Un tânăr din Cluj și-a fracturat organul sexual și a ajuns la spital. Bărbatul a fost operat

Un tânăr din Cluj și-a fracturat organul sexual și a ajuns la spital. Bărbatul a fost operat
📅 2024-07-27

În mod accidental, acesta și-a fracturat organul sexual și a avut nevoie de intervenția medicilor. Din fericire, situația tânărului a fost rezolvată cu succes.

Tânărul de 20 de ani din Cluj-Napoca s-a prezentat la urgențe cu dureri îngrozitoare. Doctorii și-au dat seama imediat că este vorba de un hematom la nivelul organului genital așa că l-au dus în sala de operație.

Dr. Mihai Suciu, medic urolog: „Noi vedem acest lucru pe ecografie, se face ecografie peniană și se observă sau RMN. Se face o incizie la nivelul tegumentului, se extrag cheagurile respective, se identifică zona de ruptură a tunicii și această tunică este suturată”.

În astfel de cazuri, externarea se face în câteva zile, iar recuperarea durează câteva săptămâni. Intervenția a fost finalizată cu succes, iar tânărul nu va rămâne cu consecințe pe termen lung. Totuși, medicii atrag atenția că astfel de accidente trebuie tratate cu seriozitate, iar domnii trebuie să se prezinte de urgență la spital, trecând peste orice stânjeneală. În caz contrar, există riscul de a rămâne cu disfuncții sexuale.

Dr. Paul Rotariu, medic urolog: „Nu este o operație dificilă, dar trebuie făcută cât mai repede. Altfel se produc deformări ireversibile”.

Deși nu este un caz des întâlnit în secțiile de urologie, frica și jena duc la multe cazuri neraportate, spun medicii.

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri protv

Ce sunt tulburările alimentare, cum le identificăm și cele mai bune practici în astfel de situații

Tulburările alimentare sunt condiții medicale caracterizate de un comportament alimentar anormal, care afectează atât sănătatea mintală, cât și cea fizică. De asemenea, ele pot interfera cu viața socială și cea profesională.

Cea mai romantică plimbare din lume. „Drumul Iubirii” din Italia se redeschide după mai bine de un deceniu | GALERIE FOTO

Dragostea este în aer. Una dintre cele mai faimoase rute pietonale din Italia va fi redeschisă după mai bine de un deceniu, scrie Euronews.  

Cum au văzut spectatorii festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice: „A fost o ceremonie grandioasă, magică”

Francezii au oferit vineri seară întregii planete un spectacol grandios în deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris.

Klaus Iohannis și Maia Sandu au participat la ceremonia de deschidere a JO. Preşedinta Republicii Moldova a purtat ie | FOTO

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa Carmen au fost prezenţi, vineri seară, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paria. Alături de ei a fost și Maia Sandu, preşedinta Republicii Moldova.  

Un cazan de țuică a explodat într-o gospodărie din Iași. Două persoane au fost rănite

Două persoane au fost rănite, sâmbătă, în judeţul Iaşi, după explozia unui cazan de ţuică. Victimele au suferit arsuri.  

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..