Gică Hagi a anunțat 3 absenți pentru Farul - Sepsi: „Nu vor juca”

Gică Hagi a anunțat 3 absenți pentru Farul - Sepsi: „Nu vor juca”
📅 2024-09-21

Gică Hagi (59 de ani), antrenorul de la Farul, a vorbit la conferința de presă premergătoare meciului cu Sepsi despre problemele de lot.

Meciul dintre Farul și Sepsi, din etapa cu numărul 10 a Superligii, se va disputa duminică, de la ora 16:00, liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

Hagi nu se poate baza pe trei jucători în meciul cu Sepsi

Hagi a declarat că Gabi Iancu, Ionuț Larie și Cojocaru nu vor fi disponibili pentru meciul cu Sepsi.

„Suntem conștienți de situația în care suntem, avem puține puncte, trebuie să câștigăm. Trebuie să facem un meci complet, jucăm cu o echipă agresivă. Trebuie să fim atenți la toate aspectele. Sunt importante punctele puse în joc. În rest, sper să fiu inspirat și să prindem o zi bună și să câștigăm cele 3 puncte.

Toate meciurile sunt grele în prima ligă. Când vrei să câștigi e greu, e presiune, trebuie să duci presiunea asta. În meci sunt multe situații de joc, contează cum le tratăm.

Tot timpul este o atmosferă bună la noi. Suntem conștienți că avem puține puncte. Vrem mai multe, trebuie să facem mai multe. Trebuie să facem tot posibilul să urcăm în clasament. Iancu nu va juca, nu poate.

Nici Larie, nici Cojocaru, care a revenit, dar nu e pregătit”, a declarat Gică Hagi, la conferința de presă premergătoare meciului cu Sepsi.

Larie e indisponibil de la finalul sezonului trecut, în timp ce Ionuț Cojocaru s-a accidentat în prima etapă a noului sezon.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri gsp

FC Hermannstadt - CFR Cluj, în runda #10 din Superligă » Start de meci la Sibiu

FC Hermannstadt - CFR Cluj, meci din runda cu numărul #10, din Superliga a început la 18:30, și este liveTEXT pe GSP.ro și la tv pe Prima Sport 1 și Digi Sport 1. FC Hermannstadt - CFR este unul dintre duelurile de la vârful ierarhiei, cele două combatante fiind despărțite de numai două puncte ș...

Veste nesperată pentru Mircea Lucescu » Titularul naționalei s-a recuperat mai devreme decât se preconiza

Mircea Lucescu se va putea baza pe Marius Marin (26 de ani) pentru meciurile echipei naționale cu Cipru și Lituania, din grupele Ligii Națiunilor. Mijlocașul a revenit pe teren mai devreme decât se preconiza și a fost integralist în Pisa - Brescia 2-1, din cadrul etapei a 6-a din Serie B. În urmă...

Atac fără precedent la adresa lui Marius Croitoru: „Ești măscărici?! Coboară să te văd pe pământ!” » Patronul a cedat în direct: „Nu-l suportă nimeni în club”

Marius Croitoru (43 de ani) a condus FC Botoșani în două rânduri, dar ultima dată a preferat să plece din Moldova și să meargă în străinătate. Discuțiile nu s-au concretizat și-a ajuns la divizionara secundă, FCU Craiova, echipa patronată de Adrian Mititelu. Invitat la „Prietenii lui Ovidiu”, pat...

Ca din tun! Doar a doua oară în istoria Premier League când se întâmplă așa ceva

Pentru a doua etapă la rând, Brentford a înscris în minutul 1. Etapa trecută a reușit performanța pe Etihad, cu Manchester City, astăzi în deplasarea cu Tottenham. Pe 14 septembrie, Brentford a înghețat Etihadul la numai câteva secunde după fluierul de start al meciului. Yoane Wissa a punctat, da...

Pilot McLaren în pole-position la Singapore! Calificări de coșmar pentru Ferrari

Lando Norris (24 de ani, McLaren) va pleca din pole-position duminică, ora 15:00, în Marele Premiu de Formula 1 din Singapore, fiind cel mai rapid în calificările de astăzi. Imediat din urma lui vor pleca Max Verstappen (26, Red Bull Racing) și perechea Mercedes, Lewis Hamilton și George Russell....

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..