te duci și semnezi!” » Acum s-a aflat totul: cum a semnat Dennis Man cu Parma

„Bă, te duci și semnezi!” » Acum s-a aflat totul: cum a semnat Dennis Man cu Parma
📅 2024-09-21

Giovanni Becali (72 de ani), unul dintre primii agenți de jucători din fotbalul românesc, este cel care îl impresariază în acest moment pe Dennis Man (26 de ani). Atacantul celor de la Parma a semnat cu firma de impresariat a fraților Becali în urmă cu trei ani, când Man a plecat de la FCSB în Italia în schimbul a 11 milioane de euro.

Invitat în cadrul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”, de pe GSP.ro, impresarul Giovanni Becali a vorbit despre subiectul Dennis Man și procesul pe care jucătorul îl are cu Anamaria Prodan, fostul agent al jucatorului, cea care l-a transferat de la UTA Arad la FCSB.

- Giovanni, ai spus că ai fost trădat de Chivu, de Chiricheș. Nu a fost aceeași situația și cu Dennis Man, care a semnat cu voi?
- Man n-a trădat pe nimeni. Man a semnat singur contractul lui. Eu i-am dat informația lui Gigi. El avea semnat un contract cu o doamnă.

- Cu Anamaria Prodan.
- Cu doamna, da.

- Nu-i pronunți numele?
- Nu. Nu vreau.

Ioan Becali, despre cum s-a făcut transferul lui Man la Parma: „Poate să-ți dea bani în cash”

- Am înțeles.
- Nu mă interesează. Avea contract semnat. Eu i-am spus lui Gigi: „Vezi că Parma poate să-ți dea bani în cash. Nu să-ți dea în 5-6 ani”.

- Așa.
- Doamna, vorbea prin unu, doi, trei, patru, cinci... Așa ajungea. Nu unul direct care să meargă să vorbească cu președintele, cum am vorbit eu.

- Ea avea nevoie de intermediari, zici tu.
- Numai așa lucra. Gigi i-a spus lui Man, „Bă, te duci și semnezi! Mai jos de un milion nu semnezi”. După care, după un an de zile, a venit singur Man la noi. „Nea Giovanni, poți să mă reprezinți?”. „Hai să semnăm un contract”. „Mai ai cu cineva semnat?”. „Nu mai am, nea Giovanni”. Și de aici a început procesul.

Dennis Man (26 de ani)

„Man a semnat cu noi un contract pe 3 ani!”

- L-a dat în judecată și a câștigat, nu?
- Nu, nu. Procesul a fost la Înalta Curte între Man și doamna. Se va da în toamnă sentința. S-a dat fondul, s-a dat apelul și s-a întors din nou la apel. Acum așteaptă sentința. E problema lui Man cu doamna.

- Și?
- Man a reînnoit cu noi oricum pe trei ani. Și el și Mihăilă.

- Cum sunt priviți la Parma?
- Cred că sunt cei mai bine plătiți din echipă.

Procesul Anamaria Prodan vs Dennis Man se rejudecă

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis ca procesul dintre Anamaria Prodan și Dennis Man, în care impresara i-a cerut fotbalistului despăgubiri de 350.000 de euro internaționalului român, să se rejudece.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri gsp

Costel Orac, despre șansele lui Dinamo la play-off: „Șansele cresc!”

Scor fluviu în Liga 2 » Acum se joacă Focșani - FCU Craiova + toate rezultatele

Focșani - FCU Craiova , ultimul meci al rundei #7 din Liga 2, are loc acum. Alte 6 partide s-au jucat de la ora 11:00, iar Metaloglobus a făcut scor cu Viitorul Tg. Jiu, 7-0. În acest sezon de Liga 2, 8 cluburi nu au drept de promovare în Superliga: Corvinul Hunedoara, CSC Șelimbăr, Steaua Bucure...

Momente de panică în prelungirile partidei Concordia Chiajna - Metalul Buzău

Sufletul echipei Dinamo: „Pot mai mult”

Astrit Selmani, 27 de ani, este impresionant în startul sezonului în atacul lui Dinamo. Știe și face și faza defensivă, a marcat de 5 ori în 10 etape și a scos 3 penalty-uri pe care tot el le-a transformat. Este tot nemulțumit! Astrit Selmani a punctat din nou pentru Dinamo, în remiza cu Oțelul (...

Cine arbitrează meciul U Cluj - Universitatea Craiova. Revine după mai bine de o lună la centru

Arbitrul Andrei Chivulete (37 de ani) va fi la centru în meciul dintre U Cluj și Universitatea Craiova. Meciul dintre U Cluj și Universitatea Craiova, din etapa cu numărul 10 a Superligii, se va disputa duminică, de la ora 21:30. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP. Andrei Chiv...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..