Show total la FC Botoșani - Gloria Buzău: s-au marcat șase goluri

Show total la FC Botoșani - Gloria Buzău: s-au marcat șase goluri
📅 2024-09-21

Meciul dintre FC Botoșani și Gloria Buzău, din etapa cu numărul 10 a Superligii, a fost unul dintre cele mai frumoase din acest sezon al Ligii 1. S-a încheiat cu scorul de 3-3.

Partida care a deschis etapa a fost una spectaculoasă, chiar dacă scorul la pauză a fost 1-0, până la final s-au mai marcat 5 goluri.

Primul gol al partidei a fost marcat în minutul 40 de Constantin Budescu. După un corner, acesta a preluat mingea și a marcat din afara careului.

După doar 4 minute, fotbalistul a fost aproape să marcheze din nou. Budescu a preluat mingea de la jumătatea terenului și a condus-o până în careu, trecând de doi fundași de la Botoșani fără probleme. Însă, singur cu portarul, acesta a șutat peste poartă.

După pauză a plouat cu goluri

În minutul 69, Jaly Mouaddib a reușit să restabilească egalitatea după un șut la colțul scurt.

În minutul 74, Aldair a reușit un gol spectaculos de la aproximativ 45 de metri. Fotbalistul a marcat din cercul de la mijlocul terenului.

Matricardi a marcat un gol în minutul 80, dar în propria poartă. În urma acestuia, egalitatea a fost din nou restabilită.

În minutul 89, Botoșani a trecut în avantaj după ce Ongenda a marcat un gol din interiorul careului. Alexandru Ișfan a marcat golul care a închis tabela în minutul 90+1 cu o execuție de la marginea careului.

După acest meci spectaculos, FC Botoșani este pe locul 15 în clasament, iar Gloria Buzău ocupă ultima poziție.

FINAL. FC Botoșani - Gloria Buzău 3-3

Final de meci!
Min 90+1: Gol Gloria Buzău! Alexandru Ișfan a șutat de la marginea carului direct la vinclu și a restabilit din nou egalitatea.
Min 89: Gol FC Botoșani! Ongenda a reușit să marcheze, din apropierea porții, la colțul scurt.
Min 80: Gol Gloria Buzău! Matricardi a încercat să respingă mingea, dar a băgat-o în propria poartă.
Min 74: Gol Botoșani! Aldair reușește un gol spectaculos. Fotbalistul a șutat din cercul de la mijlocul terenului și a reușit să marcheze, de la aproximativ 45 de metri.
Min 69: Gol FC Botoșani! Jaly Mouaddib a reușit să restabilească egalitate după un șut la colțul scurt.
Min 46: A început repriza secundă.
Min 45: Final de primă repriză.
Min 44: Budescu este aproape de a înscrie din nou. După o pasa primită la jumătatea terenului, fotbalistul alergă cu mingea la picior, trece de doi fundași de la Botoșani, iar când ajunge în careu șutează peste poartă.
Min 40: Gol Gloria Buzău! După un corner, Constantin Budescu a șutat la poartă din afara careului și a reușit să marcheze.
Min 1: A început partida.

Clasamentul din Superliga

Echipele de start la FC Botoșani - Gloria Buzău

FC Botoșani (3-5-2): Pap - Salomon, Miron, Matricardi - Adams, Ferreira, Florescu, Bodișteanu, Țigănașu - Kaprof, Lopez
Rezerve: Ciobanu, Petro, Sadiku, Șeroni, Pavlovic, David, Mouaddib, Da Silva Junior, Mitrov, Pănoiu, Chica Roșa, Ongenda
Antrenor: Liviu Ciobotariu

Gloria Buzău (4-3-3): Lazar - Scheda, Turda, Cestor, Dumitrașcu - Albu, Akhmatov, Tavares - Jipa, Matos, Budescu
Rezerve: Greab, Pîrvulescu, Lovric, Dobrosavlevici, Grosu, Călin, Canadija, Tescan, Dumitru, Ișfan, Stan
Antrenor: Eugen Neagoe

Stadion: Municipal (Botoșani)
Arbitru: Radu Petrescu (Bucureşti) / Asistenți: Radu Ghinguleac, Ionuț Neacșu (ambii din Bucureşti)
Arbitru VAR: Cătălin Popa (Piteşti).

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri gsp

MM Stoica l-a văzut pe Bîrligea la antrenamente și a dat verdictul

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a vorbit despre lotul echipei pentru meciul cu Petrolul, din această seară. În etapa 10 din Superligă, FCSB primește astăzi vizita celor de la Petrolul, pe Stadionul Steaua. Meciul începe la ora 21:30 și poate fi urmărit în forma...

„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo

Dorinel Munteanu, antrenorul Oțelului, a anunțat că vrea să renunțe la anumiți jucători veniți în vară la echipa lui, după 1-1 cu Dinamo. Nervos mai ales pe jucătorii aduși în vară, Munteanu a declarat unii dintre ei nu s-au adaptat și vor pleca. În același timp, Oțelul vrea să le aducă înlocuito...

Sabău a făcut anunțul legat de echipă: „Da, sunt ultimii. Am încheiat". La ce specialiști a apelat U Cluj

Ioan Ovidiu Sabău a precizat că U Cluj a închis perioada de transferuri după sosirile lui Răzvan Oaidă și Artur Miranyan. Totodată, înaintea meciului cu Universitatea Craiova (mâine, ora 21:30), a prezentat detalii din „bucătăria internă" a formației ce conduce Superliga U Cluj are un nou meci ta...

Antrenor român indignat după ce l-a auzit pe Dorinel Munteanu: „E inacceptabil așa ceva!”

Florin Bratu, fostul selecționer al României U21, a răbufnit la adresa lui Dorinel Munteanu. Antrenorul Oțelului l-a luat de guler pe David Maftei (20 de ani) în timpul meciului cu Dinamo, scor 1-1, apoi a declarat că „puteam fi mai dur”. Deși inițial a încercat să-l cauționeze pe Munteanu, crezâ...

Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"

Denil Maldonado, 26 de ani, a povestit cum s-a adaptat la viața din Craiova, din România, și a mărturisit că și-ar dori să se prelungească angajamentul său cu Universitatea și din 2025 Denil Maldonado, 26 de ani, a lăsat o impresie pozitivă în tricoul Universității Craiova în 2024. Fundașul centr...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..