Nicolae Stanciu, căpitanul naționalei României, a comentat grupa de la EURO 2024: „Voiam Italia sau Portugalia”

Nicolae Stanciu, căpitanul naționalei României, a comentat grupa de la EURO 2024: „Voiam Italia sau Portugalia”
📅 2024-07-27

Nicolae Stanciu, căpitanul naționalei României în preliminarii, a comentat grupa în care au căzut „tricolorii” la EURO 2024.

Mijlocașul de la Damac crede că România a avut noroc la tragere, prin prisma echipelor care au căzut în grupa noastră din urnele 3 și 4. Stanciu și-ar fi dorit să înfrunte Italia sau Portugalia din prima urnă, nu Belgia.

Nicolae Stanciu: „Voiam Italia sau Portugalia”

„Sunt echipe destul de puternice, dar nu sunt cele mai puternice echipe cu care puteam pica. Mă refer că din urna a 3-a și a 4-a puteam să picăm cu adversari mult mai tari. Mi-am făcut o grupă înainte de tragere și voiam să picăm cu Slovacia sau Cehia. De asemenea, îmi doream Italia din urna a 4-a. Este o grupă din care ne putem califica.

Împotriva Italiei și a Portugaliei nu am jucat niciodată cu naționala și mi-aș fi dorit. Nu știu dacă mi-aș dori pe cineva anume. Chiar nu mi-aș mai dori să jucăm cu Israel. Eu cred că Ucraina este favorită pentru calificare din acest play-off”, a declarat Nicolae Stanciu, potrivit Digi Sport.

Programul României la EURO 2024

Toate grupele de la Euro 2024:

VIDEO // TRAGERE LA SORȚI EURO 2024. Prima întâlnire a selecționerilor din grupa României

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri gsp

Rafa pour l’éternité

Posibil ca Jocurile Olimpice să fi oferit încă de la festivitatea de deschidere imaginile-reper ale acestei ediții. Fiindcă e greu de crezut că vreun alt moment ar putea înlocui în intensitate și emoție scenele pe care o planetă întreagă le-a văzut aseară. Tributul adus lui Rafael Nadal e recunoș...

FCSB - Oțelul. Elias Charalambous, supărat pe atitudinea elevilor săi: „Nu am văzut furie, dorința de a câștiga”

FCSB - Oțelul Galați 0-2. Cristi Munteanu, președintele moldovenilor, se teme că Dorinel Munteanu va pleca la echipa națională: „Să rămână aici, avem nevoie de el”

FCSB - Oțelul 0-2. Dorinel Munteanu, conferință de presă la finalul meciului: „Mai aștept 2-3 jucători. Sper să terminăm mai sus decât sezonul trecut”

FCSB - Oțelul Galați 0-2. Andrei Vlad, declarații la final: „N-am prestat un fotbal așa cum ne doream. E normal ca suporterii să fie supărați”

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..