Brentford, start ca din tun cu Tottenham! Doar a doua oară în istoria Premier League când se întâmplă așa ceva

Brentford, start ca din tun cu Tottenham! Doar a doua oară în istoria Premier League când se întâmplă așa ceva
📅 2024-09-21

Pentru a doua etapă la rând, Brentford a înscris în minutul 1. Etapa trecută a reușit performanța pe Etihad, cu Manchester City, astăzi în deplasarea cu Tottenham.

Pe 14 septembrie, Brentford a înghețat Etihadul la numai câteva secunde după fluierul de start al meciului. Yoane Wissa a punctat, dar Manchester City a întors scorul grație „dublei” lui Erling Haaland.

Brentford, start „ca din tun” și cu Tottenham

Astăzi, la o săptămână distanță, „albinele” au înțepat din nou după nici 60 de secunde de joc. Pe Tottenham Stadium, Bryan Mbeumo a înscris în secunda 22, un voleu spectaculos, cu piciorul stâng, din centrarea lui Lewis-Potter. Marcat larg de Micky van de Ven, camerunezul i-a luat fața adversarului și l-a învins pe Vicario cu o execuție memorabilă.

Precum etapa trecută, Brentford nu a putut menține avantajul, fiind întoarsă până la pauză. Solanke (minutul 8) și Brennan Johnson ('28) au punctat pentru gazde.

Doar a doua oară în istoria Premier League când se întâmplă așa ceva

Este doar a doua oară în istoria Premier League când o echipă punctează în minutul 1 în etape consecutive. Potrivit statisticienilor de la Opta, doar Manchester City se mai laudă cu o astfel de realizare, Sergio Aguero înscriind în primul minut în februarie 2019 cu Newcastle, apoi Arsenal.

Până astăzi, Brentford a câștigat două dintre cele 4 partide disputate în acest sezon de Premier League. Victoriile au venit cu Crystal Palace, 2-1, respectiv Southampton, 3-1.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri gsp

Succes cu iz de Superligă în Israel: Sefer cu pasă decisivă, feblețea lui Gigi Becali cu golul victoriei

Hapoel Beer Sheva a învins-o pe Hapoel Hadera în etapa 4 a campionatului din Israrel, scor 2-1, cu Antonio Sefer autorul unei pase decisive. Antonio Sefer nu a mai fost titular la Hapoel Beer Sheva din prima etapă a campionatului. Astăzi, în runda 4, a fost aruncat în luptă în minutul 35, în locu...

Coșmarul continuă! După 2-9 cu Bayern în Champions League, Dinamo Zagreb a suferit o nouă umilință

După înfrângerea istorică suferită împotriva celor de la Bayern Munchen în prima etapă din noul sezon de UEFA Champions League, 2-9, Dinamo Zagreb s-a făcut de râs și în campionatul intern, unde a fost surclasată de o echipă care avea un singur punct după primele 6 etape. ...

Tony, aproape de revenirea în fotbalul românesc! » Ce club îl dorește pe antrenorul portughez

După plecarea lui Nicolae Dică de la FC Argeș, piteștenii doresc să îl numească pe Tony da Silva, antrenor liber de contract după ce a demisionat de la Poli Iași. FC Argeș își caută antrenor, după ce piteștenii au decis să renunțe la Nicolae Dică, antrenor cu care echipa a strâns doar 9 puncte în...

Mihai Popescu asaltat de suporteri pentru poze

Scenografia afișată de fanii ploieșteni: "Deviza-i libertate si scopul ei preasfant"

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..