Bogdan Vlădău, mai sincer ca niciodată, în primul interviu acordat după divorț: "Lucrurile au luat-o razna complet!" În ce relații a rămas cu Gina Chirilă

Bogdan Vlădău, mai sincer ca niciodată, în primul interviu acordat după divorț: "Lucrurile au luat-o razna complet!" În
📅 2024-10-24

Bogdan Vlădău este destul de discret cu viața lui personală și rareori apare în spațiul public pentru a comenta pe marginea subiectelor în care el este personajul principal. De data aceasta însă, fostul model și-a deschis sufletul, în exclusivitate pentru CANCAN.RO și a oferit un interviu fără perdea! Veți avea ocazia, în rândurile ce vor curge, să descoperiți o altă latură a celui care a ținut primele pagini ale ziarelor în ultima perioadă. Sincer, deschis, asumat, Bogdan Vlădău și-a așternut în pagina de astăzi experiențele care i-au creionat personalitatea, trăirile sale, dar și nemulțumirile. Așadar, vă invităm să aruncați un ochi pe mărturisirile lui Bogdan Vlădău, ce vor revela adevărata față a vedetei TV. 

Artistul a avut o carieră fulminantă ca model, iar apoi și-a îndreptat atenția către televiziune, unde a fost implicat în mai multe proiecte de succes. Doar că succesul căpătat a venit la pachet și cu multă atenție din partea presei și curiozitate legată de viața personală a lui Bogdan Vlădău. Un lucru este cert, din spusele lui, este un tată împlinit și fericit, care se bucură de familia sa, dar și de sprijinul necondiționat al Ginei Chirilă.

În interviul de astăzi, Bogdan a explicat, pe înțelesul tuturor, totul despre vindecarea cu ajutorul ceremoniilor shamanice și cât de mult l-au ajutat să își descopere eul superior. În plus, ne-a povestit și despre activitățile sale preferate cu minunea din viața sa, micuța Katia, dar și care sunt lucrurile care îl deranjează la societatea zilelor noastre.

Bogdan Vlădău, despre spiritualitate și vindecare

CANCAN.RO: În primul rând, aș vrea să ne spui câteva cuvinte despre ceea ce tu ai numit „proiectul tău de suflet” 

Bogdan Vlădău: Proiectul meu de suflet a apărut în anul 2020 când am hotărât să împărtășesc cu frații (și surorile) mei români din înțelepciunea, experiența și modalitățile de vindecare pe care le-am descoperit în retreaturile, cursurile, experiențele acumulate de mine în ultimii 20 de ani de căutări interioare. Circle of Light Retreats a început odată cu primul retreat organizat  în junglă amazoniană din Peru.

Inițial ne bazam doar pe ceremoniile shamanice cu Ayahuasca, dar în momentul prezent Circle of Light Retreats înglobează în retreaturile sale practici spirituale atât din Orientul Îndepărtat cât și cele shamanice provenite din zona Amazonului. Practic, astăzi noi oferim un sistem holistic de vindecare fizică, emoțională și spirituală prin ceremoniile shamanice cu plante sacre, Yoga, Meditație, Breathwork, Soundhealing, Nutriție, Acupunctură, Astrologie, tehnici Wim Hof, Postura, Terapia arienilor.

În viitorul foarte apropiat planul este să dezvoltăm un program de terapie, sper eu gratuit, dacă vom obține finanțarea necesară, pentru părinții copiilor cu Autism/ADHD, deoarece aceștia ajung la un nivel de stres mental foarte apropiat cu cel al soldaților aflați în teatre de război. De asemenea îmi doresc foarte tare să construiesc un centru de retreat undeva în munții noștri absolut superbi!

Bogdan Vlădău, despre proiectul lui de suflet. (sursă – instagram.com/bogdanvladau)

CANCAN.RO: De unde a pornit această pasiune, înclinație, către ceremoniile shamanice?

