Gigi Becali a făcut praf un jucător, apoi s-a răzgândit și a criticat arbitrajul » Ce arată imaginile de la cel mai încins moment al jocului

Gigi Becali a făcut praf un jucător, apoi s-a răzgândit și a criticat arbitrajul » Ce arată imaginile de la cel mai înci
📅 2024-09-21

Gigi Becali, patronul de la FCSB, l-a criticat pe portarul Ștefan Târnovanu pentru golul primit în finalul meciului cu Petrolul, scor 1-1, din runda #10 din Superliga.

Tudorie a adus egalarea pentru Petrolul în prelungirile partidei, după o ieșire greșită a lui Târnovanu, care a respins mingea în adversar, iar atacantul a băgat mingea în poarta goală. Cei de la FCSB au protestat și cu privire o fază premergătoare, la care pretind că Șut ar fi fost faultat de un adversar.

Gigi Becali l-a criticat pe Târnovanu pentru modul în care a ieșit pe centrare la acea fază, apoi s-a răzgândit și a criticat arbitrajul pentru un presupus fault în atac la portarul FCSB-ului. Mai mult, roș-albaștrii au reclamat un fault clar asupra lui Șut în faza premergătoare golului.

Gigi Becali l-a criticat pe Ștefan Târnovanu, apoi s-a răzgândit și s-a luat de arbitraj

„Ce dacă am fost în 10? Dai gol în 10. Ca dovadă, când am rămas în 10 și erau jucătorii valoroși pe teren, posesia a fost la noi. Crețu nu bagă piciorul. Șut nu bagă piciorul. Dar să dicutăm dacă a fost roșu, că ăla nu e roșu. Nu e mereu roșu dacă e sânge. Dacă ai 2 metri ai și timp să prinzi mingea și dai cu pumnul ca să bage altul mingea în poartă...

Ăsta e roșu? Vorbiți cu specialiștii. uita-te de unde centrază. Are timp să se ducă să o prindă. Dacă ai doi metri, cum să faulteze ală de 1,50? Unde e fault? Probabil îl lovește în mână. Dacă te duci hotărât, mai vine ăla? Apucă să dea în minge, dar nu dă bine, pentru că ăla îl împinge. Ăsta e fault la portar, nu văzusem, e fault la portar. Acum văd.

Dacă mergea jocul bine, am văzut că mingea e la noi, aveam posesia în 10, ce rost avea să schimbăm ceva, ca să stricăm ceva? Știți care e concluzia mea? La fotbalul ăsta, dacă ai valoare ții de minge și în 8 jucători. Dacă nu ai voaloare, ca Petrolul, dai gol prin fault la portar. Fiecare are părerea lui. E cam greu să dea cineva o părere în favoarea mea”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri gsp

Narcis Răducan a intervenit la GSP Live după FCSB - Petrolul 1-1: „Meciul a fost destul de slab, influențat și de calitatea gazonului”

Alexandru Tudorie, după egalul smuls cu FCSB în prelungiri: „A fost un meci dificil. După ce au rămas în 10 jucători, am atacat constant.”

Adrian Șut, declarații după FCSB - Petrolul 1-1: „Nu avem ce face, ne lingem rănile și mergem mai departe” + Ce zice de arbitrajul din această seară

Anunță un sponsor nou imediat după FCSB - Petrolul: „Sunt discuții avansate. Vor primi bonus de victorie pentru acest meci!”

Claudiu Tudor, 39 de ani, președintele de la Petrolul Ploiești, admite că sunt probleme financiare la club, până la 3 luni de restanțe salariale, dar transmite că el și ceilalți conducători sunt pe drumul cel bun în privința atragerii de sponsori. În căutare de fonduri, cei de la Petrolul au soli...

Alexandru Băluță, după golul marcat din meciul cu Petrolul: „M-aș fi bucurat să fie un gol de trei puncte în această seară”

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..