Tony, aproape de revenirea în fotbalul românesc! » Ce club îl dorește pe antrenorul portughez

Tony, aproape de revenirea în fotbalul românesc! » Ce club îl dorește pe antrenorul portughez
📅 2024-09-21

FC Argeș își caută antrenor, după ce piteștenii au decis să renunțe la Nicolae Dică, antrenor cu care echipa a strâns doar 9 puncte în primele 7 etape din liga secundă.

Tony da Silva, dorit de Dani Coman la FC Argeș

Primul nume de pe lista divizionarei secunde este Tony da Silva. Acesta este dorit cu insistență de Dani Coman, președintele clubului.

Conform surselor GSP.ro sunt șanse foarte mari să se ajungă la un acord. Dani Coman l-a contactat pe Tony în această seară pentru a discuta despre o posibilă numire.

„Vreau să spun ceva. Iubesc țara mea, iubesc unde am fost, unde am trăit, la Paris. Dar dacă știam ce știu acum despre România..., îți spun sincer că îmi pare rău că nu m-am stabilit în România”, a spus Tony, pentru GSP.ro.

Dacă se va ajunge la un acord, Christian Esteves Gonzales va fi preparatorul fizic al echipei, în timp ce Ionuț Boșneag va rămâne antrenorul cu portarii.

În etapa următoare, piteștenii vor primi vizita celor de la Corvinul Hunedoara. Meciul este programat pe 28 septembrie, de la 12:00.

Conducerea piteștenilor nu mai vrea să numească antrenori români care au mai antrenat clubul în trecut.

În acest moment, Tony se află acasă, în Portugalia. Antrenorul a fost prezent la partida dintre Vitoria Guimaraes și Porto, câștogată de „dragoni” cu scorul de 3-0.

Tony da Silva a semnat contractul cu Poli Iași la 1 aprilie 2024 şi sub comanda sa echipa a reuşit menţinerea în Superligă.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri gsp

Lecce - Parma 2-2 » Cu Man și Mihăilă titulari, Parma evită înfrângerea în ultimul minut! Românii au cadrat 5 șuturi

Cu Dennis Man integralist și Valentin Mihăilă pe teren vreme de 65 de minute, Parma a remizat cu Lecce, 2-2 în etapa 5 din Serie A, egalând cu două reușite venite în prelungiri. Rezultatele etapei #5 din Serie A Duelul a început cu o sperietură: după nici 20 de secunde, Valentin Mihăilă s-a ciocn...

Succes cu iz de Superligă în Israel: Sefer cu pasă decisivă, feblețea lui Gigi Becali cu golul victoriei

Hapoel Beer Sheva a învins-o pe Hapoel Hadera în etapa 4 a campionatului din Israel, scor 2-1, cu Antonio Sefer autorul unei pase decisive. Antonio Sefer nu a mai fost titular la Hapoel Beer Sheva din prima etapă a campionatului. Astăzi, în runda 4, a fost aruncat în luptă în minutul 35, în locul...

Coșmarul continuă! După 2-9 cu Bayern în Champions League, Dinamo Zagreb a suferit o nouă umilință

După înfrângerea istorică suferită împotriva celor de la Bayern Munchen în prima etapă din noul sezon de UEFA Champions League, 2-9, Dinamo Zagreb s-a făcut de râs și în campionatul intern, unde a fost surclasată de o echipă care avea un singur punct după primele 6 etape. ...

Tony, aproape de revenirea în fotbalul românesc! » Ce club îl dorește pe antrenorul portughez

După plecarea lui Nicolae Dică de la FC Argeș, piteștenii doresc să îl numească pe Tony da Silva, antrenor liber de contract după ce a demisionat de la Poli Iași. FC Argeș își caută antrenor, după ce piteștenii au decis să renunțe la Nicolae Dică, antrenor cu care echipa a strâns doar 9 puncte în...

Mihai Popescu asaltat de suporteri pentru poze

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..