„Liliana Jihadista”, prima româncă radicalizată a primit patru ani de închisoare

„Liliana Jihadista”, prima româncă radicalizată a primit patru ani de închisoare
📅 2024-10-18

În trecut, femeia de 41 de ani, originară din Mehedinți, a fost condamnată pentru acuzații similare la doi ani și două luni de închisoare, dar cu suspendare.

Femeia era cunoscută pentru ținuta specifică cu care a apărut inclusiv în sala de judecată.

Aflată în spatele gratiilor încă de la dispunerea arestării preventive, cea cunoscută drept „Liliana Jihadista” va avea interdicția de a părăsi România timp de patru ani, trei luni și 21 de zile, după ce își va fi ispășit pedeapsa în închisoare.

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri protv

Minus 7,6 grade la Miercurea-Ciuc, cea mai scăzută temperatură din ţară

Staţia meteo Miercurea-Ciuc a înregistrat, vineri dimineaţa, o minimă de minus 7,6 grade Celsius, cea mai scăzută temperatură consemnată la nivel naţional.  

Sfântul Apostol Luca 2024, ocrotitorul celor care se ocupă de vindecarea sufletească și trupească. Rugăciune de Sfântul Luca

În fiecare an, pe 18 octombrie, creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe Sfântul Apostol și Evanghelist Luca, unul dintre cei mai importanți ucenici ai lui Iisus Hristos și autorul Evangheliei după Luca și al Faptelor Apostolilor.

Momentul șocant în care o femeie stă agățată de un pervaz de la etajul 16, după ce a alunecat în timp ce ștergea geamurile

O femeie a fost la un pas de tragedie după ce a alunecat în timp ce ștergea geamurile apartamentului său aflat la etajul 16, în Brazilia. Momentul șocant în care se agață de pervaz pentru a-și salva viața a fost filmat.

Un bătrân din Arad este în stare gravă după ce şi-ar fi dat foc în scara unui bloc

Un bărbat de 75 de ani, din oraşul Arad, este în stare gravă după ce şi-ar fi dat foc în scara unui bloc, vineri dimineaţă, mai multe echipaje de pompieri şi poliţişti fiind la faţa locului.

Fiica legendarului cineast Clint Eastwood a fost arestată şi acuzată de „violenţă domestică”

Fiica legendarului cineast Clint Eastwood a fost arestată şi acuzată de „violenţă domestică”.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.