Viorel Moldovan, pe stadion la un mare derby european: „Am acceptat cu o imensă plăcere!”

Viorel Moldovan, pe stadion la un mare derby european: „Am acceptat cu o imensă plăcere!”
📅 2024-09-21

Viorel Moldovan, 52 de ani, președintele clubului Rapid, se află în Istanbul pentru a urmări derby-ul dintre Fenerbahce și Galatasaray, început la ora 20:00. Între 1998 și 2000, fostul atacant a jucat pentru formația de pe „Sukru Saracoglu”.

Viorel Moldovan nu se află în România în acest weekend, înainte de meciul echipei lui cu Unirea Slobozia, programat luni, ora 21:00.

Președintele Rapidului a onorat invitația celor de la Fenerbahce de a asista pe viu la derby-ul cu Galatasaray din etapa 6 a campionatului Turciei. El a evoluat pentru în sezoanele 1998/1999 și 1999/2000. Fener a fost singura echipă din Turcia pe care a reprezentat-o.

Viorel Moldovan, invitat să asiste la deby-ul Fenerbahce - Galatasaray

Viorel Moldovan a mers în Kadikoy cu un cadou pentru președintele clubului, Ali Koc. Conducătorul Rapidului i-a dăruit omologului său un tricou semnat al Rapidului, cu numele oficialului turc și numărul 9.

„Am acceptat cu mare onoare și o imensă plăcere invitația de la Fenerbahce pentru a asista la derby-ul cu Galatasaray.

Rivalitatea uriașă dintre cele două cluburi este dovada istoriei fotbalului, aducând multe emoții sportului, bucurie și pasiune fanilor.

Iubesc Fenerbahce și îmi amintesc bătăliile pe care le-am purtat jucând pentru acest club incredibil. O amintire de neuitat este aceea a golului pe care l-am înscris contra lui Galatasaray.

Hai Fenerbahce!”, a scris Moldovan pe rețelele sociale, unde a publicat mai multe fotografii realizate în cadrul vizitei la stadionul „Sukru Saracoglu”.

Galatasaray a început sezonul impecabil, 5 victorii în 5 etape. Fenerbahce se laudă cu 4 succese și un egal.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri gsp

Scenofragia afișată de fanii ploieșteni: "Deviza-i libertate si scopul ei preasfant"

FCSB, rămasă în 10 oameni cu Petrolul! Favoritul lui Becali a fost eliminat, apoi s-a apucat să dea autografe la margine

Mihai Popescu (31 de ani), fundașul central venit în această vară de la Farul, a văzut „roșu” direct în prima repriză a meciului dintre FCSB și Petrolul Ploiești, din runda cu numărul #10 din Superliga. Mihai Popescu a debutat în tricoul celor de la FCSB etapa trecută, în remiza cu CFR Cluj, scor...

Fenerbahce - Galatasaray 1-3 » Jose Mourinho, umilit în derby-ul Istanbulului

Galatasaray a câștigat derby-ul Istanbulului cu 3-1, pe terenul rivalilor de la Fenerbahce, într-o partidă din etapa a 6-a din campionatul Turciei. Oaspeții au deschis scorul în minutul 20, după autogolul portarului lui Fenerbahce, Dominik Livakovic. Goalkeeper-ul croat a plonjat pentru a bloca ș...

Scandal în peluză la FCSB - Petrolul » Gaze și scandări acide: „Stat polițienesc!”

Incidente între ultrași și jandarmi în prima repriză a meciului dintre FCSB și Petrolul. Galeria Petrolului nu este ferită de scandaluri. În urmă cu două etape, presa locală a relatat cum parte o dintre fanii Petrolului deplasați la Botoșani s-au luat la bătaie cu jandarmii. Scandal în peluză la ...

Scandal în galeria oaspeților. Suporterii ploieșteni nu mai stau unii lângă alții

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..