Femeia din Gorj care a tăiat cauciucurile mașinilor de poliție din curtea unei secții a fost reținută

Femeia din Gorj care a tăiat cauciucurile mașinilor de poliție din curtea unei secții a fost reținută
📅 2024-10-18

"În urma continuării cercetărilor privind infracţiunile de distrugere şi furt calificat, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în executare un mandat de aducere emis pe numele femeii de 44 de ani, din municipiul Târgu Jiu, bănuită de săvârşirea faptelor, care a fost condusă la sediul IPJ Gorj, în vederea documentării activităţii infracţionale, iar ca urmare a propunerilor organelor de cercetare penală, Judecătoria Târgu Jiu a emis mandat de percheziţie domiciliară la locuinţa acesteia, care a fost pusă în executare de poliţiştii de investigaţii criminale. Ulterior, faţă de femeie a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind escortată şi introdusă în arestul IPJ Dolj", a precizat, vineri, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu.

Întrucât persoana a fost anterior diagnosticată cu anumite afecţiuni psihice, aceasta va fi prezentată, vineri, unei comisii medico-legale pentru expertizare, urmând ca, în funcţie de rezultat, procurorul de caz să formuleze propuneri corespunzătoare.

În noaptea de miercuri spre joi, poliţiştii au identificat o femeie de 44 de ani, din municipiul Târgu Jiu, care este bănuită de faptul că, în seara anterioară, ar fi intrat în curtea interioară a IPJ Gorj, escaladând gardul de împrejmuire, ar fi tăiat pneurile a zece autospeciale şi ar fi sustras opt plăcuţe cu numerele de înmatriculare.

În cauză a fost a întocmit dosar penal pentru furt calificat şi distrugere.

Femeia este cunoscută cu afecţiuni psihice, respectiv schizofrenie şi tulburare bipolară afectivă. Din verificările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, în 2022 şi 2023, persoana a fost cercetată pentru infracţiuni similare, atât în municipiul Târgu Jiu, cât şi în comuna Bâlteni, însă, ulterior, părţile vătămate şi-au retras plângerile, ca urmare a luării la cunoştinţă privind starea de sănătate a femeii.

La nivelul IPJ Gorj sunt efectuate verificări interne pentru stabilirea împrejurărilor în care poliţiştii desemnaţi cu supravegherea spaţiului interior, prin acţiunile lor (sau prin lipsa lor de acţiune) nu au sesizat pătrunderea, fără drept, a unei persoane neautorizate, în interiorul instituţiei.

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri protv

Ciolacu, despre situaţia de la FR de Canotaj: Nu am de ce să trimit Corpul de Control la Agenţia Naţională pentru Sport

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că lucrurile au fost clarificate în privinţa situaţiei premierii sportivilor olimpici, urmare a discuţiilor purtate cu preşedintele ANS, Elisabeta Lipă, şi cu şeful COSR, Mihau Covaliu.  

Răsturnare de situație. Ce sentință definitivă a primit polițistul din Brașov care vindea cocaină în uniformă

Curtea de Apel Braşov a decis, prin sentinţă definitivă, că fostul poliţist condamnat pentru trafic de droguri într-un dosar instrumentat de către DIICOT trebuie să-şi petreacă următorii 2 ani şi 10 luni în penitenciar.

Femeia din Gorj care a tăiat cauciucurile mașinilor de poliție din curtea unei secții a fost reținută

Femeia de 44 de ani, cu afecţiuni psihice, care a intrat în curtea Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, unde a tăiat pneurile a zece autospeciale şi a sustras opt plăcuţe cu numerele de înmatriculare, a fost reţinută de poliţişti.

Cei trei frați dați dispăruți din Hunedoara ar fi fost răpiți de tatăl lor. Anchetă pentru a afla cum a ieșit cu ei din țară

Omul de afaceri acuzat că și-ar fi răpit cei trei copii și ar fi fugit cu ei în Serbia a fost adus de bunăvoie joi noapte în țară.  

Cât a costat rochia purtată de Theo Rose la nunta cu Anghel Damian. Reacțiile fanilor: ​„Ce modestă ești”. FOTO

Theo Rose i-a impresionat pe fanii ei cu cea mai recentă dezvăluire – artista a povestit pe pagina ei de TikTok că și-a comandat rochia de mireasă de pe un site de shopping din străinătate și că a costat 80 de euro.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.