Un pilot rus care a ucis zeci de tineri și copii ucraineni a fost omorât cu ciocanul. Imagini șocante

Un pilot rus care a ucis zeci de tineri și copii ucraineni a fost omorât cu ciocanul. Imagini șocante
📅 2024-10-21

Direcția principală de informații a Ucrainei a raportat luni moartea unui pilot rus Tu-22M3 pe teritoriul Rusiei, scrie Novinite.

Cadavrul său a fost descoperit în satul Suponevo, lângă Bryansk, unde a fost găsit cu răni grave la cap provocate de un ciocan.

Moartea criminalului de război a fost anunțată și de serviciul de informații al armatei din Ucraina (HUR), care a publicat și imagini șocante ale cadavrului lui Golenkov.

Imaginile șocante cu criminalul de război rus asasinat de agenții ucraineni pot fi văzute AICI.

Dmitri Golenkov a fost pilot al Regimentului 52 de Aviație pentru Bombardierele Grele al Forțelor Aerospațiale Ruse, staționat pe aerodromul Shaikovka. A deținut rolul de șef de stat major al escadronului de aviație rusă.

/2. Ukrainian people killed by Dmitry Golenkov in Amstor shopping centre https://t.co/Lz4kDZN3mL pic.twitter.com/YKGMlgavu6

— Special Kherson Cat ???????????? (@bayraktar_1love) October 21, 2024

Golenkov a fost implicat în lovituri cu rachete împotriva siturilor civile din Ucraina, inclusiv în atacul asupra centrului comercial Amstor din Kremenchuk, regiunea Poltava, pe 27 iunie 2022.

Criminalul rus de război a ucis 68 de civili ucraineni și a rănit alte zeci. Majoritatea erau tineri și copii

La momentul atacului, aproximativ 1.000 de persoane se aflau în interiorul centrului comercial, Golenkov fiind direct responsabil de moartea a 22 de persoane și rănirea altor zeci.

Рік тому о 15:51 росіяни ракетою Х-22 вдарили по ТЦ Амстор у Кременчуку.
22 людей вбили, понад 60 поранених.

Виродки зробили це навмисно, а потім розповідали про «фейковий удар та базу війсбкової техніки».

Допомагайте українському війську.
Росіяни мають виздихати. pic.twitter.com/MlWh1SQowC

— Serhii Sternenko ✙ (@sternenko) June 27, 2023

Pilotul rus a fost, de asemenea, responsabil pentru o lovitură cu rachete asupra unei clădiri rezidențiale din Dnipro la 14 ianuarie 2023, care a dus la moartea a 46 de civili ucraineni, inclusiv șase copii.

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri protv

Un pilot rus care a ucis zeci de tineri și copii ucraineni a fost omorât cu ciocanul. Imagini șocante

Un pilot rus direct responsabil de uciderea a zeci de civili ucraineni, majoritatea tineri și copii, a fost omorât cu ciocanul, a anunțat luni principala direcție ucraineană de informații. Criminalul de război a fost eliminat de agenții ucraineni.  

Cum neagă Rusia implicarea în alegerile din Moldova: ”Ba Occidentul s-a amestecat”. Ce a anunțat Kremlinul că va face

Kremlinul spune că nu s-a implicat niciun moment în afacerile interne ale Moldovei și argumentează asta prin simpla aruncare de acuzații generice la adresa întregii lumi civilizate, care ar fi deturnat voința locuitorilor de peste Prut.

Horoscop 22 octombrie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care poate să mai facă rost de niște bani din surse colaterale

Horoscop 22 octombrie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O zi a soluțiilor. O să facem ordine în gânduri și sentimente ca să ne asigurăm o viață frumoasă, liniștită, să nu ne rătăcim prin labirint.

Paul Di'Anno, lider al trupei Iron Maiden, a murit. Artistul avea 66 de ani. FOTO

Paul Di'Anno, vocalistul de heavy metal cunoscut mai ales pentru că a fost liderul trupei Iron Maiden în primii ani ai acesteia, a murit la vârsta de 66 de ani, potrivit The Guardian.

Premieră în Republica Moldova: finaliștii alegerilor prezidențiale au și cetățenie română

Turul 2 al alegerilor prezidențiale din Republica Moldova, programat la 3 noiembrie, aduce o premieră: cei doi politicieni care se înfruntă, Maia Sandu și Alexandr Stoianoglo, au și cetățenie română.

”Am fost folosiţi drept scuturi umane de către Poliţia Română!” Controverse după cursa din Sibiu pentru prinderea unui șofer

Acţiunea poliţiştilor din judeţul Sibiu pentru oprirea tânărului, cetăţean străin, care a furat o maşină din judeţul Braşov şi a condus-o fără permis şi sub influenţa substanţelor psihoactive, a devenit subiectul unor controverse.

Cine este ”Cadavrul Viu”, autorul de ”înscrisuri dușmănoare” pe care Securitatea nu l-a putut prinde niciodată | FOTO

Securitatea lui Ceaușescu nu a putut prinde majoritatea ”dușmanilor poporului”, românii care trimiteau ”înscrisuri dușmănoase” anonime instituțiilor de stat din perioada comunistă. Aceștia se semnau cu pseudonime precum ”John Lenon” sau ”Cadav...

Potop în mai multe regiuni din Italia. Un om a murit și mulți alții sunt dați dispăruți. O autostradă a fost înghițită de ape

Un om a murit și mulți alții sunt dați dispăruți, după ce în regiuni întregi din Italia a fost potop. Din nord, și până în sud, mai multe localități au fost devastate de viituri.

Nicușor Dan obține votul pentru referendumul din Capitală. Întrebarea suplimentară impusă de PSD pe buletin, acceptată și ea

Referendumul propus de Primarul Capitalei Nicușor Dan a primit luni votul Consiliului General. Inclusiv social democrații au susținut proiectul, însă cu o condiție, să-și impună propria întrebare legată de consumul de droguri în școli.

Salariul minim pe economie va depăși 4.000 de lei brut în 2025. Patronii anunță scumpiri, concedieri sau tăieri de investiții

De anul viitor, salariul minim pe economie va depăși pragul de 4.000 de lei brut. Potrivit unui proiect de hotărâre de Guvern, oamenii vor primi în plus 200 de lei.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.