Gigi Becali susține că tremură pentru play-off la FCSB: „Astea 4 echipe sunt deja calificate, nu le mai scoate nimeni!”

Gigi Becali susține că tremură pentru play-off la FCSB: „Astea 4 echipe sunt deja calificate, nu le mai scoate nimeni!”
📅 2024-09-21

Gigi Becali, 66 de ani, susține că se teme pentru accederea în play-off după 1-1 cu Petrolul. Campioana en-titre are 10 puncte după 9 meciuri, 5 sub adversara de sâmbătă seara, ocupanta locului 6.

FCSB nu se regăsește în sezonul pe care l-a început ca deținătoare a trofeului. Campioana en-titre a câștigat numai două dintre cele 9 meciuri jucate în acest campionat, ratând succesul cu Petrolul la una dintre ultimele faze.

Cu FCSB rămasă la 5 în urma celor de la Petrolul, Universitatea Craiova și CFR Cluj, Gigi Becali susține că se teme pentru prezența în play-off. Roș-albaștrii mai au 21 de meciuri de jucat în sezonul regulat, în care au de recuperat doar 5 puncte față de locul 6.

Chiar tremură Gigi Becali pentru play-off? A numit 4 echipe ca și calificate

„Normal, cum să nu mă îngrijoreze? Este în pericol play-off-ul! Avem 10 puncte, suntem în pericol. Cum adică să fie glumă? De ce, cum să fie glumă? Ce dacă mai sunt multe meciuri? Și ce?”, a întrebat Becali în intervenția de la DigiSport.

Latifundiarul a numit cele 4 formații pe care le consideră ca și calificate în play-off. Pe Dinamo, ocupanta locului 3 în prezent, cu 16 puncte, a sărit-o din schemă.

„Locurile 1-2-3-4 sunt ocupate. Patru poziții sunt ocupate de U Cluj, Oțelul, CFR și Universitatea Craiova. Eu spun ce nu mai poate fi scos, cine e clar în play-off. Dinamo nu e. Eu spun cine cred eu că e la ora asta în play-off: Universitatea Craiova, CFR, Oțelul și U Cluj. Și Dinamo poate fi, dar nu 100%.

Așa că Dinamo și Petrolul trebuie scoase de acolo. Noi trebuie să scoatem pe Dinamo. Are 16 puncte, Petrolul 15, nu e ușor. Eu trebuie să scot de acolo Dinamo sau Petrolul”, a afirmat Becali.

FCSB n-a mai câștigat pe plan intern din etapa 8, de la 2-0 cu UTA.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri gsp

Narcis Răducan a intervenit la GSP Live după FCSB - Petrolul 1-1: „Meciul a fost destul de slab, influențat și de calitatea gazonului”

Alexandru Tudorie, după egalul smuls cu FCSB în prelungiri: „A fost un meci dificil. După ce au rămas în 10 jucători, am atacat constant.”

Adrian Șut, declarații după FCSB - Petrolul 1-1: „Nu avem ce face, ne lingem rănile și mergem mai departe” + Ce zice de arbitrajul din această seară

Anunță un sponsor nou imediat după FCSB - Petrolul: „Sunt discuții avansate. Vor primi bonus de victorie pentru acest meci!”

Claudiu Tudor, 39 de ani, președintele de la Petrolul Ploiești, admite că sunt probleme financiare la club, până la 3 luni de restanțe salariale, dar transmite că el și ceilalți conducători sunt pe drumul cel bun în privința atragerii de sponsori. În căutare de fonduri, cei de la Petrolul au soli...

Alexandru Băluță, după golul marcat din meciul cu Petrolul: „M-aș fi bucurat să fie un gol de trei puncte în această seară”

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..