Semnează Gabi Torje?! Cu cine se antrenează „Piticul”

Semnează Gabi Torje?! Cu cine se antrenează „Piticul”
📅 2024-09-21

Liber de contract din vară, Gabriel Torje se antrenează cu Concordia Chiajna și ar putea reveni în curând în tricoul „vulturilor verzi”. „Torjinho” se pregătește cu divizionara secundă și, din informațiile GSP.ro, există semnale că va parafa o nouă înțelegere cu ilfoveni.

Gabi Torje nu a mai jucat un meci oficial din aprilie, contractul său cu Concordia Chiajna ajungând la final pe 30 iunie. Fără să-și fi găsit vreun angajament între timp, „Piticul” s-a întors la antrenamente sub comanda lui Ilie Poenaru și Liță Dumitru, iar oficialii ilfovenilor nădăjduiesc că mijlocașul de bandă va semna un nou contract cu gruparea din Chiajna.

Oficialii echipei din Liga 2 au vorbit despre posibilitatea ca Torje să revenină în perioada următoare pe gazon: „Se antrenează cu noi de ceva vreme, ne-am dori să semneze”, au transmis cei de la Concordia.

Fostul fotbalist al naționalei, cu 57 de selecții sub tricolor, e la „apus” de carieră, va împlini 35 de ani la finalul lunii noiembrie.

Gabi Torje, ca un leu în cușcă la ultimul meci al Concordiei

Sâmbătă, fostul mijlocaș al lui Dinamo și Udinese a urmărit din tribune victoria Concordiei cu Metalul Buzău, 1-0. Torje a urmărit meciul flancat de managerul sportiv Gabi Tamaș și președintele Cristian Tănase și a trăit la intensitate maximă jocul. S-a ridicat în picioare la ocaziile Concordiei, a strigat la jucători și chiar a oferit indicații pe final de meci.

După fluierul final, Torje a coborât spre vestiare și a participat la ședința din vestiar, un alt semn că revenirea la Concordia are șanse mari să se materializeze.

Gabi Torje a evoluat pe durata ultimului sezon la Concordia, pentru care a bifat un gol în 13 apariții. Și-a încheiat contractul în vară, dar nu s-a înțeles cu niciun club pe durata pauzei competiționale.

Concordia Chiajna, club care și-a propus în primă fază calificarea în play-off, se situează pe locul 12 în liga secundă, cu 10 puncte, două lungimi sub locul șase.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri gsp

Pilot McLaren în pole-position la Singapore! Calificări de coșmar pentru Ferrari

Lando Norris (24 de ani, McLaren) va pleca din pole-position duminică, ora 15:00, în Marele Premiu de Formula 1 din Singapore, fiind cel mai rapid în calificările de astăzi. Imediat din urma lui vor pleca Max Verstappen (26, Red Bull Racing) și perechea Mercedes, Lewis Hamilton și George Russell....

FC Hermannstadt - CFR Cluj, în runda #10 din Superligă » Echipele probabile + cote la pariuri

FC Hermannstadt - CFR Cluj, o partidă interesantă din runda a 10-a a Superligii, are loc azi, de la ora 18:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și transmis la televizor de Prima Sport 1 și Digi Sport 1. FC Hermannstadt - CFR este unul dintre duelurile de la vârful ierarhiei, cele două combatante f...

CSM București - Podravka Koprivnica, în runda #3 grupelor Ligii Campionilor

CSM București joacă pe terenul celor de la Podravka Koprivnica, de la 19:00, în runda cu numărul #3 a grupelor Ligii Campionilor. Meciul va putea fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și la tv pe Prima Sport 2 și Digi Sport 3. După primele două partide, CSM ocupă locul 5 în Grupa A, cu două pu...

Match Preview U Cluj - Universitatea Craiova » Etapa 10 din SuperLigă

Semnează Gabi Torje?! Cu cine se antrenează „Piticul”

Liber de contract din vară, Gabriel Torje se antrenează cu Concordia Chiajna și ar putea reveni în curând în tricoul „vulturilor verzi”. „Torjinho” se pregătește cu divizionara secundă și, din informațiile GSP.ro, există semnale că va parafa o nouă înțelegere cu ilfoveni. Gabi Torje nu a mai ju...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..