Şase persoane au fost reţinute după ce au provocat scandal şi s-au bătut într-o comună din Vaslui

Şase persoane au fost reţinute după ce au provocat scandal şi s-au bătut într-o comună din Vaslui
📅 2024-04-12

Cele șase persoane s-au bătut în zona unui local din comuna Iana, au informat, sâmbătă, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.

„La data de 28 februarie 2024, poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Iana au luat faţă de doi bărbaţi cercetaţi, în vârstă de 35 şi 40 de ani, măsura reţinerii, pe o perioadă de 24 de ore.

La data de 29 februarie 2024, aceştia au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, faţă de ei fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile. În aceeaşi zi, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii au luat faţă de alte patru persoane cercetate, tineri cu vârste cuprinse între 14 şi 19 ani, măsura reţinerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Pe data de 1 martie, tinerii au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile", precizează un comunicat de presă transmis de IPJ Vaslui.

Poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a persoanelor implicate şi dispunerea măsurilor legale.

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri protv

Oficial american: China ajută Rusia să realizeze „cea mai importantă expansiune militară de după epoca sovietică”

China ajută Rusia să realizeze "cea mai importantă expansiune militară de după epoca sovietică şi într-un ritm mai crescut decât credeam că este posibil" la începutul războiului din Ucraina, a avertizat vineri un înalt oficial american, relatează AFP.

Biden se aşteaptă ca Iranul să atace Israelul „în curând”: „Vom ajuta Israelul să se apere şi Iranul va eşua”

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat vineri, ca răspuns la o întrebare despre ameninţările iraniene cu represalii împotriva Israelului, că se aşteaptă ca Iranul treacă "în curând" la acţiune şi a lansat un apel Teheranului să nu atace, scrie AFP.

Un avion Turkish Airlines a aterizat de urgență la București din cauza unei amenințări cu bombă

Un avion Turkish Airlines a aterizat de urgență la București, vineri seara, din cauza unei amenințări cu bombă.

Cadavrele a patru femei au fost găsite pe o barcă în derivă, în largul coastei Spaniei, în apropiere de Cartagena

Serviciile de salvare au anunţat vineri că au localizat o ambarcaţiune aflată în derivă în apropierea coastei de sud-est a Spaniei, la bordul căreia se aflau patru cadavre de femei.

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa de discuri se luptă pentru compensarea artiştilor

Muzica lui Taylor Swift a revenit pe TikTok, în ciuda faptului că casa de discuri a cântăreţei Universal Music, şi aplicaţia chineză de videoclipuri scurte rămân în conflict.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..