Avertisment incredibil al Kremlinului chiar în ziua în care este înmormântat Aleksei Navalnîi

Avertisment incredibil al Kremlinului chiar în ziua în care este înmormântat Aleksei Navalnîi
📅 2024-04-12

Într-o teleconferinţă cu reporterii, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a refuzat să facă o evaluare a lui Navalnîi ca figură politică şi a spus că nu are nimic de transmis familiei lui Navalnîi.

Aleksei Navalnîi, cea mai cunoscută figură a opoziţiei din Rusia, a murit subit pe 16 februarie într-o colonie penală din Arctica, unde îşi ispăşea pedepse care totalizau peste 30 de ani de închisoare.

O mulţime mare de oameni s-a adunat vineri în apropierea bisericii din Moscova unde urmează să fie slujba înainte de înmormântare, iar susţinătorii săi au cerut oamenilor să iasă seara, în memoria sa, în oraşele din Rusia.

Doar pentru a ne reaminti: avem o lege care trebuie respectată. Orice adunări neautorizate vor fi o încălcare a legii, iar cei care participă la ele vor fi traşi la răspundere - din nou, în conformitate cu legea în vigoare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri protv

Oficial american: China ajută Rusia să realizeze „cea mai importantă expansiune militară de după epoca sovietică”

China ajută Rusia să realizeze "cea mai importantă expansiune militară de după epoca sovietică şi într-un ritm mai crescut decât credeam că este posibil" la începutul războiului din Ucraina, a avertizat vineri un înalt oficial american, relatează AFP.

Biden se aşteaptă ca Iranul să atace Israelul „în curând”: „Vom ajuta Israelul să se apere şi Iranul va eşua”

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat vineri, ca răspuns la o întrebare despre ameninţările iraniene cu represalii împotriva Israelului, că se aşteaptă ca Iranul treacă "în curând" la acţiune şi a lansat un apel Teheranului să nu atace, scrie AFP.

Un avion Turkish Airlines a aterizat de urgență la București din cauza unei amenințări cu bombă

Un avion Turkish Airlines a aterizat de urgență la București, vineri seara, din cauza unei amenințări cu bombă.

Cadavrele a patru femei au fost găsite pe o barcă în derivă, în largul coastei Spaniei, în apropiere de Cartagena

Serviciile de salvare au anunţat vineri că au localizat o ambarcaţiune aflată în derivă în apropierea coastei de sud-est a Spaniei, la bordul căreia se aflau patru cadavre de femei.

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa de discuri se luptă pentru compensarea artiştilor

Muzica lui Taylor Swift a revenit pe TikTok, în ciuda faptului că casa de discuri a cântăreţei Universal Music, şi aplicaţia chineză de videoclipuri scurte rămân în conflict.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..