Ilie Dumitrescu laudă FRF după Kosovo - România: „Hai să vă spun ceva!”

Ilie Dumitrescu laudă FRF după Kosovo - România: „Hai să vă spun ceva!”
📅 2024-09-15

Ilie Dumitrescu (55 de ani), fostul internațional român, a lăudat FRF pentru numirea lui Mircea Lucescu (79 de ani) ca selecționer după plecarea lui Edi Iordănescu (46 de ani).

România a câștigat primul meci din Liga Națiunilor și primul după revenirea lui Mircea Lucescu la echipa națională. „Tricolorii” s-au impus cu 3-0 în meciul cu Kosovo.

Golurile au fost marcat de Dennis Man, Răzvan Marin (penalty) și Denis Drăguș.

Ilie Dumitrescu laudă FRF după Kosovo - România

Ilie Dumitrescu consideră că după Euro 2024 România avea nevoie de un antrenor mare, iar Federația merită laude pentru numirea lui Lucescu.

Fostul intrnațional român a lăudat și jocul făcut de trei dintre „tricolori”, Marius Marin, Dennis Man și Valentin Mihăilă.

”Hai să vă spun ceva! După un turneu final, dacă nu pui un antrenor cu mare ținută și cu mare experiență, ca jucătorii să aibă imediat reacție la cine a intrat în cabină... e foarte greu.

Meritul Federației e că a adus o figură importantă în vestiarul echipei naționale. Grupul era obișnuit cu Edi Iordănescu, acum trebuia cineva să vină peste nivelul lui Edi, ca realizări, ca trofee... o figură importantă!

Mie cel mai mult mi-a plăcut siguranța din fața apărării a lui Marius Marin, se vede că a crescut. Contează enorm experiența asta de la EURO.

Jucătorii care trebuie să facă diferența au făcut-o în seara asta. Man și Mihăilă au făcut diferența. Ăștia sunt jucătorii grei, care își pun amprenta pe jocul echipei", a spus Dumitrescu, pentru Digi Sport.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri gsp

„Mă rog pentru pechenii mei” » Fosta mare handbalistă Steluța Luca, mărturie emoționantă după prăpădul din Pechea natală: „Ai mei au mers să dea o mână de ajutor. Aș vrea să cred că-și vor relua viața normală”

Steluța Luca, 49 de ani, fosta mare handbalistă a Oltchimului și a naționalei României, e născută, la fel ca verișorul Lucian Bute, în comuna gălățeană Pechea, una dintre localitățile grav afectate de inundațiile produse în județ în ultimele zile. Vicecampioana mondială din 2005 a transmis un mes...

Gicu Grozav, după ce Petrolul a remizat cu Farul: „Avem un antrenor tânăr, încercăm să îl ajutăm”

Gicu Grozav (33 de ani), extrema stângă de la Petrolul, a tras concluziile, după ce echipa lui a remizat cu Farul, scor 1-1, în runda #9 din Superliga. Gicu Grozav spune că a trăit cu mari emoții momentele în care faza golului pe care l-a marcat a fost analizată de VAR timp de 8 minute. Spune că...

Mihnea Rădulescu, frustrat din cauza deciziei VAR de a-i anula golul din Petrolul - Farul: „Trei portari dacă erau, nu puteau să o apere”

Mihnea Rădulescu (18 ani) și-a manifestat nemulțumirea față de decizia VAR de a-i anula pe motiv de ofsaid golul din Petrolul Ploiești - Farul Constanța 1-1. Rădulescu a recunoscut că Alexandru Tudorie se afla, la faza din minutul 33, în afara jocului și i-a afectat vizibilitatea portarului Alexa...

Ce a avut de reproșat Gică Hagi, imediat după Petrolul - Farul: „Nu știu de ce se întâmplă asta!”

Gică Hagi (59 de ani), antrenorul și finanțatorul Farului, și-a certat jucătorii, după ce echipa lui a remizat cu Petrolul, scor 1-1, în runda #9 din Superliga. Hagi le-a reproșat elevilor săi faptul că Farul primește goluri mult prea ușor, în special în finalurile de meci. Amintește de eșecul î...

Alibec s-a luat de Grigoryan în prima repriză a meciului de la Ploiești » Ce a urmat la pauză: „Mă cunoașteți!”

Denis Alibec (33 de ani) i-a prezentat scuze lui Narek Grigoryan (23 de ani) la pauza meciului Petrolul Ploiești - Farul Constanța, scor 1-1, după ce în prima repriză atacantul naționalei și-a manifestat pe teren furia față de coechipierul său armean. ...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..