Un bărbat a fost izbit de mașina poliției pe o trecere de pietoni din Galați. Momentul a fost filmat

Un bărbat a fost izbit de mașina poliției pe o trecere de pietoni din Galați. Momentul a fost filmat
📅 2024-09-08

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Accidentul s-a petrecut în localitatea Cudalbi din județul Galați. În imaginile surprinse de camera de supraveghere se vede cum pietonul abia apucase să pună piciorul pe trecere și se pregătea să traverseze când a fost lovit în plin.

Agentul care conducea mașina poliției se afla în timpul serviciului, dar nu era într-o misiune de urgență. De aceea nu avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

Imediat dupa ce a lovit bărbatul de 60 de ani, agentul care se afla la volan oprește mașina si aleargă spre cel căzut la pământ. Medicii spun că victima a fost rănită grav, iar acum este internată la terapie intensivă, cu șanse mici de supraviețuire.

Dr. Ionuț Băneșanu, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgență Galați: „În momentul de față este intubat și ventilat mecanic în secția de terapie intensivă, prognostic aș putea spune rezervat”.

Între timp, agentul a fost verificat cu aparatul etilotest, iar rezultatul este negativ. Colegii polițistului au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Comisar-șef Felicia Tudoran, purtătoare de cuvânt a Poliției Galați: „Polițistul se afla în timpul serviciului și nu avea pornite semnalele acustice și luminoase. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ”.

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri protv

Nicole Kidman şi Vincent Lindon au câştigat cele mai importante premii pentru actori la Festivalul de film de la Veneţia

Nicole Kidman a câştigat sâmbătă premiul pentru cea mai bună actriţă la Festivalul de Film de la Veneţia pentru rolul din drama erotică „Babygirl”, în timp ce francezul Vincent Lindon a fost desemnat cel mai bun actor în pelicula „Jouer avec le feu”.

Horoscop 8 septembrie 2024, cu Neti Sandu. O zi de sărbătoare cu interacțiuni plăcute

Horoscop 8 septembrie 2024, prezentat de Neti Sandu. Interacțiuni plăcute azi. O să fim plăcut surprinși de prezența unor oameni și o să visăm frumos, o să ne facem planuri care au acoperire în realitate.

Un bărbat a fost atacat de urs într-un parc naţional din Croația

Un urs a atacat un bărbat, pe care l-a muşcat de braţ, în Parc Naţional Lacurile Plitvice din Croaţia, a anunţat sâmbătă poliţia locală, relatează AFP.  

Beneficiile afinelor pentru sănătate - conțin antioxidanți puternici cu roluri multiple pentru organism

Afinele sunt considerate un aliment funcțional, datorită proprietăților unice pentru sănătate, validate de cercetările științifice.

„China modernă” asigură SUA că este „o oportunitate” şi „nu o ameninţare”. Beijingul și Washingtonul, din nou față în față

Viceministrul chinez al Comerţului, Wang Shouwen, a declarat sâmbătă la Tianjin, în cadrul unei întrevederi cu omologul său american, Marisa Lago, că o Chină modernă este o "oportunitate" economică şi "nu o ameninţare" pentru SUA.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..