Bogdan Vlădău: De când am fost mai conștient de mine am avut acea convingere și chemare că sigur există ceva mult mai mult decât putem cuprinde noi cu privirea, acea dorința subtilă de a descoperii acel ceva. De mic am avut acel dor de dragostea lui Dumnezeu și am încercat prin toate mijloacele care mi-au fost revelate în timp, să accesez din nou acea dragoste necondiționată pe care noi o numim Dumnezeu, Tatăl Ceresc, Alah, Brahman, spune-i cum vrei tu. Așadar, trecând prin Ortodoxie, Meditație, Yoga, am ajuns și la Shamanism. Nu m-am oprit la una singură, pentru că nu se exclud deloc una pe altă, contrar părerii generale.

CANCAN.RO:  Cât de mult te-au ajutat aceste practici? 

Bogdan Vlădău: Practicile shamanice pe mine personal m-au ajutat enorm. În primul rând m-au ajutat să îmi descopăr menirea în această viață. Ceremoniile shamanice cu Ayahuasca în particular au extrem de multe beneficii, le voi enumeră foarte pe scurt aici

– Purificare și curățare profundă
-Vindecarea depresiei și anxietății
-Vindecarea adicțiilor
– Aprecierea mai profundă a vieții
– Înțelegerea mai profundă a sinelui
– Experimentarea unor nivele de conștiința superioare
– Sporirea creativității
– Găsirea sensului vieții
– O conexiune mai profundă cu natură
-Eliberarea de condiționări
-Scapi de frică!

Acesta este singurul motiv pentru care organizez în continuare retreaturi atât de departe de casă și stau departe atât de mult timp de fetiță mea. Eu cred cu tărie că genul asta de practici, mai ales în felul în care le-am îngemănat, ajută enorm oamenii care își găsesc curajul și își acordă timpul necesar să participe la astfel de retreaturi.

CANCAN.RO: Consideri că aceste ceremonii/practici sunt pentru toată lumea, sau există anumite criterii pe care cineva trebuie să le îndeplinească? 

Bogdan Vlădău: Consider că aceste practici sunt pentru toți cei care vor să evolueze, cei care simt o chemare lăuntrică, sunt pentru cei care vor să devină cea mai bună versiune a lor, sunt pentru cei care realizează că știu atât de puțin și că defapt, au atât de multe de învățat.  Sunt pentru cei care caută vindecare și au curajul să apeleze la o înțelepciune ancestrală veche de zeci, poate sute de mii de ani. Am fost întrebat de multe ori dacă Ayahuasca te face un om mai bun. NU te face un om mai bun, dar te face să vrei să devii un om mai bun.

Nu este sigur deloc că cei care sunt pe tratamente cu antidepresive sau somnifere să participe la aceste ceremonii, cei care au probleme grave cu inima, diabet sau urmează anumite tratamente medicamentoase. Noi facem un screening foarte atent al participanților înainte să le permitem accesul într-un astfel de retreat, ne asumăm o responsabilitate foarte mare și pentru siguranță participanților nu ne permitem nici cea mai mică greșeală, mai ales dacă ține de siguranță fizică a participanților.

Fostul manechin, un tată devotat: „Am exact fetița pe care ne-am dorit-o eu și mama ei, Gina”

CANCAN.RO: Care sunt activitățile tale preferate, pe care le faci împreună cu fiica ta? 

Bogdan Vlădău: Cu Katia în această perioadă mergem des în parcul Herăstrău, avem acolo mai multe locuri preferate, dar ne dăm des în mașinile alea care se tamponează, în carusel și tot ce mai există pe acolo. Ei îi place foarte tare apa, așa că în curând o vom da și la înot. Sincer, mie mi-ar plăcea să facă și jiu-jitsu brazilian sau ceva arte marțiale de apărare, la cât va fi de frumoasă sigur ai va fi folositor și oricum trebuie să continue și tradiția de familie.:))) În general activitatea mea preferată este să îmi petrec timp cu fiica mea!

