Infecția necruțătoare de care ar fi murit Sorin Nazîru, sportivul de 16 ani care ar fi luat o bacterie din piscină

Infecția necruțătoare de care ar fi murit Sorin Nazîru, sportivul de 16 ani care ar fi luat o bacterie din piscină
📅 2024-09-08

A început să se simtă tot mai rău și, cu toate că a fost tratat și de medicii de la Institutul Matei Balș din Capitală, băiatul a murit. Rudele suspectează o formă de meningită, dar cauza decesului nu a fost deocamdată stabilită oficial.

Sorin Nazîru era portar la Olimpia Râmnicu Sărat. Adolescentul în vârstă de 16 ani a mers în weekend împreună cu mai mulți tineri la o piscină din oraș. La scurt timp după ce s-a întors acasă, sportivul a început să se simtă rău, iar familia l-a dus la spital.

Alexandru Boteanu, purtător de cuvânt Spitalul Râmnicu Sărat: ,,A fost diagnosticat cu insolație și în urma tratamentului administrat a fost externat cu stare generală bună, afebril și echilibrat hemodinamic.”

În scurtă vreme, copilul a început să se simtă din ce în ce mai rău.

Sorin Bodoc, antrenor Olimpia Râmnicu Sărat: „Mi-a dat un mesaj că se simte rău, are febră și nu poate veni la antrenament”.

Alexandru Boteanu, purtător de cuvânt Spitalul Râmnicu Sărat: ,,S-a prezentat din nou la camera de gardă, cu o stare alterată acuzând dureri musculare şi articulare, fiind decisă internarea”

Alice Nazîru, sora adolescentului: ,,Mi l-a luat de la Camera de Gardă în scaun cu rotile pentru că nu putea să meargă, nu putea să țină nici capul drept, se văita de durere de ceafă și de coaste”

De la spitalul de urgență din Râmnicu Sărat, adolescentul a fost transportat la Institutul Matei Balș.

Alice Nazîru, sora adolescentului: „Ne-a zis de septicemie, meningită ni s-a spus că zero șanse”.

Două zile mai târziu a murit. Cauza decesului nu a fost stabilită până acum.

Între timp, la Râmnicu Sărat autoritățile au declanșat o anchetă. Comisarii de la protecția consumatorului au verificat piscina în care tânărul s-a îmbăiat.

Romică Gabrilă - comisar şef OPC Buzău: ,,Calitatea apei nu era una foarte bună, apa nu era limpede pe margini, cât şi în interior se puteau observa pete verzi cauzate de lipsa de clor, care duce la formarea de alge. S-a dispus oprirea temporară a activității.”

Carmen Scântei, epidemiolog șef DSP Buzău: ,,Se vor recolta probe de apă din piscină reclamată de el”

Patronul a fost amendat cu 35.000 de lei, pentru că nu avea nici buletin de analiză microbiologică și fizico-chimică a apei.

Sorin Nazîru, de 16 ani, a fost portar la CSM Dinamo iar acum juca la Olimpia Râmnicu Sărat. Fusese selectat pentru echipa de seniori la care urma să debuteze anul acesta.

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri protv

Nicole Kidman şi Vincent Lindon au câştigat cele mai importante premii pentru actori la Festivalul de film de la Veneţia

Nicole Kidman a câştigat sâmbătă premiul pentru cea mai bună actriţă la Festivalul de Film de la Veneţia pentru rolul din drama erotică „Babygirl”, în timp ce francezul Vincent Lindon a fost desemnat cel mai bun actor în pelicula „Jouer avec le feu”.

Horoscop 8 septembrie 2024, cu Neti Sandu. O zi de sărbătoare cu interacțiuni plăcute

Horoscop 8 septembrie 2024, prezentat de Neti Sandu. Interacțiuni plăcute azi. O să fim plăcut surprinși de prezența unor oameni și o să visăm frumos, o să ne facem planuri care au acoperire în realitate.

Un bărbat a fost atacat de urs într-un parc naţional din Croația

Un urs a atacat un bărbat, pe care l-a muşcat de braţ, în Parc Naţional Lacurile Plitvice din Croaţia, a anunţat sâmbătă poliţia locală, relatează AFP.  

Beneficiile afinelor pentru sănătate - conțin antioxidanți puternici cu roluri multiple pentru organism

Afinele sunt considerate un aliment funcțional, datorită proprietăților unice pentru sănătate, validate de cercetările științifice.

„China modernă” asigură SUA că este „o oportunitate” şi „nu o ameninţare”. Beijingul și Washingtonul, din nou față în față

Viceministrul chinez al Comerţului, Wang Shouwen, a declarat sâmbătă la Tianjin, în cadrul unei întrevederi cu omologul său american, Marisa Lago, că o Chină modernă este o "oportunitate" economică şi "nu o ameninţare" pentru SUA.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..