Şase persoane au fost reţinute după ce au provocat scandal şi s-au bătut într-o comună din Vaslui

Şase persoane au fost reţinute după ce au provocat scandal şi s-au bătut într-o comună din Vaslui
📅 2024-10-18

Cele șase persoane s-au bătut în zona unui local din comuna Iana, au informat, sâmbătă, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.

„La data de 28 februarie 2024, poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Iana au luat faţă de doi bărbaţi cercetaţi, în vârstă de 35 şi 40 de ani, măsura reţinerii, pe o perioadă de 24 de ore.

La data de 29 februarie 2024, aceştia au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, faţă de ei fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile. În aceeaşi zi, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii au luat faţă de alte patru persoane cercetate, tineri cu vârste cuprinse între 14 şi 19 ani, măsura reţinerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Pe data de 1 martie, tinerii au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile", precizează un comunicat de presă transmis de IPJ Vaslui.

Poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a persoanelor implicate şi dispunerea măsurilor legale.

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri protv

Rețeaua privată de sănătate se extinde. Pacienții pot merge mai des la doctor pentru o consultație sau o operație

În România, rețeaua privată de sănătate se extinde de la un an la altul. Așa că pacienții care își permit pot să aleagă să nu mai aștepte luni întregi pentru o consultație sau o intervenție chirurgicală.

Șeful Statului major al armatei israeliene: Lumea e acum un loc mai bun fără liderul Hamas, Yahya Sinwar

Lumea este „acum un loc mai bun” fără liderul Hamas, Yahya Sinwar, a declarat joi Herzi Halevi, şeful Statului major al armatei israeliene, conform CNN.

Ultimul minut din viața lui Yahya Sinwar. Imagini filmate de o dronă israeliană cu câteva momente înainte de a fi ucis. VIDEO

Presa israeliană a publicat joi seara imagini care îl arată pe liderul Hamas, Yahya Sinwar, rănit şi plin de funingine, aşezat pe un scaun într-o reşedinţă în ruine.

Marcel Ciolacu, despre alerta de drone de la Constanţa: „Nu a fost niciun pericol, dar acestea sunt procedurile”

Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi că nu a fost niciun pericol legat de alerta de drone din judeţul Constanţa.

Iohannis la Bruxelles: UE să transmită un mesaj ferm de susţinere a R. Moldova în procesul de integrare europeană

Preşedintele Klaus Iohannis a pledat, joi, în cadrul Consiliului European, pentru un mesaj ferm din partea UE de susţinere a Republicii Moldova în procesul de integrare europeană, relatează Agerpres.  

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.