Hotelurile pentru adulți sunt la mare căutare pe litoral. Cât costă noaptea de cazare cu jacuzzi în cameră

Hotelurile pentru adulți sunt la mare căutare pe litoral. Cât costă noaptea de cazare cu jacuzzi în cameră
📅 2024-09-08

Pe litoralul românesc sunt aproape 20 de asemenea unități, iar în fiecare an, numărul lor crește, pentru că există cerere.

Hotelurile care au doar clienți adulți sunt în general de dimensiuni mici, cu camere puține, astfel că lipsește agitația unui loc mare și aglomerat.

Așa este și un asemenea hotel din Mamaia Nord, care are 15 spații de cazare, o grădină generoasă și multă liniște.

Tânăr: „Pentru unele persoane care vor să se relaxeze și caută să scape de griji și de probleme și să nu fie perturbați, cazările doar pentru adulți sunt o variantă."

Bărbat: „Nu îmi plac hotelurile astea prea mari din cauza gălăgiei."

Dan Popescu, managerul unui hotel adults only: „Oferim cazare în regim adults only, camere duble matrimoniale, avem un jaccuzzi în aer liber, avem micul dejun și multă relaxare."

Aceste hoteluri de 4 sau 5 stele oferă un nivel ridicat de servicii, cu piscină doar pentru adulți și facilități spa. Prețurile pornesc de la 400 lei pe noapte.

Cristian Bărhălescu, administratorul unei agenții de turism: În marea lor majoritate, sunt cei care lucrează în corporații și care au nevoie de relaxare în această perioadă. Cu siguranță, alături de cele all inclusive, sunt cele mai căutate de persoane cu bugete ridicate."

Ștefan Necula, reprezentantul unei agenții de turism: „În ultimii ani au apărut mai multe unități pe litoral, le regăsim începând din Mamaia Nord- Năvodari până în Vama Veche."

Și în Constanța sunt astfel de unități de cazare. Una funcționează într-o clădire istorică, veche de mai bine de 120 de ani. Camerele sunt răcoroase, amenajate clasic.

Variante de cazare doar pentru adulţi există şi în centrul istoric al Constanței. Un asemenea hotel se află la doar câţiva paşi de principalele obiective turistice, dar şi de portul Tomis, unde cei mari au la dispoziţie multe variante de petrecere a timpului liber.

Tânără: „Chiar ieri ne-am plimbat pe diverse străduțe prin oraș, după care am văzut Muzeul Național al Marinei, acum urmează Muzeul de Artă, după care la plajă."

Situat în partea de nord a stațiunii Mamaia, pe malul lacului Siutghiol, un alt hotel creat special pentru adulți vine cu oferte de lux.

Narcisa Mosoiu, reprezentantul unui hotel: Ne aflăm în apartamentul wellness în care un cuplu de oaspeți găsește toate condițiile pentru un sejur relaxant și intim. Apartamentul este dotat cu un jaccuzzi chiar în interiorul camerei, de unde se poate vedea și cerul."

O noapte în acest apartament costă 260 de euro.

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri protv

Nicole Kidman şi Vincent Lindon au câştigat cele mai importante premii pentru actori la Festivalul de film de la Veneţia

Nicole Kidman a câştigat sâmbătă premiul pentru cea mai bună actriţă la Festivalul de Film de la Veneţia pentru rolul din drama erotică „Babygirl”, în timp ce francezul Vincent Lindon a fost desemnat cel mai bun actor în pelicula „Jouer avec le feu”.

Horoscop 8 septembrie 2024, cu Neti Sandu. O zi de sărbătoare cu interacțiuni plăcute

Horoscop 8 septembrie 2024, prezentat de Neti Sandu. Interacțiuni plăcute azi. O să fim plăcut surprinși de prezența unor oameni și o să visăm frumos, o să ne facem planuri care au acoperire în realitate.

Un bărbat a fost atacat de urs într-un parc naţional din Croația

Un urs a atacat un bărbat, pe care l-a muşcat de braţ, în Parc Naţional Lacurile Plitvice din Croaţia, a anunţat sâmbătă poliţia locală, relatează AFP.  

Beneficiile afinelor pentru sănătate - conțin antioxidanți puternici cu roluri multiple pentru organism

Afinele sunt considerate un aliment funcțional, datorită proprietăților unice pentru sănătate, validate de cercetările științifice.

„China modernă” asigură SUA că este „o oportunitate” şi „nu o ameninţare”. Beijingul și Washingtonul, din nou față în față

Viceministrul chinez al Comerţului, Wang Shouwen, a declarat sâmbătă la Tianjin, în cadrul unei întrevederi cu omologul său american, Marisa Lago, că o Chină modernă este o "oportunitate" economică şi "nu o ameninţare" pentru SUA.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..