Fostul mare atacant al lui Dinamo a numit punctul slab al „câinilor”, dar a remarcat și două plusuri

Fostul mare atacant al lui Dinamo a numit punctul slab al „câinilor”, dar a remarcat și două plusuri
📅 2024-09-21

Costel Orac, 65 de ani, fostul mare fotbalist al lui Dinamo din anii '80, de trei ori campion cu marea echipă a „câinilor” din acea perioadă, a analizat pentru GSP.ro prestația roș-albilor din meciul cu Oțelul Galați, încheiat 1-1. Chiar dacă remarcă unele plusuri în comparație cu sezonul trecut, Orac admite că lotul lui Kopic „e încă subțire”.

Dinamo s-a întors cu un punct de la malul Dunării și putea chiar să dea lovitura pe finalul partidei de vineri, când Iustin Popescu a respins eroic din fața lui Adrian Caragea. A doua zi după meci, la „rece”, gloria dinamovistă Costel Orac a trasat în fața reporterilor GSP câteva concluzii despre exprimarea roș-albilor de la Galați. Ce i-a plăcut și ce spune despre potențialul actual al echipei?

Costel Orac: „Important e că se adună puncte, dar banca e încă subțire!”

„Exprimarea a fost mai bună decât la meciul cu Slobozia, dacă e să facem o comparație. Până la urmă, rezultatul cred că a fost echitabil, nici cei de la Oțelul n-au avut mari ocazii. Per ansamblu, repriza a doua a fost mai bună decât prima, au pus mai multe probleme. Un rezultat pozitiv!

Important e că se marchează în continuare, important e că se adună puncte și să sperăm că cei accidentați, destul de mulți și cu un rol cheie în cadrul echipei, își vor reveni cât mai curând, iar lotul va redeveni complet.

Eu am spus-o de mult timp, banca e încă subțire pentru obiectivul declarat, și anume accederea în play-off. Depinde acum ce soluții vor găsi, pentru că deja e foarte târziu, perioada de mercato s-a încheiat, iar în situația aceasta vor veni doar jucători liberi.

Să sperăm că, dacă vor veni, acești jucători liberi să aibă cât de cât o pregătire. Altfel, au nevoie de timp să se adapteze. Prima condiție e să aibă valoare și să fie peste ce există la ora actuală”, a afirmat Orac.”, a afirmat Orac, intervievat de GSP.ro.

Costel Orac, în tricou alb / FOTO: Cristi Preda (GSP)

„Și mai important e că jocul se leagă”

Orac a evidențiat două dintre aspectele pozitive remarcate în ultima perioadă la Dinamo:

„Echipa a jucat bine cu Universitatea Craiova, la CFR Cluj, unde, în opinia mea, s-a pierdut nemeritat, la fel și cu Rapid. Cel mai important este că, în comparație cu anul trecut, echipa marchează! Au reușit să marcheze multe goluri. Poate și mai important e că jocul se leagă, iar șansele de play-off îți cresc”, a punctat fostul fotbalist.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri gsp

După ce a dominat și a ratat copios în prima parte, CFR Cluj a fost nevoită să se mulțumească cu o remiză albă la Sibiu, cu Hermannstadt, care a jucat cartea rezistenței

FC Hermannstadt și CFR Cluj au remizat, scor 0-0, într-un meci din runda cu numărul #10 din Superliga. De cele mai multe ori, planurile pe care ți le faci îninte de meci, nu se potrivesc cu ce surprize îți pregătește fotbalul pe teren. Înainte de meciul cu CFR, Măldărășanu se gândea că echipa sa ...

Viorel Moldovan, pe stadion la un mare derby european: „Am acceptat cu o imensă plăcere!”

Viorel Moldovan, 52 de ani, președintele clubului Rapid, se află în Istanbul pentru a urmări derby-ul dintre Fenerbahce și Galatasaray, început la ora 20:00. Între 1998 și 2000, fostul atacant a jucat pentru formația de pe „Sukru Saracoglu”. Viorel Moldovan nu se află în România în acest weekend,...

PAOK, victorie la scor în Grecia! » Răzvan Lucescu e lider în campionat

PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu (55 de ani), a câștigat pe terenul celor de la Volos cu scorul de 4-1, în runda cu numărul #5 din prima ligă greacă. În urma acestei victorii, PAOK a urcat pe primul loc în campionat. Echipa lui Răzvan Lucescu are 13 puncte, cu 3 mai mult decât AEK...

L-au temperat pe Becali? Cum joacă FCSB cu Petrolul, după planul revoluționar anunțat de patron

FCSB dă piept cu Petrolul Ploiești în sistemul clasic, 4-3-3, deși patronul Gigi Becali își anunțase intenția de a trece la o formulă cu 3 fundași centrali. Revoluția anunțată de Gigi Becali se lasă așteptată. În această seară, în etapa 10 de campionat, FCSB joacă în sistemul clasic, cu 4 oameni ...

„Îmi place să fiu singuratic!” » Adrian Petre, confesiuni despre lupta lăuntrică din ultimele zile: „Simțeam că nu mai are rost s-o iau de la început. N-am avut o relație bună cu ei, sunt mai dificil”

Adrian Petre, 26 de ani, omul care în decurs de o săptămână și-a anunțat retragerea din fotbal, pentru ca apoi să revină brusc asupra deciziei, a vorbit într-un interviu acordat sâmbătă Gazetei Sporturilor despre frământările care nu i-au dat pace în ultimele luni, despre problemele sale medicale...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..