Un vasluian a încercat să „evadeze” din spital cu cearșafuri legate de la geam. Ce a urmat l-a trimis iar la Urgențe

Un vasluian a încercat să „evadeze” din spital cu cearșafuri legate de la geam. Ce a urmat l-a trimis iar la Urgențe
📅 2024-04-12

Ca într-un film cu evadări, a legat câteva cearșafuri și a început să coboare încet-încet, fără să îl vadă nimeni. Dar s-a prăbușit de la înălțime și a suferit traumatisme care îl vor ține în spital mai multe săptămâni de acum încolo.

Bărbatul era internat de o săptămână în secția de medicină internă și aflase că abia luni va fi externat.

Dr. Laura Ionescu, director medical: „Era un pacient care nu a pus nicio problemă. Era stabil hemodinamic, respirator, a fost o surpriză și pentru noi. A căutat-o pe doamna doctor, cerând să fie externat vineri”.

Supărat că a fost refuzat, pe motiv că mai are nevoie de supraveghere medicală, omul a profitat de câteva minute în care a fost singur în salon, a legat trei cearșafuri între ele, a tras patul lângă fereastră și, că-n filme, și-a început coborârea.

În dreptul etajului trei, însă, un nod a cedat și pacientul s-a prăbușit. Martorii au anunțat imediat medicii și rănitul a fost dus în Unitatea de Primiri Urgențe pentru îngrijiri.

Ana Rinder, managerul Spitalului Județean de Urgență Vaslui: „Starea lui e stabilă, e în investigații. Având numeroase leziuni, fiind politraumatizat”.

Bărbatul a suferit numeroase fracturi și va sta câteva săptămâni internat, spun medicii. Polițiștii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri protv

Oficial american: China ajută Rusia să realizeze „cea mai importantă expansiune militară de după epoca sovietică”

China ajută Rusia să realizeze "cea mai importantă expansiune militară de după epoca sovietică şi într-un ritm mai crescut decât credeam că este posibil" la începutul războiului din Ucraina, a avertizat vineri un înalt oficial american, relatează AFP.

Biden se aşteaptă ca Iranul să atace Israelul „în curând”: „Vom ajuta Israelul să se apere şi Iranul va eşua”

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat vineri, ca răspuns la o întrebare despre ameninţările iraniene cu represalii împotriva Israelului, că se aşteaptă ca Iranul treacă "în curând" la acţiune şi a lansat un apel Teheranului să nu atace, scrie AFP.

Un avion Turkish Airlines a aterizat de urgență la București din cauza unei amenințări cu bombă

Un avion Turkish Airlines a aterizat de urgență la București, vineri seara, din cauza unei amenințări cu bombă.

Cadavrele a patru femei au fost găsite pe o barcă în derivă, în largul coastei Spaniei, în apropiere de Cartagena

Serviciile de salvare au anunţat vineri că au localizat o ambarcaţiune aflată în derivă în apropierea coastei de sud-est a Spaniei, la bordul căreia se aflau patru cadavre de femei.

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa de discuri se luptă pentru compensarea artiştilor

Muzica lui Taylor Swift a revenit pe TikTok, în ciuda faptului că casa de discuri a cântăreţei Universal Music, şi aplicaţia chineză de videoclipuri scurte rămân în conflict.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..