Interdicție prelungită pentru televiziunea Al-Jazeera. Un tribunal israelian a decis

Interdicție prelungită pentru televiziunea Al-Jazeera. Un tribunal israelian a decis
📅 2024-09-07

Instanţa a decis că reţeaua de televiziune panarabă reprezintă o ameninţare reală pentru statul Israel, amintind că în trecut Al-Jazeera, ce are sediul central în Qatar, a lansat apeluri la comiterea de acte teroriste.

Guvernul israelian a închis emisia Al-Jazeera pe teritoriul Israelului, printr-un decret emis la începutul lunii mai. Website-urile postului de televiziune, inclusiv cel în limba engleză, au fost blocate. Biroul Al-Jazeera din Israel a fost închis, iar echipamentul a fost confiscat.

Postul Al-Jazeera a respins acuzaţiile Israelului şi a anunţat că le va contesta în justiţie.

Guvernul israelian condus de Benjamin Netanyahu a prezentat în parlament o lege care va permite închiderea permanentă a organizaţiilor media ce constituie ameninţări pentru statul israelian.

Al-Jazeera este până acum singura organizaţie media care a fost interzisă în Israel de la începerea conflictului din Fâşia Gaza.

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri protv

Nicole Kidman şi Vincent Lindon au câştigat cele mai importante premii pentru actori la Festivalul de film de la Veneţia

Nicole Kidman a câştigat sâmbătă premiul pentru cea mai bună actriţă la Festivalul de Film de la Veneţia pentru rolul din drama erotică „Babygirl”, în timp ce francezul Vincent Lindon a fost desemnat cel mai bun actor în pelicula „Jouer avec le feu”.

Horoscop 8 septembrie 2024, cu Neti Sandu. O zi de sărbătoare cu interacțiuni plăcute

Horoscop 8 septembrie 2024, prezentat de Neti Sandu. Interacțiuni plăcute azi. O să fim plăcut surprinși de prezența unor oameni și o să visăm frumos, o să ne facem planuri care au acoperire în realitate.

Un bărbat a fost atacat de urs într-un parc naţional din Croația

Un urs a atacat un bărbat, pe care l-a muşcat de braţ, în Parc Naţional Lacurile Plitvice din Croaţia, a anunţat sâmbătă poliţia locală, relatează AFP.  

Beneficiile afinelor pentru sănătate - conțin antioxidanți puternici cu roluri multiple pentru organism

Afinele sunt considerate un aliment funcțional, datorită proprietăților unice pentru sănătate, validate de cercetările științifice.

„China modernă” asigură SUA că este „o oportunitate” şi „nu o ameninţare”. Beijingul și Washingtonul, din nou față în față

Viceministrul chinez al Comerţului, Wang Shouwen, a declarat sâmbătă la Tianjin, în cadrul unei întrevederi cu omologul său american, Marisa Lago, că o Chină modernă este o "oportunitate" economică şi "nu o ameninţare" pentru SUA.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..