Chelsea s-a întors! Victorie entuziasmantă în Premier League cu rivala londoneză

Chelsea s-a întors! Victorie entuziasmantă în Premier League cu rivala londoneză
📅 2024-09-21

Chelsea a câștigat cu West Ham, scor 3-0 în etapa #5 din Premier League. Albaștrii au deschis runda cu un show pe London Stadium, Nicolas Jackson fiind cel mai bun de pe teren.

După un sezon modest, în care abia a prins locurile de Conference League, Chelsea pare în revenire. Londonezii, cu un antrenor nou pe bancă, Enzo Maresca, au obținut al treilea succes al sezonului în Premier League.

Chelsea a ajuns la 10 puncte și e pe locurile fruntașe din Anglia. Are 11 goluri marcate și 5 primite, iar jocul ofensiv arată tot mai bine. Cu echipa aproape completă, fără multe accidentări, Chelsea a arătat ca o echipă care se poate bate să prindă top 4.

Chelsea, victorie la scor West Ham

Nicolas Jackson a deschis balul pe London Stadium încă din minutul 4. Lansat de Sancho, atacantul lui Chelsea i-a trimis printre picioare portarului Areola. Tot el a făcut 2-0, în minutul 18. După o serie de pase din prima la centrul terenului, balonul a ajuns la Caicedo.

Cel mai scump jucător din istoria clubului a trimis și el din prima, pe poziție viitoare, iar Jackson a fost la recepție și a marcat cu șpițul la colțul scurt.

Areola, din nou fără replică. Pentru ca prestația „vârfului” să fie completă, el a dat assist-ul la golul de 3-0. Palmer a marcat și Chelsea nu a mai avut emoții până la finalul partidei.

Caseta meciului West Ham - Chelsea 0-3

Clasamentul LIVE din Premier League

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri gsp

L-au temperat pe Becali? Cum joacă FCSB cu Petrolul, după planul revoluționar anunțat de patron

FCSB dă piept cu Petrolul Ploiești în sistemul clasic, 4-3-3, deși patronul Gigi Becali își anunțase intenția de a trece la o formulă cu 3 fundași centrali. Revoluția anunțată de Gigi Becali se lasă așteptată. În această seară, în etapa 10 de campionat, FCSB joacă în sistemul clasic, cu 4 oameni ...

„Îmi place să fiu singuratic!” » Adrian Petre, confesiuni despre lupta lăuntrică din ultimele zile: „Simțeam că nu mai are rost s-o iau de la început. N-am avut o relație bună cu ei, sunt mai dificil”

Adrian Petre, 26 de ani, omul care în decurs de o săptămână și-a anunțat retragerea din fotbal, pentru ca apoi să revină brusc asupra deciziei, a vorbit într-un interviu acordat sâmbătă Gazetei Sporturilor despre frământările care nu i-au dat pace în ultimele luni, despre problemele sale medicale...

CEO-ul campionatului în care evoluează 3 români: „Vrem să fim printre primele 5 ligi din LUME!”

Omar Mugharbel, conducătorul campionatului din Arabia Saudită, are ambiții mari, ca liga pe care o conduce să intre în top 5 cele mai puternice competiții naționale din lume. În ultimele ferestre de transferuri, Arabia Saudită a fost unul dintre principalii „prădători” pentru jucătorii cu nume, u...

CSM București - Podravka Koprivnica, în runda #3 grupelor Ligii Campionilor

CSM București joacă ACUM pe terenul celor de la Podravka Koprivnica, în runda cu numărul #3 a grupelor Ligii Campionilor. Meciul a început la 19:00 și poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și la tv pe Prima Sport 2 și Digi Sport 3. După primele două partide, CSM ocupă locul 5 în Grupa A, ...

FCSB - Petrolul, în etapa #10 din Superliga » Primele imagini din Ghencea + Echipele de start

FCSB - Petrolul Ploiești se joacă pe Stadionul Steaua, în etapa #10 din Superliga, de la ora 21:30, livetext pe GSP.ro și la TV la Prima Sport și Digi Sport. FCSB - Petrolul, echipe de start: FCSB (4-3-3): Târnovanu - V. Crețu, M. Popescu, Dawa, Radunovic - Fl. Tănase, Șut, Olaru (cpt.) - Băluță...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..