Bogdan Vlădău, un tată model. (sursă – instagram.com/bogdanvladau)

CANCAN.RO: Cum se descurcă Bogdan Vlădău în postura de tată? 

Bogdan Vlădău:  Dat fiind că este postura cea mai frumoasă în care m-am găsit în viață mea de până acum, subsemnatul se regăsește foarte fericit și recunoscător că are exact fetița pe care ne-am dorit-o și eu și mama ei, Gina. Copiii vin în viețile noastre să ne învețe foarte multe lucruri dacă nu năvălim noi peste ei cu idei despre cum trebuie să fie și ce anume trebuie să învețe și cum să se comporte. Dar mai presus de toate, ne pun în contact cu o dimensiune a iubirii necondiționate. În această viață eu cred că numai prin copii noștri putem înțelege probabil 1% din iubirea necondiționată pe care ne-o poartă Dumnezeu Tatăl.

„Gina mi-a fost și îmi este alături necondiționat”

CANCAN.RO: Cine sunt persoanele care îți sunt alături necondiționat și te sprijină cu orice, oricând? 

Bogdan Vlădău: Persoanele care îmi sunt alături necondiționat cred că în general, în cazul majorității oamenilor, sunt foarte puține. Societatea este construită pe un sistem de troc și am reușit să aducem acest troc și în zona sentimentală/emoțională, îți dau dacă îmi dai, te iubesc dacă mă iubești înapoi, șamd. Dar cred că mama, Gina și prietenul meu cel mai bun, Andrei, mi-au fost și îmi vor fi alături necondiționat toată viață și sunt foarte recunoscător că îi am în viața mea.

CANCAN.RO:  Care este cea mai mare dorință pe care o ai în momentul acesta? 

Bogdan Vlădău: Cea mai mare dorință pe care o am în momentul asta este să îmi petrec cât mai mult timp cu fetiță mea și cu oamenii pe care îi iubesc.

Bogdan Vlădău, revoltat: „Lucrurile au luat-o razna complet”

CANCAN.RO:  Ce te deranjează cel mai mult la societatea zilelor noastre? 

Bogdan Vlădău: Ce mă deranjează la societatea zilelor noastre? TOTUL! Nu este nimic cum ar trebui să fie. Totul este exact opusul a ceea ce ar trebui să fie și nimic nu este ceea ce pare. Mai ales în această perioadă în care trăim, lucrurile au luat-o razna complet, valorile sunt cu susul în jos, disimularea este la cote maxime, suntem din ce în ce mai bolnavi și fizic și mental, din ce în ce mai deconectați de la noi înșine, natură și Dumnezeu.

Practic trăim într-un sistem de sclavagism modern și paradoxul este că majoritatea dintre noi nici măcar nu mai observăm asta, a devenit normalitatea noastră! E foarte trist să realizezi că suntem o specie atât de ușor de manipulat. Îți dau un exemplu. Voi realizați că oamenii sunt singură specie de pe această planetă care trebuie să plătească ca să trăiască aici?

CANCAN.RO: Ce ai schimba la tine în momentul de față? Există unele lucruri pe care le-ai fi făcut diferit? 

Bogdan Vlădău: În momentul de față nu aș schimbă nimic la mine pentru că am convingerea că sunt exact acolo unde trebuie să fiu în acest moment al vieții mele și tot ce s-a întâmplat pe parcursul acestei vieți m-a adus în acest punct.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri cancan

Poveste fabuloasă cu Raluca Patramă: L-a despărțit de amanta menajeră și de logodnică! I-a anulat nunta cu o petrecere în același local

Raluca Pastramă se află în centrul unor controverse, după ce mai multe detalii din trecutul său au ieşit la iveală. Au curs acuzaţiile din toate părţile, iar disputele care s-au mutat în instanţă par departe […]

Bogdan Vlădău, mai sincer ca niciodată, în primul interviu acordat după divorț: „Lucrurile au luat-o razna complet!” În ce relații a rămas cu Gina Chirilă

Bogdan Vlădău este destul de discret cu viața lui personală și rareori apare în spațiul public pentru a comenta pe marginea subiectelor în care el este personajul principal. De data aceasta însă, fostul model și-a […]

Dezvăluiri uluitoare ale rudelor Daliei, după ce Levent Sali a snopit-o în bătaie! Ce s-a întâmplat în fața judecătorului: ”Tremura toată!”

