Elias Charalambous a dezvăluit când va debuta Bîrligea pentru FCSB: „Nu vreau să pun presiune pe el”

Elias Charalambous a dezvăluit când va debuta Bîrligea pentru FCSB: „Nu vreau  să pun presiune pe el”
📅 2024-09-20

Elias Charalambous, antrenorul celor de la FCSB, a dezvăluit când o să debuteze atacantul Daniel Bîrligea (24 de ani) în tricoul roș-albastru.

Daniel Bîrligea a fost prezentat oficial la FCSB la începutul lunii septembrie. Becali le-a plătit celor de la CFR Cluj 2,5 milioane de euro în schimbul atacantului.

Fotbalistul nu a putut debuta până acum pentru echipa roș-albastră, deoarece singurul meci disputat de FCSB a fost cel cu CFR Cluj, iar atacantul are clauză în contract să nu poată juca împotriva fostei sale formații.

Meciul dintre FCSB și Petrolul, din etapa cu numărul 10 a Superligii, se va disputa pe data de 21 septembrie de la ora 21:30, pe Stadionul Steaua.

Elias Charalambous: „Bîrligea e pregătit, cu siguranță va juca mâine”

Elias Charalambous a dezvăluit, la conferința de presă, că fotbalistul o să debuteze sigur în meciul cu Petrolul.

„Bîrligea e pregătit, cu siguranță va juca mâine. Nu vreau să pun presiune pe el sau pe alți jucători, i-am văzut calitatea, sunt sigur că va ajuta echipa, dar și el va trebui ajutat.

Sunt pozitiv în legătură cu el, trebuie să dea tot ce are mai bun, nu doar el, toți jucătorii. Nu vrem să punem presiune extra pe el, calitatea e evidentă”, a declarat Elias Charalambous, la conferința de presă.

FCSB, început slab de sezon în Superligă

FCSB este pe locul 12 în clasament cu 9 puncte obținute în cele 8 meciuri disputate. Echipa lui Becali a câștigat doar două meciuri în Superligă în noul sezon.

Petrolul este pe locul 6 în clasament cu 14 puncte obținute în primele 9 meciuri.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri gsp

FC Botoșani - Gloria Buzău, în etapa #10 din Superliga, se joacă acum

FC Botoșani și Gloria Buzău se joacă acum, de la ora 18:00, în runda #10 din Superliga. Partida este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Prima Sport 1 și Digi Sport 1. Rezultatele și programul etapei a 10-a din Superliga live. ...

Ceahlăul, victorie în deplasare cu Chindia. Cum arată clasamentul din Liga 2

După ce Steaua a câștigat joi, 19 septembrie, cu FC Bihor Oradea, scor 1-0, în primul meci din etapa a șaptea din Liga 2, și a doua partidă a rundei s-a terminat cu o victorie la limită. Ceahlăul s-a impus cu 1-0 în fața Chindiei, în deplasare. CSA Steaua a rămas neînvinsă în acest sezon, a câști...

Elias Charalambous a dezvăluit când va debuta Bîrligea pentru FCSB: „Nu vreau să pun presiune pe el”

Elias Charalambous, antrenorul celor de la FCSB, a dezvăluit când o să debuteze atacantul Daniel Bîrligea (24 de ani) în tricoul roș-albastru. Daniel Bîrligea a fost prezentat oficial la FCSB la începutul lunii septembrie. Becali le-a plătit celor de la CFR Cluj 2,5 milioane de euro în schimbul a...

Drama unui jucător de la CFR Cluj » Încă o absență importantă de la echipa lui Dan Petrescu pentru meciul cu Hermannstadt

CFR Cluj are noi probleme de lot înaintea partidei cu Hermannstadt Sibiu. Atacantul kosovar Meriton Korenica a fost nevoit să plece de urgență acasă, deoarece tatăl lui a decedat Partida Hermannstadt Sibiu - CFR Cluj este programată sâmbătă, de la ora 18:30 și va putea fi urmărită liveTEXT pe GSP...

Aurul olimpic și tragedia copilului Emil Nielsen » Portarul Danemarcei și-a făcut curaj să povestească drama de la Paris: „Sfârșitul unei poveri psihologice”

Portarul danez Emil Nielsen (27 de ani) a trăit o dramă în timpul Jocurilor Olimpice de la Paris. Danemarca începuse perfect turneul olimpic, cu o victorie clară în fața Franței, 37-29, iar danezii confirmau că sunt superfavoriți la câștigarea medaliei de aur. Bucuria scandinavilor a fost estompa...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..