Vremea azi, 27 iulie. Temperaturile cresc ușor în toată țara. Care vor fi maximele zilei și unde va ploua

Vremea azi, 27 iulie. Temperaturile cresc ușor în toată țara. Care vor fi maximele zilei și unde va ploua
📅 2024-09-08

Maximele pleacă de la 26 de grade în estul Transilvaniei și ajung la 33-34 de grade în vestul, în sud-vestul și în sud-estul țării.

Vedem ce se întâmplă în fiecare regiune și începem cu Dobrogea și cu Bărăganul. Pe aici urmează încă o zi însorită, cu maxime de 32 de grade la amiază. Vântul are unele intensificări, iar pe spații mici e posibil să vină câțiva stropi de ploaie.

În Moldova sudică și în nordul Munteniei se încălzește, iar după prânz se ating 33-34 de grade. Avem soare în cea mai mare parte a zilei, un vânt cam insistent și câteva ploi slabe - în special în zona montană.

Se face mai cald și în jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina. În Vaslui se vor înregistra 31 de grade. În ansamblu se anunță o zi frumoasă, însă după-amiază se aduna câțiva nori. Mai ales în Orientali o să picure trecător.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș găsim vreme frumoasă: soare, câțiva nori și temperaturi în creștere față de ziua trecută. În Maramureș, pe la Satu Mare maximele ajung la 32 de grade.

În ținuturile vestice avem cer mai mult senin. Amiaza ne-aduce atmosferă călduroasă, cu 33, poate chiar 34 de grade în termometre. Vântul adie plăcut, iar la noapte e posibil să apară ceața.

În Transilvania avem o dimineață rece în depresiuni, dar soarele încălzește rapid atmosfera. La amiază, maximele ajung la 26 de grade în depresiuni și la 30 de grade pe la Alba Iulia. În a doua parte a zilei norii se înmulțesc în special în zonele de munte, pe unde o să plouă trecător.

În Oltenia temperaturile urcă frecvent până la 33, poate chiar 34 de grade. Norii apar sporadic, însă doar pe la munte s-ar putea să vină câțiva stropi de ploaie.

Și în sudul României se face mai cald decât sâmbătă: la Ploiești se ating 32 de grade. Domină atmosfera însorită, însă nu e exclus să apară o ploaie de scurtă durată.

Vremea în București

În București se încălzește, iar după prânz se ating 32 de grade. Nu se anunță ploi, însă vântul va fi destul de activ. Peste noapte se înseninează, iar temperatura coboară până la 19 grade.

Vremea la Munte

Și la munte cresc temperaturile. După-amiază se înnorează în masivele sudice și estice, pe unde vin câteva ploi slabe, posibil însoțite de descărcări electrice.

Vremea la mare

Pe litoral se îndreaptă vremea. Avem soare în cea mai mare parte a zilei și un vânt cam insistent. Se face mai cald decât sâmbătă și se pot atinge 31-32 de grade. Apa mării are în jur de 27 de grade.

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri protv

Nicole Kidman şi Vincent Lindon au câştigat cele mai importante premii pentru actori la Festivalul de film de la Veneţia

Nicole Kidman a câştigat sâmbătă premiul pentru cea mai bună actriţă la Festivalul de Film de la Veneţia pentru rolul din drama erotică „Babygirl”, în timp ce francezul Vincent Lindon a fost desemnat cel mai bun actor în pelicula „Jouer avec le feu”.

Horoscop 8 septembrie 2024, cu Neti Sandu. O zi de sărbătoare cu interacțiuni plăcute

Horoscop 8 septembrie 2024, prezentat de Neti Sandu. Interacțiuni plăcute azi. O să fim plăcut surprinși de prezența unor oameni și o să visăm frumos, o să ne facem planuri care au acoperire în realitate.

Un bărbat a fost atacat de urs într-un parc naţional din Croația

Un urs a atacat un bărbat, pe care l-a muşcat de braţ, în Parc Naţional Lacurile Plitvice din Croaţia, a anunţat sâmbătă poliţia locală, relatează AFP.  

Beneficiile afinelor pentru sănătate - conțin antioxidanți puternici cu roluri multiple pentru organism

Afinele sunt considerate un aliment funcțional, datorită proprietăților unice pentru sănătate, validate de cercetările științifice.

„China modernă” asigură SUA că este „o oportunitate” şi „nu o ameninţare”. Beijingul și Washingtonul, din nou față în față

Viceministrul chinez al Comerţului, Wang Shouwen, a declarat sâmbătă la Tianjin, în cadrul unei întrevederi cu omologul său american, Marisa Lago, că o Chină modernă este o "oportunitate" economică şi "nu o ameninţare" pentru SUA.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..