Sali Levent și Dalia, femeia pe care a agresat-o în mașină, s-au întâlnit în instanță în urmă cu o zi, acolo unde tânăra a solicitat ordin de protecție. Puștoaica de 19 ani este terorizată de […]

Alex Ashraf face dezvăluirea: Oana Zăvoranu i-a dat daună totală! I-a vândut Porsche-ul cu tot cu 300.000 € ascunși sub scaun!

Alex Ashraf a rămas interzis atunci când s-a trezit fără mașină! Oana Zăvoranu i-a vândut-o cu 25.000 de euro, dar nu a știut că economiile soțului ei se află chiar sub unul dintre scaunele Porsche-ului: […]

A ”lovit” cu amanta de două ori! Dezvăluiri suculente făcute de Oana Zăvoranu și Alex Ashraf: cum și-a dat soțul afară din casă cu Poliția și bodyguarzii! Turnat ”Queridei” cu microfoane în casă și mașină

CANCAN.RO v-a prezentat culisele amantlâcului în care a fost prins Alex Ashraf, acum, vine cu partea a doua! Veți afla cum și-a dat ”Querida” de două ori soțul afară din casă, cum și-a chemat el […]

Cum arată ucigașul Andreei, studenta la Medicină de la Timișoara, la șase luni de la crimă. Pentru prima dată de la tragedie, părinții fetei au stat față în față cu el. Declarații exclusive

La aproximativ șase luni de când fiica lor a fost ucisă, părinții Andreei Morega au stat pentru prima dată față în față cu criminalul. Soții Morega și Mirel Dragomir s-au întâlnit într-o sală de tribunal. […]

Bomba de la Arad, detonată și în relația Laurei Crișan! Presupusul ei iubit, complicele atentatului, o șantaja și avea antecedente penale! Bărbatul a mai fost condamnat

După trei ani de mister, adevărul iese la iveală: Laura Crișan, fiica lui Ioan Crișan, este acuzată că a orchestrat asasinarea propriului tată! Complicii săi, Horodinca Adrian Bogdan și Bulbuc Sebastian, au fost reținuți pentru […]

Diana Sar, actrița care a picat casting-ul pentru filmul lui Bromania, rupe tăcerea: ”Am simțit că mi-a picat lumea în cap…”

Prezentă la premiera filmului ”Canditatul perfect” în regia lui Alex Coteț, Diana sar recunoaște că a fost și ea la casting pentru fix același proiect, însă astrele nu s-au aliniat în favoarea ei. Așadar, actrița […]

Marele compozitor dă de pământ cu „Vocea României”. Horia Moculescu nu vrea să audă de show-ul de la ProTV: ”O emisiune făcută pentru juriu, nu despre talente!”

La vârsta de 87 de ani, marele compozitor Horia Moculescu își exprimă opiniile fără ocolișuri, chiar dacă nu mai este activ în showbiz. El recunoaște talentul atunci când este evident, dar nu ezită să critice […]

Şi-a făcut praf colegele de breaslă, iar acum… Claudia Ghiţulescu primeşte replica usturătoare: „Vrea să o scoatem noi, artistele mari, la suprafață”

Saveta Bogdan își spune părerea despre întreaga situație care a zguduit lumea folclorului românesc în ultima perioadă. Protagonistele sunt Elena Merișoreanu și Claudia Ghițulescu, care se pare că sunt la cuțite! Cutia Pandorei a fos...

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.