„Nu am putut să vorbesc”. Jamila, în lacrimi după procesul pe care l-a pierdut în războiul pentru „Eclerul la tavă”

„Nu am putut să vorbesc”. Jamila, în lacrimi după procesul pe care l-a pierdut în războiul pentru „Eclerul la tavă”
📅 2024-04-12

„Îmi este foarte greu să vorbesc despre asta. Este un moment foarte greu pentru mine. Încerc din răsputeri să nu plâng. Am primit un val enorm de ură pentru un lucru pe care nu eu l-am început. Mă văd nevoită astăzi să vorbesc despre un subiect care îmi face un rău enorm.

Îmi pare rău că mă vedeți în situația asta. Au fost cinci ani în care nu am putut să vorbesc despre acest subiect pentru că încă se judeca acest proces pentru care mă blamează toată lumea. A fost o situație care mi-a adus mult stres și care m-a făcut să mă gândesc foarte bine la ceea ce se întâmplă în jurul meu”, a povestit Jamila.

Între Jamila și Laura a izbucnit un conflict pe tema rețetei deliciosului desert franțuzesc, dar și a drepturilor de difuzare.

„Am primit multe mesaje despre furtul de rețete și mi se spune că fur rețete. Nu există drept de autor pentru rețete. Pe rețete nu poți pretinde că ai drept de autor și nici brevet de invenție. Mi se pare periculos să aducem aceste acuze pentru că în 2024 nu inventează nimeni rețete”, a mai precizat Jamila.

Jamila s-a plâns în instanță că imaginea ei și onoarea în fața fanilor și partenerilor au avut de suferit. Așa că a cerut despăgubiri de peste 5.000 de euro. A pierdut însă și la Tribunal, și la Curtea de Apel, iar acum la Instanța Supremă.

După mai bine de patru ani de dispute, și nu în bucătărie, ci în sălile de judecată, înalta Curte de Casație și Justiție a impărțit dreptatea Laurei Laurențiu, care a avut întâietate în prezentarea reteței prăjiturii „Ecler la tavă” și care nu va trebui să îi plăteacă rivalei sale nicio despăgubire.

În schimb, Jamila a fost obligată să îi plătească 10.000 de lei cheltuielile de judecată celei pe care a pârât-o în justiție.

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri protv

Oficial american: China ajută Rusia să realizeze „cea mai importantă expansiune militară de după epoca sovietică”

China ajută Rusia să realizeze "cea mai importantă expansiune militară de după epoca sovietică şi într-un ritm mai crescut decât credeam că este posibil" la începutul războiului din Ucraina, a avertizat vineri un înalt oficial american, relatează AFP.

Biden se aşteaptă ca Iranul să atace Israelul „în curând”: „Vom ajuta Israelul să se apere şi Iranul va eşua”

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat vineri, ca răspuns la o întrebare despre ameninţările iraniene cu represalii împotriva Israelului, că se aşteaptă ca Iranul treacă "în curând" la acţiune şi a lansat un apel Teheranului să nu atace, scrie AFP.

Un avion Turkish Airlines a aterizat de urgență la București din cauza unei amenințări cu bombă

Un avion Turkish Airlines a aterizat de urgență la București, vineri seara, din cauza unei amenințări cu bombă.

Cadavrele a patru femei au fost găsite pe o barcă în derivă, în largul coastei Spaniei, în apropiere de Cartagena

Serviciile de salvare au anunţat vineri că au localizat o ambarcaţiune aflată în derivă în apropierea coastei de sud-est a Spaniei, la bordul căreia se aflau patru cadavre de femei.

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa de discuri se luptă pentru compensarea artiştilor

Muzica lui Taylor Swift a revenit pe TikTok, în ciuda faptului că casa de discuri a cântăreţei Universal Music, şi aplicaţia chineză de videoclipuri scurte rămân în conflict.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..